- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #340.401
Yanlış yerde paylaşmıştım pardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim alçıdan çıktığına. Sen de ferahlamışsın sonunda kurtuldun çok şükür
Geçmiş olsun tekrardan. Yürümesi de bi kaç güne toparlar. Çocukların hızlı güçleniyor kemikleri. Sonunda bir rahata ermissindir
Hadi gözün aydın. Zamanla onuda aşar hemencecik toparlanır. Kotu günlerde geride kalır
Gözün aydın canım. Kıyamam ya nasıl dayandı öyle.
Yürümesi düzelir şimdi korkuyorda olabilir acır diye ayağı.
Iyiyim ben canım . Canım çok sıkılıyor çalışmak istemiyorum keşke piyongo vursa da evde kalsam hep
Sagolun kizlaarrrr kac haftadir ugramadigimdn unuttum gündüz takima bakmayi valla ikimizde rahatladik şükür babası da uzakta o da orda rahata erdi yururken görünce artk buralardayimCok gecmis olsun canim gelemedigim icin bilmiyordum
Senin adına çok sevindim canım tek yürüsün de rahatlarsın artıkSagolun kizlaarrrr kac haftadir ugramadigimdn unuttum gündüz takima bakmayi valla ikimizde rahatladik şükür babası da uzakta o da orda rahata erdi yururken görünce artk buralardayim
Eksi gelmeyi bende çok istiyorum ama ben bugün rengli oldum yarın artı çıkıcam diye çok korkuyorumYarina hazir miyiiizzzzzzzz eksilerle gelin eksilerle
İsim degisikligi yaomis olma ihtimalin var mi ay cok mu uzak kaldim taniyamadimIyi akşamlar kızlar
Senin adına çok sevindim canım tek yürüsün de rahatlarsın artık
yokluğun çok belli artık senin görmek isteriz buralarda ya
Eksi gelmeyi bende çok istiyorum ama ben bugün rengli oldum yarın artı çıkıcam diye çok korkuyorum
Spor sahane bende ev islerim bitsin baslicam zaten havalar sogudu evden cikamicaz oglunla yaparız hem enerji atmis olurBugün menü
Kahvaltı salatalık domates maydanoz yarım omlet
Oglen bir tane dolma biber
Akşam 2 kase şehriye çorbası ve brokoli salatası
Atistirmalik olarak mandalina bir tane
Leslie 45 dk yaptım benim de regl öncesi dönem siskinlikler başladı umarım yarına artı olarak yansımaz
Yeni katıldım gruba ama sen gitmeden önce girmiştim olabilir tanıyamamış olabilrsinİsim degisikligi yaomis olma ihtimalin var mi ay cok mu uzak kaldim taniyamadim
K.bakma cnm listeye girdn mi peki daha bakamadm kimler var listedeYeni katıldım gruba ama sen gitmeden önce girmiştim olabilir tanıyamamış olabilrsin
Sabah pogaca aksam patares peknolmamis sankilimIyi akşamlar
Kahvaltı domates salatalık 1 küçük poğaça 2 zeytin
Öğle bir kase mercimek çorbası
Akşam küçük porsiyon firinda patates bir kase salata bikac kaşık vişne hoşafı
Arada bikac tane badem şekeri yedim valla dayanamadım. klasik sütüm çekmesin bahanesine dayanaraktan
Bide bebek arabasi varsa normalden fazla kalori yakiyo insan onu it kos derkenSpor olarakta yüksek tempolu hatta koşmalı bi yarim saat enerji atışı yaptım oğlanın aşısı vardı farklı saglikocagina gidecektim yanlış yoldan gitmişim geri döndüm havada çok soğuktu bol bol koşturdum
Ayy evet vardı o soğukta kan ter içinde kaldım kosturmaktanBide bebek arabasi varsa normalden fazla kalori yakiyo insan onu it kos derken
Olmadı ama aksama yapcak yemek bulamadım son dakika hemen patatesi sürüverdima fırına. Sadece salata ile gecirmek istemedim zaten ogle yemeginde doymamistim Kahvaltıda pogacayi sıcak sıcak canım istedi ufak bi kaçamak dedim perşembe yemek iyi olmadı yarın görücez hep beraber zararlarınıSabah pogaca aksam patares peknolmamis sankilim
Tamam o zaman devam ederim, diyeti birakmayi dusunmuyorum zaten ama bildirim yapamiyorum diye haksizlik etmiyim demistim tesekur ederim canimcanım cuma bildirimlerini kaçırmam diyetime uyuyprum diyorsan listede kalabilirsin
Evet canım listedeyimK.bakma cnm listeye girdn mi peki daha bakamadm kimler var listede