• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKİM 693.Etap***

bircocuklu (61.3///%)
almora34 (63.4/63.1/0.3/%0.47)
Mirjam (73.6/73.3/0.3/%0.41)
SchonerDuft (67,90//%)
Nurdeva (67.1/65.7/1.4/%2.08)
black cat (75.2/74.5/0.7/%0.93) basl.k:75 basl.t:22temmuz hedef65

14.Takım Ortalamasi:
Listeye aldığın için teşekkür ederim. :)

:ıslık:
Müge anli bulur 😂😂😂 bakalm nerden cikcak birinin yanina gitmistr muhtemelen ama zaten ev sahibi evden cikartick mecbur gelip esya toplicaklar
daha yeniyim ben bu gündüz kuşagında :confused: :confused:
iş yerinde arkadaşım telefonundan açıp müge anlıyı izlerdi. ben de netflix şifremi verdim al burdan güzel filmler izlersin izleme böyle şeyleri psikolojini bozma derken :ıslık: geçen gün eşimi kalk kalk aleynayı öldüren adamın annesi intihar etmiş koş derken buldum :olamaz::olamaz:

iş yerinde arkadaşım telefonundan açıp müge anlıyı izlerdi. ben de netflix şifremi verdim al burdan güzel filmler izlersin izleme böyle şeyleri psikolojini bozma derken :ıslık: geçen gün eşimi kalk kalk aleynayı öldüren adamın annesi intihar etmiş koş derken buldum :olamaz::olamaz:
Valla bnde bakmamaya calisiyorum 😁 zaten ev isleri anca halloluyo millet nasi oturup saatlerce izliyo islerini kim yapiyo bilmem 😂

Valla bnde bakmamaya calisiyorum 😁 zaten ev isleri anca halloluyo millet nasi oturup saatlerce izliyo islerini kim yapiyo bilmem 😂
O kisi benimmm🤣 10 seneden beri takipcisiyim:kahve: lise de sınava calisrken biLe izliyordum. Mesela okuldan geliyorum ya ne is yapiyorsam kulakligi takiyorum bir yandan mugecim konusuyor bir yandan is yapiyorum:KK71:mutfakta telimi koyuyirun kenara hem yemek yapiyorum hem muge🤣 Hatta yakinima geldi stüdyo bir gun ansizin gidebilirim🤣

***14.TAKİM 693.Etap***

bircocuklu (61.3///%)
almora34 (63.4/63.1/0.3/%0.47)
Mirjam (73.6/73.3/0.3/%0.41)
SchonerDuft (67,90/67.8/0.1/%0.15)
Nurdeva (67.1/65.7/1.4/%2.08)
black cat (75.2/74.5/0.7/%0.93) basl.k:75 basl.t:22temmuz hedef65

14.Takım Ortalamasi:

O kisi benimmm🤣 10 seneden beri takipcisiyim:kahve: lise de sınava calisrken biLe izliyordum. Mesela okuldan geliyorum ya ne is yapiyorsam kulakligi takiyorum bir yandan mugecim konusuyor bir yandan is yapiyorum:KK71:mutfakta telimi koyuyirun kenara hem yemek yapiyorum hem muge🤣 Hatta yakinima geldi stüdyo bir gun ansizin gidebilirim🤣
stüdyoya gitmeyi dün bi an bende düşündüm :olamaz: ama cabuk gitti :confused: arkadasım calışıyor orda ben sana haber ederim olayların arka yüzünü sen beni ara dedi :confused: neyse ki bi rahatlama geldi :KK70::KK70: bu arada 5 levente yakınsın demek :KK53:

😂😂😂😂 Ayy hic oyle bagimli olmadk bi diziye yada programa nasi bi his 😂

Back