- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #340.541
Sizden aktif olma sözü alıyorum uyarsanız alacam her gün menu yazıldığı kadar menü de yorumlarız derseniz alacamSelam kızlar anca girebildim bugün aşırı yoğun bir gündü benim için o yüzden tartilamadim şimdi tartılsam da hatalı olur artık yarın sabah bakıp ona göre haftalık hedefimi belirlerim.
P Pinarbartu canim yoğunsun sende tek başına ilgilenmek çocukla çok zor. Bende yapamam ama kaptanlık zaten yeni sayılırım buradaki dünyadan habersizim.SchonerDuft yaparsa iyi olur baya hakim konuya.
Ben aktif olunmasından yanayım zaten herkes birbirinin eksisini artisini söylesin şöyle motive etsin kilo vermeye.Sizden aktif olma sözü alıyorum uyarsanız alacam her gün menu yazıldığı kadar menü de yorumlarız derseniz alacam
Hadi bakalım bekliyorum sizlerden böyle şeyler.Ben aktif olunmasından yanayım zaten herkes birbirinin eksisini artisini söylesin şöyle motive etsin kilo vermeye.
Allah razı olsun canımBaşın sağolsun canım çok üzüldüm .allah sabır versin
Ben aktif olunmasından yanayım zaten herkes birbirinin eksisini artisini söylesin şöyle motive etsin kilo vermeye.
Evet kızlar katılıyorum sizeHadi bakalım bekliyorum sizlerden böyle şeyler.
Olması gereken de bu zaten
1 öğün yapmışsın bugün baklava için 15 dk fazla yürürsün. Dengelemiş olursun afiyet olsunEvet kızlar katılıyorum size
Hadi bakalım grup olarak canlanalım
Bugün menü sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
1 sade Türk kahve
Akşam
Çiğköfte
yeşillik
turşu
Bugün cuma serbest gün yaptım
Baklava yedim ben
Yarın yine kaldığım yerden devam
Burası şuan güneşli bugün yarım kollu ile çıktım dışarı.Bugün yataktan cikasim gelmedi ya zor ciktm kahvalti yaptik simdi kahvemi iciyorum ev islerini yarina birakcm sanirim hava da yagmurlu ayy kış geldi vallahi
Merhabalar kaptanim hayirli olsun senin yapabilicegini biliyodumEee kızlar neredesiniz bakalım.
Kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
Kolay gelsin canimBurası şuan güneşli bugün yarım kollu ile çıktım dışarı.
Anneme de geldim yavaştan dolduruyoruz eşyaları
Aaa bizim cok kapali evin ici baya karanlik yani su anBurası şuan güneşli bugün yarım kollu ile çıktım dışarı.
Anneme de geldim yavaştan dolduruyoruz eşyaları
Dün spor yapamadım ama bugün yapıcam inşallah eliptik bisiklett sürücem biraz1 öğün yapmışsın bugün baklava için 15 dk fazla yürürsün. Dengelemiş olursun afiyet olsun
Yok kaptanım ben yapmıyorum bomba gibi geliyoz cumaya inşallahEee kızlar neredesiniz bakalım.
Kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
bizim burasıda Akdeniz havası günlük güneşlik bi kış geleydi diyoz vallaBugün yataktan cikasim gelmedi ya zor ciktm kahvalti yaptik simdi kahvemi iciyorum ev islerini yarina birakcm sanirim hava da yagmurlu ayy kış geldi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?