• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[kizlar ben bu hafta akrepin"iskender ye zayifla"grubuna uye oldum oglen bi porsiyon iskenderi yedimsengözlerimebaksanab aksama artik sadece sebze corbasi

benmi kurmuşum bu grubu şeker????

fazla kaçırmamışsındır umarım yanında da yğurt ve bol slata dimi şeker
afiyet olsun

Mevlidkandili019.jpg

selam kızlar
ben fazla kalamıcam mevlüt var saat 1 de oraya gidicez
daha hiç bişey yemedim sadece 1,5 bardak sirkeli su içtim o kadar
sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile4

bu arada herkezin kandili mubarek olsun kızlar
ALLAH HERKEZE DAHA ÇOK KANDİLLER NASİB ETSİN :Saruboceq:

kızlar bende 2 gundur yuruyemıyorum, burası cok yagmurlu
serınce hosgeldın canım nasılsın, bende bu sabah kahvaltıda goturdum nutellayı:utangac: hıc sormayın

arkadaşlar hepinizin mevlit kandili mübarek olsun.cenabı mevla cümlemizi hz.muhammdedin şefaatine layık bir kuleylesin.ben sabah suyumu içtim.az önce haşlanmış yağsız tuzsuz brokoli yedim.maydonoz ve lahana suyu kaynattım.onu içicem birazdan.hee aradada 2 kayısı bir incir yedim sıcak su ve 4 fincan yeşil çayla.

hıc sorma canım yaaaa bız boyleyız ıste gram gram gıdıyor bızden aman almayalımda tek boyle gıtsın-tatlicadiarzu-
ama Neslıhandan bu hafta 1 kılo 200 gram gıtmıs:1shok: sasırdım

kız bu hafta senden 1 kılo gıttı dıye havalanma canım gorecez bakalım yolumuz uzunsositososito

anamm neden sasirdin kizim ben aksamlari yemedigimi soyledim size demi okadar kosusturursaniz sizde veririsiniz tavsiyem guzeller

kizlar herkezin mevlut kandili mubarek olsun hayorli gecelerrr hepinizee
opuldunuzz canlarim kimse yok sanirim
yarin okullar basliyo insallah daha cok girebilirim

hoşgeldin neslihan.ööff gel kız artık .aman bee özledik işte seni.çağır bakıyım şu kayınpadarini.bak türküyede bahar geliyo.dönsün adanaya tarlası marlası yokmu.gitsin eksin şimdi zamanı.

ii aksamlar arkadaslar hepinizin mevlut kandili mubarek olsun ... tugba hayir dualarin icin sagol!!!!! bu sabah kahvaltisi pazar olunca biraz yedim (malesef) sonra ilerleyen saatlerde baklava ufffff harbi bu hafta sonu husran oldu yarin sabah toparlarim artik

merhaba herkese
sabahtan beri giremiyorum siteye anlamadım ne oldugunu hata veriyodu sürekli sonunda girdim
herkesin kandili mübarek olsun..
sabah klasik kahvaltı yaptım
öglen canım hiç bişey istemedi bi elma yedim bi bardak sütle
aksam da ıspanak ve salata yedim bi dilim ekmekle..

gunaydın arkadaslar

dun evden sureklı gırmeye calıstım ama hep hata verdı...

sayfalarda cok ılerlemıs hepsını okudum :)

ben kendı yedıklerımı yazayım...

sabah kahvaltı yumurta peynır cay

ögleden sonra kızımla 3 kase corba

aksam da ızgara yedık..ve detoks cayı ıctım 2 fıncan... bugunde yanımda getırıdm ısyerınde ıcmeyı dusunuyorum...

kılo verenlerı tebrık edıyorum...tekrar görusmek uzere..

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bende sularımı içtim.ayy inşallah bu haftada en az 1 kilo verebilirim.yoksa yannnndıııımmmmmm.

hoşgeldin neslihan.ööff gel kız artık .aman bee özledik işte seni.çağır bakıyım şu kayınpadarini.bak türküyede bahar geliyo.dönsün adanaya tarlası marlası yokmu.gitsin eksin şimdi zamanı.
anam valla bende sizi ozledim ya hic demeyin deli olmak uzereyim cocuklarin ahlaklari degisti bizim psikolojimiz
dahada turkiyeden gelmesin ramazana kadar diyorlar anam dusunsenize ramazan ayina kadar benn eedecem bilmiyom

ii aksamlar arkadaslar hepinizin mevlut kandili mubarek olsun ... tugba hayir dualarin icin sagol!!!!! bu sabah kahvaltisi pazar olunca biraz yedim (malesef) sonra ilerleyen saatlerde baklava ufffff harbi bu hafta sonu husran oldu yarin sabah toparlarim artik
canim seninde kutlu olsun valla hafta sonu hep oyle oluyo arkadaslarr bende manti yedim borek yedim yani bugun fena tokum birsey yemesem yeridirr
artik bu hafta kapatiriz acigi ne yapacan

