• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kendimi zayiflamis hissediyorum niyeyse 😁 eger guzel kilo verdiysen listeye girersin artik he 🤩

Seni takipteyim zati 🤔 o kacamaklardn sonra bibsrti geldiysen:sinirli:
Evet.. ben de isterim listeye girmeyi artık :) Yavaş yavaş spor ve diyet düzenimi günlük hayatıma oturtmaya başladım :)

Ben de çok heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim. 😄 şeker orucu yapamadım ama yine de dikkatliydim. Bu sabah tartıda güzel bir sonuç gördüm ama söylemeyeyim yarın sürpriz olsun. 😂
Su seker orucunu yapani hic gormedim daha 😂 tas gibi irade lazim 😂😂
Evet.. ben de isterim listeye girmeyi artık :) Yavaş yavaş spor ve diyet düzenimi günlük hayatıma oturtmaya başladım :)
🤩🤩 O zmn yarin guzel eksilerle bekliyorum :rolleyes:

Bugün aksiyon ustune aksiyon yaşadım bahceyr indm kapımın onunde kaza oldu adamin bacayi kirildi sallaniyodu resmen çok kötüydü 🤦 birinci kattskilerde kavga etmisler kadin ortalikta yokms kimse ulasamiyoms bn hic duymadm ama seslerini bütün mahalle duymus 🤦 bide kapida kaldm cilingir cagirdim fln 😂 daha yemek yiyemedim bahcede oturmaktan
kapıda kalmana güldüm valla :D diğerlerine üzüldüm kadına ulaşmışlar mı peki

Sagol canim, seker tuketemiyorum zaten saglikli beslenmeye calisiyorum ama istahim yok bulanti yuzunden 😔
korona oldugunu dusunmuyorum atesim felan yok midemde bisey var galiba
bizim komşu da atlattı ateşi hiç çıkmadı belirleyici değil yani ateş canım dikkat et kendine gargara yap bol bol burnuna çekebiliyorsan su çek temizle

kapıda kalmana güldüm valla :KK70: diğerlerine üzüldüm kadına ulaşmışlar mı peki
Ay yok valla evdekilerde bi rahatlar hic aramiyolar kadini komsular polise bildirmis yok ortalikta diye.. he kix kapida kaldm ben ilk defa 😂 allahtn bsrtu yoktu kac saat bekledik disarda ev sahibi komsu fln da bekledi bnmle sagolsunlar birakmadilsr haci bekler gibi cilingir bekledik 😂😂😂

Su seker orucunu yapani hic gormedim daha 😂 tas gibi irade lazim 😂😂
Ben aslında iyi gidiyordum, geçen gün tavuk şiş yaptım ona da tavuk sosu diye bir baharat karışımı kullandım. İçindekilere bakınca mayalanmış un varmış meğer. Öyle gitti işte. Ordan gidince de nasılsa bozuldu modunda takıldım.

bizim komşu da atlattı ateşi hiç çıkmadı belirleyici değil yani ateş canım dikkat et kendine gargara yap bol bol burnuna çekebiliyorsan su çek temizle
Oylemi 😳 ben sadece ates en buyuk belirtisi diye biliyordum neyse hakkimiza Hayirlisi olsun insallah

Ben aslında iyi gidiyordum, geçen gün tavuk şiş yaptım ona da tavuk sosu diye bir baharat karışımı kullandım. İçindekilere bakınca mayalanmış un varmış meğer. Öyle gitti işte. Ordan gidince de nasılsa bozuldu modunda takıldım.
İste bahsne olmus o da 😁 devam edebilirdin aslinda

Oylemi 😳 ben sadece ates en buyuk belirtisi diye biliyordum neyse hakkimiza Hayirlisi olsun insallah
Canim artik ilklerdeki gibi degil hastalik cogu kisi evde hic belirti olmadn atlatiyo ilaclari kullananlarda yan etki yapiyo diye biliyorum allah gostermesin de yakalanirsak eger bn ilac kullanmam sanirim cocuklara zaten ilac vermiyolar

