- Konu Sahibi Pinarbartu
- #3.501
yürüyüs yapamadım ben de bugun maalesef artık yarın yapıcam.. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[kizlar ben bu hafta akrepin"iskender ye zayifla"grubuna uye oldum oglen bi porsiyon iskenderi yedimsengözlerimebaksanab aksama artik sadece sebze corbasi
hıc sorma canım yaaaa bız boyleyız ıste gram gram gıdıyor bızden aman almayalımda tek boyle gıtsın-tatlicadiarzu-
ama Neslıhandan bu hafta 1 kılo 200 gram gıtmıs:1shok: sasırdım
kız bu hafta senden 1 kılo gıttı dıye havalanma canım gorecez bakalım yolumuz uzunsositososito
anam valla bende sizi ozledim ya hic demeyin deli olmak uzereyim cocuklarin ahlaklari degisti bizim psikolojimizhoşgeldin neslihan.ööff gel kız artık .aman bee özledik işte seni.çağır bakıyım şu kayınpadarini.bak türküyede bahar geliyo.dönsün adanaya tarlası marlası yokmu.gitsin eksin şimdi zamanı.
canim seninde kutlu olsun valla hafta sonu hep oyle oluyo arkadaslarr bende manti yedim borek yedim yani bugun fena tokum birsey yemesem yeridirrii aksamlar arkadaslar hepinizin mevlut kandili mubarek olsun ... tugba hayir dualarin icin sagol!!!!! bu sabah kahvaltisi pazar olunca biraz yedim (malesef) sonra ilerleyen saatlerde baklava ufffff harbi bu hafta sonu husran oldu yarin sabah toparlarim artik
bende dun ayni sorunla karsilastim canim hata veriyordumerhaba herkese
sabahtan beri giremiyorum siteye anlamadım ne oldugunu hata veriyodu sürekli sonunda girdim
herkesin kandili mübarek olsun..
sabah klasik kahvaltı yaptım
öglen canım hiç bişey istemedi bi elma yedim bi bardak sütle
aksam da ıspanak ve salata yedim bi dilim ekmekle..
gunaydin canimgunaydın arkadaslar
dun evden sureklı gırmeye calıstım ama hep hata verdı...
sayfalarda cok ılerlemıs hepsını okudum :)
ben kendı yedıklerımı yazayım...
sabah kahvaltı yumurta peynır cay
ögleden sonra kızımla 3 kase corba
aksam da ızgara yedık..ve detoks cayı ıctım 2 fıncan... bugunde yanımda getırıdm ısyerınde ıcmeyı dusunuyorum...
kılo verenlerı tebrık edıyorum...tekrar görusmek uzere..
:roflol:hayırlı sabhlar arkadaşlar.bende sularımı içtim.ayy inşallah bu haftada en az 1 kilo verebilirim.yoksa yannnndıııımmmmmm.
bende dun ayni sorunla karsilastim canim hata veriyordu
canim sen neden veremedin bu hafta bakim neler yedinde oyle olduu bizimle paylas bence
zaten bende dahil hic yediklerimizi yazmiyoz sart olsun bundan sonra bire bir yazalim ne yedigimizi aslinda kural boyle ama bir ogunu yazip bitiriyoruz
bu haftaki verememe,deki sebep ne guzelim sen bize bunu iyice bir yaz sadece sen degil herkez icin gecerli [/I]
Canlar hayırlı sabahlar bende site 2 gündür açılmıyordu şimdi açıldı
neslihancım senden bir ricam var ben nisana kadar yarışma dışında olmak istiyorum
biraz ara vermek istiyorum 6 aya yakın rejimdeyim ve bu aralar çok yoğunum yapamıyorum inanın kendi halime kalamıyorum sürekli birileriyleyim 20 gün kadar izin istiyorum lütfen yoksa yarışmadan çıkmak
şayet izin verirseniz ciddi anlamda rejim modunda dönücem buraya