Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ıyıyım tşk ...

ıkı fıncan cay ıctım ceyrek sımıt yedım....saat 12 de hafıf atıstırmayı dusunuyorum...bende ya hep hıc oldugu ıcın azaltmayı bılmıyorum :)
sızden naber

haaa bu arada neslihan arkadaşımızı gönülden tebrik ediyorum 2gr. verdiği için.ayrıca kaplumbağa özelliğini hala koruyup hiç bi değişime uğramadığı için.biara geldiğinde bize işin sırrını anlatıp aydınlatırsa çok sevinirim.kaydirigubbakcemile3
gerçi 10 kilodan fazla verdi demi 2 senede.sırnaşık şey

Kızlar nasılsınız a.s.
ben bugün sirkeli suyumu 2 kayısı ve 1 kiloya yakın su içtim 1 tanede elma yerim ögleden sonra misafirlige gidicem o yüzden kahvaltı yapmıyorum
gittiyim yerde mutlaka yiyorum yemesemde zaten okadar ısrar ediyorlarki nerdeyse zorla ağzıma sokacaklar

kızlar birde benim tartı bozuk fisfisfisgaliba bi tartıldım 61 bir tartıldım 63 inş 63 degilimdirbenneyaptımki

merhaba herkese dün de fazla ugrayamadım işlerim vardı..
bi de biraz yedim
bu sabah güzel bi kahvaltı yaptım ama yagmur dursun yürüyüs yapıp hepsini yakıcam inşallah

çok sağıksız :bbo:

Slm kızlar
bu hafta 3. olmusuz a.s. kılo veren arkadasları tebrık edıyorum
herhafta ılk 4 de olmak guzel

ben bu sabah guzel bır haftasonu kahvaltısı yaptım-tatlicadiarzu-
ama aksam fazla bırsey yemıcem-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:
kızzz kılo vermek ugruna neler yapıyoruzlaelaelaelaelae
ınsallah bu cektıgın ezıyetler bosa gıtmez canım-tatlicadiarzu-
Kız bır hafta boyunca sadece meyve yenılırmı kahvaltı, yada corba, salata falan olmadan...
bence saglıksız, yanı kendımıze ezıyet ederız-tatlicadiarzu-

kız sibel bide biz seni tebrik edelim artık hadi kilo olarak verde.anam neslihanla ikkiniz gr.gidiyo.

kız sibel bide biz seni tebrik edelim artık hadi kilo olarak verde.anam neslihanla ikkiniz gr.gidiyo.

hıc sorma canım yaaaa bız boyleyız ıste gram gram gıdıyor bızden aman almayalımda tek boyle gıtsın-tatlicadiarzu-
ama Neslıhandan bu hafta 1 kılo 200 gram gıtmıs:1shok: sasırdım

kız bu hafta senden 1 kılo gıttı dıye havalanma canım gorecez bakalım yolumuz uzunsositososito

yok kız ne havalnamsı.allah iyiliğini versin görende 2-3 kilo verdim sanır.ben sizi gaza getirmek için diyom.bak neslihan ortaya bi laf attı.ben gaza geldim.tabikide en sağlıklısı az da olsa devamlı vermektir.ben asala aksini iddia etmiyorum zaten.ama emin ol bundan sonraki her hafta grida olsa vermeye daha çok gayret edicem.vermeme duruncaya akadar.

[kizlar ben bu hafta akrepin"iskender ye zayifla"grubuna uye oldum oglen bi porsiyon iskenderi yedimsengözlerimebaksanab aksama artik sadece sebze corbasi

aaa gerçekten neslihan 1 kilodan fazla vermiş.ben 70e dikkat etmedim de onu 71 olarak algıladım.çok özüüüüürrr neslihancım.afferim sana bak okadar koşturmanın arasında vermişsin .helal sana beeeeehhhh.neyse bide haftaya görelim bakalım noluyo.bu seni 3 hafta idare edr heralde bu kilo.

selam kızlar
valla bugün bi kahvaltı etmişim sormayın nutellayı kaşık kaşık yedim az peynir ve yarım simit 5 tanede zeytin yedim hiç aç değilim birazdan arkadaşlar gelcek çaya hazır bişeyler ikram edicem ev temizliğinden bişey yapamadım birazda gerginim saon 10 gündür söylemiştim daha önce
pek de giremiyorum o yüzden
çayın yanına 1-2 kuru pasta yerim belki elmaylada kapatırım artık

herkez şaşıyo bana ne kadar zayıfladın diye
adet oldugum için kilom aynı duruyo ama sanki biraz daha farkettim
kilo az olunca verdiğin yarım kilo bile anlaşılır oluyo 83 kilodan 78 düşmüştüm kimse farketmedi ama şimdi 2 kilogitti 2 haftada o kadar farkediliyoki
neyse ben kaçtım sonra ugrarım yine
bu arada geçmişi okuyamadıgım için çok özür hepinizden byy

aferim sana be adaşım iştee buu. tuğbaların azmii kiloyuyendi diycez inşallah yaza.
ya arkadaşlar bende regli olmuşum.ayy napcam ben.neyse yinede devam etcem bu işe.bu ay sonuna kesin 7li rakmalarda olmam lazım.ayda 5 kilo gidecek şekilde ayarlıycam kendimi.aaa verenlerden benim neyim eksik demi.yiyip yiyp hergün üzülmektense 3 ay yemem ama hergün güler oynarım hiç olmazsa dimi kızlar.

slm kizlar anam suanda gezmedeyim ordan girdim
ne var ne yok bakalim
kiz tugba nasil ama veredigim kiloyu begenmissin sende gel benim gibi kostur kizim anca verirsin sen zaten iyi verdin bu hafta oyle oturuyon su isi spora dokup zayiflamaya ne dersin artik benden korkun pazartesinden itibaren yuruyuse gidecem hahaha sende bence oturup oturup yutusturacagina git yuru ne dersin

merak etme canım bende başlıyorum yürüyüşe.havalar yağmırlu burada.evdede malum babam var.yürüyüş yapamıyorum.ama içim gidiyo hereket yapıp hoplayıp zıplayasım var.bakalım bi çare bulcam şu spor işine.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…