Canim artik ilklerdeki gibi degil hastalik cogu kisi evde hic belirti olmadn atlatiyo ilaclari kullananlarda yan etki yapiyo diye biliyorum allah gostermesin de yakalanirsak eger bn ilac kullanmam sanirim cocuklara zaten ilac vermiyolar
Bizim burda zaten ilac vermiyolar paracetamol ic diyolar bizim en meshur ilacimizdir kendileri 😁 hatta test bile yapmiyolarmis ben ogretmen oldugum icin Bu kadar cabuk yapiyolarmis ogretmen oldugumu soylemesem hic yapmiycaklar test icin arayinca hemen meslegi soruyolar ona gore islem yapiliyor dusunun neymis test azmis yetmiyomus 6-7 aydir biliniyoki sonbaharda ikinci dalga gelicek niye hazirlik yok? Bunlar icin sorun degil olen olur kalan saglar bizim hesabi yapiyolar
Gozumuzun onunde huzurevinde 26 kisiden 10 kisi kaldi yine umursamadilar ilac bile vermediler 😔 genclere oncelik taniniyor diyolar arkadasim orda caliyor kiz kafayi yedi piskolojisi bozuldu,

Kızlar plates yapmak istiyorum internetten tavsiye edebileceğiniz plates eğitmeni var mı? En iyisi kimdir sizce
Ebru sallinin dvdleri cok super ne istersen var ve gercekten cok etkili, yeni baslayacaksan mesela yeni baslayanlar icin olani var ben bi ara 2 haftada 2 beden dvdsini yapmistim gercekten cok etkili olmustu

Ay yok valla evdekilerde bi rahatlar hic aramiyolar kadini komsular polise bildirmis yok ortalikta diye.. he kix kapida kaldm ben ilk defa 😂 allahtn bsrtu yoktu kac saat bekledik disarda ev sahibi komsu fln da bekledi bnmle sagolsunlar birakmadilsr haci bekler gibi cilingir bekledik 😂😂😂
Komsumunu buldularmi?

Ebru sallinin dvdleri cok super ne istersen var ve gercekten cok etkili, yeni baslayacaksan mesela yeni baslayanlar icin olani var ben bi ara 2 haftada 2 beden dvdsini yapmistim gercekten cok etkili olmustu
Baktım ama bir kaç kisi uzman eşliğinde yapmamınn daha iyi olacağını söyledi, sakatlıklara sebep olabilirmiş çünkü.
Bide sürekli yapman gerekir dediler, yoksa sarkmalar olurmus

Baktım ama bir kaç kisi uzman eşliğinde yapmamınn daha iyi olacağını söyledi, sakatlıklara sebep olabilirmiş çünkü.
Bide sürekli yapman gerekir dediler, yoksa sarkmalar olurmus
Yok yaa ben yillarca yaptim tam tersi hicte sarkmalar olmuyor dusunki benim boyum 167 kilom 73,6 ama 42 beden kiyafet giyiyorum hic kimse o kadar kilolu olduguma inanmiyor
Yeni baslayanlar icin dvdsi var kolay biraz onu yapinca zaten daha kivrak oluyon 2 hafta sonra zor hareketlere basliya biliyon ben en son 4bucuk sene once kizima hamileyken hamile platesi yapiyodum

Yok yaa ben yillarca yaptim tam tersi hicte sarkmalar olmuyor dusunki benim boyum 167 kilom 73,6 ama 42 beden kiyafet giyiyorum hic kimse o kadar kilolu olduguma inanmiyor
Yeni baslayanlar icin dvdsi var kolay biraz onu yapinca zaten daha kivrak oluyon 2 hafta sonra zor hareketlere basliya biliyon ben en son 4bucuk sene once kizima hamileyken hamile platesi yapiyodum
Hadi ya tamam inşallah devam edeyim o zaman ben bugün yaptım çok iyi geldi 😍devam edip etmeme konusunda kararsızdım zaten bende ebru şallıdan bakıyodum

Back