merhaba herkese
sabahtan beri giremiyorum siteye anlamadım ne oldugunu hata veriyodu sürekli sonunda girdim
herkesin kandili mübarek olsun..
sabah klasik kahvaltı yaptım
öglen canım hiç bişey istemedi bi elma yedim bi bardak sütle
aksam da ıspanak ve salata yedim bi dilim ekmekle..
bende dun ayni sorunla karsilastim canim hata veriyordu
canim sen neden veremedin bu hafta bakim neler yedinde oyle olduu bizimle paylas bence
zaten bende dahil hic yediklerimizi yazmiyoz sart olsun bundan sonra bire bir yazalim ne yedigimizi aslinda kural boyle ama bir ogunu yazip bitiriyoruz
bu haftaki verememe,deki sebep ne guzelim sen bize bunu iyice bir yaz sadece sen degil herkez icin gecerli

gunaydın arkadaslar

dun evden sureklı gırmeye calıstım ama hep hata verdı...

sayfalarda cok ılerlemıs hepsını okudum :)

ben kendı yedıklerımı yazayım...

sabah kahvaltı yumurta peynır cay

ögleden sonra kızımla 3 kase corba

aksam da ızgara yedık..ve detoks cayı ıctım 2 fıncan... bugunde yanımda getırıdm ısyerınde ıcmeyı dusunuyorum...

kılo verenlerı tebrık edıyorum...tekrar görusmek uzere..
gunaydin canim
nasil gidiyo tamamen basladinmi diyete bu hafta insallah listeye dahil olacaksin baslangic kilonu bana yazarsan cok sevinirim canimm
su uc kase corbanin kac kasesini kizin icti kac kasesini sen ictin soyle bakim bizee

hayırlı sabhlar arkadaşlar.bende sularımı içtim.ayy inşallah bu haftada en az 1 kilo verebilirim.yoksa yannnndıııımmmmmm.
:roflol:
anam ne o yaristan cekilmeyemi karar verdin bir korku sezdim sendee ne dersin

Canlar hayırlı sabahlar bende site 2 gündür açılmıyordu şimdi açıldı

neslihancım senden bir ricam var ben nisana kadar yarışma dışında olmak istiyorum
biraz ara vermek istiyorum 6 aya yakın rejimdeyim ve bu aralar çok yoğunum yapamıyorum inanın kendi halime kalamıyorum sürekli birileriyleyim 20 gün kadar izin istiyorum lütfen yoksa yarışmadan çıkmak
şayet izin verirseniz ciddi anlamda rejim modunda dönücem buraya

bende dun ayni sorunla karsilastim canim hata veriyordu
canim sen neden veremedin bu hafta bakim neler yedinde oyle olduu bizimle paylas bence
zaten bende dahil hic yediklerimizi yazmiyoz sart olsun bundan sonra bire bir yazalim ne yedigimizi aslinda kural boyle ama bir ogunu yazip bitiriyoruz
bu haftaki verememe,deki sebep ne guzelim sen bize bunu iyice bir yaz sadece sen degil herkez icin gecerli
[/I]

regliydim canım o yüzden veremedim sanırım daha dogrusu öyle gözüktü..
cünkü bugun baktım 65.1im delikafadulden
ben zaten yediklerimi hep yazmaya calısıyorum daha iyi oluyo hem bi çekince cok yemiyim yazıcam diye :D

gunaydın neslıhan

2 kase ben 3 kase kızım ıctı ayol aaaa............

bu hafta regl dönemı acayıp şişim ama 79 ym şiş oldugum halde....bol su ıcıyorum ve bıtkı cayı....cumaya en fazla 500 gr verırım söyleyım bak ama hava guzel olursa aksamları yuruyunce cok ıyı gelıyor...

Canlar hayırlı sabahlar bende site 2 gündür açılmıyordu şimdi açıldı

neslihancım senden bir ricam var ben nisana kadar yarışma dışında olmak istiyorum
biraz ara vermek istiyorum 6 aya yakın rejimdeyim ve bu aralar çok yoğunum yapamıyorum inanın kendi halime kalamıyorum sürekli birileriyleyim 20 gün kadar izin istiyorum lütfen yoksa yarışmadan çıkmak
şayet izin verirseniz ciddi anlamda rejim modunda dönücem buraya

canim neden okadar izin istiyorsun
hic gelmiyecekmisin yoksa diyettenmi cikacaksin istersen seni mezun edelim svermiyorsan kilo ama herzamn burda ol yanimizda paylasimda bulun yine ayni devam edelim ama mezun olmus olaak kilonu korumak icin yanimizda olursun yine hep
ne dersin tabi sen bilirsin yine yok ben yarismada kalim yine her hafta kkilomu bildirim dersen kesinlikle kabulumdur ha yanlis anlama sen bu takimin olmassa olmazlaridansin ona goree
sen dusun fikrini soyle guzelim yine izin istersen izin senindir sen bu takimin medari iftarisin cunkuu

Back