- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #340.161
Leslie 40 dk yaptım ve 9000 adım attım bugünSPOR LİSTESİ
SchonerDuft /
Gazetekolik /
_sedulu_ / 120+210+245
EDMLM /
mirjam /
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leslie 40 dk yaptım ve 9000 adım attım bugünSPOR LİSTESİ
SchonerDuft /
Gazetekolik /
_sedulu_ / 120+210+245
EDMLM /
mirjam /
Şaşırtmak lazım metoyu o zaman kalori sayıyor musunAh nerde cok zor veriyorum artık ayda bir kilo anca verebiliyorum metabolizmam yavaşladı
Bende hiç sevmem almayız eve .Sagol canim Allah razi olsun Evet sonucum negatif cikti elhamdulillah, gecen hafta hollandanin bu bolumu sonbahar tatili bitti bu hafta dolu dizgin basladik
Pirasaya gelince sevdigimden degil canim kayinpederimin hobi bahcesi var o ekmis kendisi hala Turkiyede hepsi bize kaldi
Dondurucuyada attim ama Masallah bayagi var
Evet günlük 1500ü geçmemeye dikkat ediyorumŞaşırtmak lazım metoyu o zaman kalori sayıyor musun
Evet yaa gorumcemgil ailece gecirdi ama cok sukur hafif atlattilarŞaşırtmak lazım metoyu o zaman kalori sayıyor musun
Bende hiç sevmem almayız eve .
Gözün aydın canım. Korkusu yeter
Çok iyi gidiyorsun tebrikler64.8/63.8/1/%1.54
Teşekkür ederimÇok iyi gidiyorsun tebrikler
EVDEYSEN BR ŞEY yemediysen tekrar tartılır mısın ? sorarım ben iğer kaptnlaraYaa tarihi yanlış yazmışım bisey olmaz demi
Geçen hafta 68.55 ti
Evdeyim ama kahvaltımı yapmıştım tarihin hiç farkında değilim nurdeva arkadaşın fotoğrafında farkettim yanlış yazdigimi yinede tartılabilirim istersenizEVDEYSEN BR ŞEY yemediysen tekrar tartılır mısın ?
Teşekkür ederim canım.Karantinanin son zamanlarindayiz çok şükürAllah şifa versin canım inşallah
Teşekkür ederim canım.daha ne olsun canım çok iyi gidiyorsun
emziriyorsun değil mi
yeni mi geldiniz ?
8bin adım atmışsın onlarıda puanlamadan sayabilirsin
çok geçmiş olsun canım
Sadece koku kaybı oldu. Ayakta atlatabildim çok şükürGeçmiş olsun bir an önce atlatırsınız umarım ileri seviye semptom göstermeden