- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #340.441
amin canım ben çıktım uğrarım sonraTm kuzum cok sagol allaj kolaylik versin insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım ben çıktım uğrarım sonraTm kuzum cok sagol allaj kolaylik versin insallahh
Ben 2-3 hafta izinli olmak istiyorum mümkün mü?İyi bari bu hafta sonuncu olmicaz
Listeye gireli ne kadar oldu 2 ayi gectiydi olur tabikiBen 2-3 hafta izinli olmak istiyorum mümkün mü?
Kuzum 25eylulde girmissin listeye 19gun daha listede kalman gerekli cok acil mi izin işiBen 2-3 hafta izinli olmak istiyorum mümkün mü?
Tamam canım anladım 2 hafta daha kalayım o zaman. Şu son 3 kiloyu da versem bi ah. Ama artık zorlanmaya başladım.Kuzum 25eylulde girmissin listeye 19gun daha listede kalman gerekli cok acil mi izin işi
İslerin arasinda zor oluyo biliyorum ama istedigin kiloya inmeden ayrılma izine bence çünkü sonra geri dönüş dahs zor olcakTamam canım anladım 2 hafta daha kalayım o zaman. Şu son 3 kiloyu da versem bi ah. Ama artık zorlanmaya başladım.
Afiyet olsun canim bnmde aklimda fasulye de sebzeler bitsin diye yapamadim biBugün menü
Kahvaltı yarım omlet salatalık domates kahve
Öğlen dünden kalan az brokoli salatası kahve ve bir dilim irmik tatlısı
Akşam az fasulye ve pilav bol salata
Leslie 30 dk yaptım
Afiyet olsun canım.Bugün menü
Kahvaltı yarım omlet salatalık domates kahve
Öğlen dünden kalan az brokoli salatası kahve ve bir dilim irmik tatlısı
Akşam az fasulye ve pilav bol salata
Leslie 30 dk yaptım
Canım pişman olmak yerine yarın bi tık az yersin bol salata yanına sebze ya da çorba ile kapanır.Hele bi bakın bacilaaarr ben bugün ne yaptım
Sabah kahvaltıda oğlandan yiyemedim 1 domatesle gecistirdim
Öğle yemeğinde 1 kase çorba içebildim güç bela oğlan yine fırsat vermedi
Arada 10 tane çiğ badem yedim
Iste bombayı patlatiyorum
Akşam yemeğine tavuk kalamar yaptım yanına salata ve hoşaf yedim ama dedim ki ben bugün çok az kalori aldım dur seeennn tavuğu aldım bir mayoneze batırdım yedim bir ketcapa
Ve şimdi coookk pişmanım o kadar kaptırmışım ki kendimi sağıma dönüyorum yatamıyorum soluma dönüyorum yine yatamıyorum
Biri bana artık dur desin
Yok canım pirinç pilavı o yüzden 3 yemek kaşığı yedim. Gerçi bulgur da olsa aynı etkiyi yapıyor en güzeli tüketmemek de fasulyenin yanına başka bir şey de yakışmıyorAfiyet olsun canım.
Pilav bulgur muydu
Bulgur yenebilir pirinç şekerli olduğu için biraz daha fazla ödem yapıyor. Ben hafta da bir yiyorum öğlene denk getiriyorum yanına bol salata :)Yok canım pirinç pilavı o yüzden 3 yemek kaşığı yedim. Gerçi bulgur da olsa aynı etkiyi yapıyor en güzeli tüketmemek de fasulyenin yanına başka bir şey de yakışmıyor