- 31 Temmuz 2014
- 360
- 782
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.361
Kardesim de pozitif cikmisti nisan ayinda bizden iyidi. Hic bir belirti gostermedi. O yuzden kimde var yok test yaptirmayinca anlasilmiyor. Bende koku alamiyorum bir aydir . Yaptirdim test negatif cikti. Acaba atlattim da anlamadim mi o da kalici mi oldu bilmiyorum hicOylemiben sadece ates en buyuk belirtisi diye biliyordum neyse hakkimiza Hayirlisi olsun insallah
Yakinda esra erola cikmasinlarAa yok ya haber cikmadi daha bugün yine digerleri gezmeden geliyodu bi gram umursamiyolar nasi aile anlamadim biz olsak polis karakol savcılık dort donerdik
Kiz sen ne yaptinGünaydın
Geçen cuma 67.1
Bu cuma ise 65.7
Fark 1.4 kg
Günaydın
Geçen cuma 67.1
Bu cuma ise 65.7
Fark 1.4 kg
Bende kilo bildirimi yapayimda havam olsun
Gecen hafta :68.8
Bu hafta :67.1
Fark: 1.7
Bi süredir hatta yaklasik 2 haftadur 68.8 den gram şaşmiyordu tartim ve şükür direnc kilomu kirdim
Ben senin kiloya insem göbek atarimAllahimmmm su kilolaara bak muhtesemmm tebrik ediyorumbende 300 gr verdim diye seviniyorum
Masallah canim tebrik edelim cok guzel vermisin67.1/65.7/1.4/%2.08 doğru olmuştur inşaallah
Masallah canim cok Guzel vermisin tebrik ederimBende kilo bildirimi yapayimda havam olsun
Gecen hafta :68.8
Bu hafta :67.1
Fark: 1.7
Bi süredir hatta yaklasik 2 haftadur 68.8 den gram şaşmiyordu tartim ve şükür direnc kilomu kirdim
Gecmis olsun canim, bende oda yok bulantim icin ilac verdi doktor iyi geldi bulantima test gunune kadar gecicek galibaKardesim de pozitif cikmisti nisan ayinda bizden iyidi. Hic bir belirti gostermedi. O yuzden kimde var yok test yaptirmayinca anlasilmiyor. Bende koku alamiyorum bir aydir . Yaptirdim test negatif cikti. Acaba atlattim da anlamadim mi o da kalici mi oldu bilmiyorum hic
Teşekkür ederim canım sağolasınMasallah canim tebrik edelim cok guzel vermisin
Ben geçen hafta yazmıştım artık gram gram vermek istemiyorum diyeKiz sen ne yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?