• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun ku menü

Sabah yok
Bir Kiraz saplı cay

Oglen
bol salata ve mercimek corbasi

Aksam
iki kucuk tuzlu kurabiye

2.5lt su 8673 adım yürüyüş

Dünki menümü paylaşayım:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 dilim kaşar, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 2dilim ekmek
Öğlen: 10 yaprak sarma, 1 kase yoğurt,
Ara:2 erik, 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam: 2 kase tavuklu çorba, 2 mücver, 1 dilim ekmek
Ara: 1 orta türk kahvesi, 1 küçük salkım üzüm

Spor: 13000 adım.+10 dakika karın egzersizi
Su:3 lt ye yakın

Bugün evden çalışma modunda eşimin ofisinde takılıyorum. Yürüyüşe çıkama diye tahmin ediyorum ama akşam egzersizle aradaki farkı kapatabilirim :)

En sevdiğim boş boş gezmektir ama nerede öyle bı lüksüm yokki 😏
Niye sizin orda gezilecek yer yok mu 🤔 kim tutuyo kuzum cik gez kime ne
Günaydın kızlar.
Dün çok yoğundum bugün rahatladım biraz yarın dan sonra da evdeyım sınava kadar. Programımı güzel hazırladım bakalım
Hadi bakalm hem fiziken dinlenirsn hrmde sinava iyi hszirlanirsin evde iyi olmus

Merhabalar kizlarr
Nasilsiniz. Ya bugun ne guzel yagdi oyle valla her yer serinledi. Hala serin mesela:KK8: ya yine bu aralar hersey cnm cekiyor ya. Yok helvaci ali den helva, yok kfc den kova, guzel bir kayseri mantisi, burver king, 30 40 adet midye falan filan..

Merhabalar kizlarr
Nasilsiniz. Ya bugun ne guzel yagdi oyle valla her yer serinledi. Hala serin mesela:KK8: ya yine bu aralar hersey cnm cekiyor ya. Yok helvaci ali den helva, yok kfc den kova, guzel bir kayseri mantisi, burver king, 30 40 adet midye falan filan..
Ben uzun zamandir srbetli tatli sayikliyodm hafta sonu yedim allah affetsin 😂

Merhabalar kizlarr
salatalığı kemirirken bunları yediğini düşün :D :D

Hayirli aksamlar arkadaslar, kaptanim malesef pek iyi haberlerle gelmedim 😔
Bir kac gun once oglum ateslendi ve sadece karni agriyodu 1-2gunde iyi oldu cok sukur ama bu defada bende bogaz agrisi mide bulantisi bas donmesi basladi dun aksam cok kotu oldum sabah ev doktorumuzu aradim korona testi yaptirmami korona olabilecegini soyledi atesim yok dedim belirtiler cok benziyo dedi cok saskinim 😱 sabahtan beri buranin GGD kurulusundan test icin randevu almaya calisiyorum burda malesef Turkiyedeki gibi kolay degil suan internetten online randevu yapmaya calisiyorum 😥

Ben uzun zamandir srbetli tatli sayikliyodm hafta sonu yedim allah affetsin 😂

salatalığı kemirirken bunları yediğini düşün :KK70: :KK70:

Dün bir hata yaptım nefsime hakim olmadim. Tatli ve midye yedim. :KK17::kızgın:
Bugun aksam sadece balık yicem. Kendime gun boyu ceza vericem:duduk:
Hayirli aksamlar arkadaslar, kaptanim malesef pek iyi haberlerle gelmedim 😔
Bir kac gun once oglum ateslendi ve sadece karni agriyodu 1-2gunde iyi oldu cok sukur ama bu defada bende bogaz agrisi mide bulantisi bas donmesi basladi dun aksam cok kotu oldum sabah ev doktorumuzu aradim korona testi yaptirmami korona olabilecegini soyledi atesim yok dedim belirtiler cok benziyo dedi cok saskinim 😱 sabahtan beri buranin GGD kurulusundan test icin randevu almaya calisiyorum burda malesef Turkiyedeki gibi kolay degil suan internetten online randevu yapmaya calisiyorum 😥

Cok gecmia olsun canim ya insalah birsey yoktur. Normal mevsimsel griptir. Yogunluktan dolayi mi alamiyorsun randevu?

Günaydın Kızlar
Dunkü menü

Sabah yok

öğlen
bir tabak türlü ve bir ayran

akşam

kızarmış tavuk yarısı (250 gr civarı ) ve ayran

ah bu güzel günden sonra git akşam tatlı ye ardından 20 tane midye patlat.:sinirli:

2.5lt su ve 8623 adım yuruyus.

Dün bir hata yaptım nefsime hakim olmadim. Tatli ve midye yedim. :KK17::kızgın:
Bugun aksam sadece balık yicem. Kendime gun boyu ceza vericem:duduk:

Cok gecmia olsun canim ya insalah birsey yoktur. Normal mevsimsel griptir. Yogunluktan dolayi mi alamiyorsun randevu?
Cok tesekur ederim canim evet o kadar yogunki en yakin test gunu cuma 😱 yani hastaysan olsende sorun yok bunlar icin🙁

Back