- 28 Nisan 2016
- 1.328
- 3.251
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.341
Evet.. ben de isterim listeye girmeyi artık :) Yavaş yavaş spor ve diyet düzenimi günlük hayatıma oturtmaya başladım :)Bende kendimi zayiflamis hissediyorum niyeyseeger guzel kilo verdiysen listeye girersin artik he
Seni takipteyim zatio kacamaklardn sonra bibsrti geldiysen
Su seker orucunu yapani hic gormedim dahaBen de çok heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim.şeker orucu yapamadım ama yine de dikkatliydim. Bu sabah tartıda güzel bir sonuç gördüm ama söylemeyeyim yarın sürpriz olsun.
Evet.. ben de isterim listeye girmeyi artık :) Yavaş yavaş spor ve diyet düzenimi günlük hayatıma oturtmaya başladım :)
kapıda kalmana güldüm vallaBugün aksiyon ustune aksiyon yaşadım bahceyr indm kapımın onunde kaza oldu adamin bacayi kirildi sallaniyodu resmen çok kötüydübirinci kattskilerde kavga etmisler kadin ortalikta yokms kimse ulasamiyoms bn hic duymadm ama seslerini bütün mahalle duymus bide kapida kaldm cilingir cagirdim fln daha yemek yiyemedim bahcede oturmaktan
bizim komşu da atlattı ateşi hiç çıkmadı belirleyici değil yani ateş canım dikkat et kendine gargara yap bol bol burnuna çekebiliyorsan su çek temizleSagol canim, seker tuketemiyorum zaten saglikli beslenmeye calisiyorum ama istahim yok bulanti yuzunden
korona oldugunu dusunmuyorum atesim felan yok midemde bisey var galiba
Ay yok valla evdekilerde bi rahatlar hic aramiyolar kadini komsular polise bildirmis yok ortalikta diye.. he kix kapida kaldm ben ilk defakapıda kalmana güldüm valladiğerlerine üzüldüm kadına ulaşmışlar mı peki
Ben aslında iyi gidiyordum, geçen gün tavuk şiş yaptım ona da tavuk sosu diye bir baharat karışımı kullandım. İçindekilere bakınca mayalanmış un varmış meğer. Öyle gitti işte. Ordan gidince de nasılsa bozuldu modunda takıldım.Su seker orucunu yapani hic gormedim dahatas gibi irade lazim
Oylemibizim komşu da atlattı ateşi hiç çıkmadı belirleyici değil yani ateş canım dikkat et kendine gargara yap bol bol burnuna çekebiliyorsan su çek temizle
İste bahsne olmus o daBen aslında iyi gidiyordum, geçen gün tavuk şiş yaptım ona da tavuk sosu diye bir baharat karışımı kullandım. İçindekilere bakınca mayalanmış un varmış meğer. Öyle gitti işte. Ordan gidince de nasılsa bozuldu modunda takıldım.
Canim artik ilklerdeki gibi degil hastalik cogu kisi evde hic belirti olmadn atlatiyo ilaclari kullananlarda yan etki yapiyo diye biliyorum allah gostermesin de yakalanirsak eger bn ilac kullanmam sanirim cocuklara zaten ilac vermiyolarOylemiben sadece ates en buyuk belirtisi diye biliyordum neyse hakkimiza Hayirlisi olsun insallah
Bizim burda zaten ilac vermiyolar paracetamol ic diyolar bizim en meshur ilacimizdir kendileriCanim artik ilklerdeki gibi degil hastalik cogu kisi evde hic belirti olmadn atlatiyo ilaclari kullananlarda yan etki yapiyo diye biliyorum allah gostermesin de yakalanirsak eger bn ilac kullanmam sanirim cocuklara zaten ilac vermiyolar
Ebru sallinin dvdleri cok super ne istersen var ve gercekten cok etkili, yeni baslayacaksan mesela yeni baslayanlar icin olani var ben bi ara 2 haftada 2 beden dvdsini yapmistim gercekten cok etkili olmustuKızlar plates yapmak istiyorum internetten tavsiye edebileceğiniz plates eğitmeni var mı? En iyisi kimdir sizce
Komsumunu buldularmi?Ay yok valla evdekilerde bi rahatlar hic aramiyolar kadini komsular polise bildirmis yok ortalikta diye.. he kix kapida kaldm ben ilk defaallahtn bsrtu yoktu kac saat bekledik disarda ev sahibi komsu fln da bekledi bnmle sagolsunlar birakmadilsr haci bekler gibi cilingir bekledik
Baktım ama bir kaç kisi uzman eşliğinde yapmamınn daha iyi olacağını söyledi, sakatlıklara sebep olabilirmiş çünkü.Ebru sallinin dvdleri cok super ne istersen var ve gercekten cok etkili, yeni baslayacaksan mesela yeni baslayanlar icin olani var ben bi ara 2 haftada 2 beden dvdsini yapmistim gercekten cok etkili olmustu
Aa yok ya haber cikmadi daha bugün yine digerleri gezmeden geliyodu bi gram umursamiyolar nasi aile anlamadim biz olsak polis karakol savcılık dort donerdikKomsumunu buldularmi?
Plateste sakatlanmadn korkuyosan yogayla baslyabilirsin yavas yavas once esnersin sonra platese gecersin. Ben ikisinide yapmadm gerci ama yoga daha narin giniKızlar plates yapmak istiyorum internetten tavsiye edebileceğiniz plates eğitmeni var mı? En iyisi kimdir sizce
Yok yaa ben yillarca yaptim tam tersi hicte sarkmalar olmuyor dusunki benim boyum 167 kilom 73,6 ama 42 beden kiyafet giyiyorum hic kimse o kadar kilolu olduguma inanmiyorBaktım ama bir kaç kisi uzman eşliğinde yapmamınn daha iyi olacağını söyledi, sakatlıklara sebep olabilirmiş çünkü.
Bide sürekli yapman gerekir dediler, yoksa sarkmalar olurmus
Ne rahat insanlar oyleAa yok ya haber cikmadi daha bugün yine digerleri gezmeden geliyodu bi gram umursamiyolar nasi aile anlamadim biz olsak polis karakol savcılık dort donerdik
Hadi ya tamam inşallah devam edeyim o zaman ben bugün yaptım çok iyi geldiYok yaa ben yillarca yaptim tam tersi hicte sarkmalar olmuyor dusunki benim boyum 167 kilom 73,6 ama 42 beden kiyafet giyiyorum hic kimse o kadar kilolu olduguma inanmiyor
Yeni baslayanlar icin dvdsi var kolay biraz onu yapinca zaten daha kivrak oluyon 2 hafta sonra zor hareketlere basliya biliyon ben en son 4bucuk sene once kizima hamileyken hamile platesi yapiyodum
DiyosunPlateste sakatlanmadn korkuyosan yogayla baslyabilirsin yavas yavas once esnersin sonra platese gecersin. Ben ikisinide yapmadm gerci ama yoga daha narin gini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?