• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayirli aksamlar arkadaslar, kaptanim malesef pek iyi haberlerle gelmedim 😔
Bir kac gun once oglum ateslendi ve sadece karni agriyodu 1-2gunde iyi oldu cok sukur ama bu defada bende bogaz agrisi mide bulantisi bas donmesi basladi dun aksam cok kotu oldum sabah ev doktorumuzu aradim korona testi yaptirmami korona olabilecegini soyledi atesim yok dedim belirtiler cok benziyo dedi cok saskinim 😱 sabahtan beri buranin GGD kurulusundan test icin randevu almaya calisiyorum burda malesef Turkiyedeki gibi kolay degil suan internetten online randevu yapmaya calisiyorum 😥
Kuzum cok cok cok gecmis olsun insallah sadece soguk alginligidir 🤲 üzme kendini moralini düşürme kötüsünü de düşünme ❤️

Dün bir hata yaptım nefsime hakim olmadim. Tatli ve midye yedim. :KK17::kızgın:
Bugun aksam sadece balık yicem. Kendime gun boyu ceza vericem:duduk:

Cok gecmia olsun canim ya insalah birsey yoktur. Normal mevsimsel griptir. Yogunluktan dolayi mi alamiyorsun randevu?
Ama nedeeeenjjj nedeennnn ne guzel diyet yaparken iki kacamak birden niyeeeee

Kuzum cok cok cok gecmis olsun insallah sadece soguk alginligidir 🤲 üzme kendini moralini düşürme kötüsünü de düşünme ❤️
Sagol canim cok tesekurler ederim moralim iyi sadece test icin randevu yapamamistim cok sinir oldum🙈 neyseki bugun pazartesi icin randevu verdiler saka gibi yaa😅 yani pazatesi test yaptirip sonucum cikana kadar evde karantinadayim sacmaligin alasini yasamaktayim😓

Dünkü menü:

Sabah: 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek
Öğlen: 2 dilim su böreği,1 bardak taze portakal suyu
Ara: 2 kurabiye(küçük)
Akşam: 2 kase çorba, 2 dilim ekmek, üzüm
Ara: Türk kahvesi

Dün eşimin ofisinde olduğum için yerimden kalkmadan çalıştım. Mecburen su böreği ve kurabiyelerle öğlen tatilini geçirmek zorunda kaldım.

Yürüyüş:5000 adım+ 10 dakika karın egzersizi(5. gün)
Su:2 lt

Naptınız kızlar nasılsınız.
Güzel bir listeye başladık tubi ile güzel sonuçlanır inşallah

Sagol canim cok tesekurler ederim moralim iyi sadece test icin randevu yapamamistim cok sinir oldum🙈 neyseki bugun pazartesi icin randevu verdiler saka gibi yaa😅 yani pazatesi test yaptirip sonucum cikana kadar evde karantinadayim sacmaligin alasini yasamaktayim😓
Geçmiş olsun canım.
Dikkat et sağlıklı beslen . Şeker tüketme özellikle.
Durumun nasıl şuan

Bugün aksiyon ustune aksiyon yaşadım bahceyr indm kapımın onunde kaza oldu adamin bacayi kirildi sallaniyodu resmen çok kötüydü 🤦 birinci kattskilerde kavga etmisler kadin ortalikta yokms kimse ulasamiyoms bn hic duymadm ama seslerini bütün mahalle duymus 🤦 bide kapida kaldm cilingir cagirdim fln 😂 daha yemek yiyemedim bahcede oturmaktan

Bugün aksiyon ustune aksiyon yaşadım bahceyr indm kapımın onunde kaza oldu adamin bacayi kirildi sallaniyodu resmen çok kötüydü 🤦 birinci kattskilerde kavga etmisler kadin ortalikta yokms kimse ulasamiyoms bn hic duymadm ama seslerini bütün mahalle duymus 🤦 bide kapida kaldm cilingir cagirdim fln 😂 daha yemek yiyemedim bahcede oturmaktan
Geçmiş olsun

Dünki menümü yazayım
Sabah :1 dilim peynir,1 dilim kaşar,1 yumurta,1.5 dilim tb ekmek, az tereyaģi
Ögle:1tabak barbunya yemeği,1.5 dilim tb ekmek
Ara:2 erik,şekersiz türk kahvesi
Aksam:1 tabak zeytinyagli barbunya,1 dlim tb ekmek
Ara:1 limonlu sıcak su,1nektarin,1 orta türk kahvesi, 2 dilim kaşar

Su:1.5 lt
Spor:13000 adım+10 dk egzersiz

Gunaydin kizlar
Dunku menu

Sabah yok

Oglen
1 kase corba ve yarim tabak didiklenmis tavuk gogusu

1 bardak yesil cay

Aksam
1 kase bulgur corbasi, 12 tane minik istavrit ve bol salata

2Lt su 6377 adim yuruyus
Ben yine adet donemim yaklaştı sisim yine tabi insallah olmamda supriz birseyler olur :KK68:

Ben bu hafta kendimi çok canlı ve formda hissediyorum. Bakalım tartılar da aynısını söyleyecek mi? :)
Bende kendimi zayiflamis hissediyorum niyeyse 😁 eger guzel kilo verdiysen listeye girersin artik he 🤩
Bende cok merak ediyorum bir iki kacamak etkiledi mi acaba:KK17: ama arti olmamisimdir. Ayy bir haftadir tartilmiyorum yarini iple cekiyorumm :dua:
Seni takipteyim zati 🤔 o kacamaklardn sonra bibsrti geldiysen:sinirli:

Geçmiş olsun canım.
Dikkat et sağlıklı beslen . Şeker tüketme özellikle.
Durumun nasıl şuan
Sagol canim, seker tuketemiyorum zaten saglikli beslenmeye calisiyorum ama istahim yok bulanti yuzunden 😔
korona oldugunu dusunmuyorum atesim felan yok midemde bisey var galiba

Gunaydiiiinnnn kizllaaarrrrr yarin cumaaaaaa 🏃🏃🏃
Herkes dikkat etsin yediklerine bu hafta arti istemiyorum aslaaaa
Ben de çok heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim. 😄 şeker orucu yapamadım ama yine de dikkatliydim. Bu sabah tartıda güzel bir sonuç gördüm ama söylemeyeyim yarın sürpriz olsun. 😂

Back