- 4 Ocak 2020
- 2.198
- 5.973
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.321
Kuzum cok cok cok gecmis olsun insallah sadece soguk alginligidirHayirli aksamlar arkadaslar, kaptanim malesef pek iyi haberlerle gelmedim
Bir kac gun once oglum ateslendi ve sadece karni agriyodu 1-2gunde iyi oldu cok sukur ama bu defada bende bogaz agrisi mide bulantisi bas donmesi basladi dun aksam cok kotu oldum sabah ev doktorumuzu aradim korona testi yaptirmami korona olabilecegini soyledi atesim yok dedim belirtiler cok benziyo dedi cok saskinimsabahtan beri buranin GGD kurulusundan test icin randevu almaya calisiyorum burda malesef Turkiyedeki gibi kolay degil suan internetten online randevu yapmaya calisiyorum
Ama nedeeeenjjj nedeennnn ne guzel diyet yaparken iki kacamak birden niyeeeeeDün bir hata yaptım nefsime hakim olmadim. Tatli ve midye yedim.
Bugun aksam sadece balık yicem. Kendime gun boyu ceza vericem
Cok gecmia olsun canim ya insalah birsey yoktur. Normal mevsimsel griptir. Yogunluktan dolayi mi alamiyorsun randevu?
Sagol canim cok tesekurler ederim moralim iyi sadece test icin randevu yapamamistim cok sinir oldumKuzum cok cok cok gecmis olsun insallah sadece soguk alginligidirüzme kendini moralini düşürme kötüsünü de düşünme
Geçmiş olsun canım.Sagol canim cok tesekurler ederim moralim iyi sadece test icin randevu yapamamistim cok sinir oldumneyseki bugun pazartesi icin randevu verdiler saka gibi yaa yani pazatesi test yaptirip sonucum cikana kadar evde karantinadayim sacmaligin alasini yasamaktayim
Bana mı diye soraydınAy evet bilezik yaomis galiba yeni 2 tane gördüm kolunda onlari gostermeye geldi galibaama ne acelesi vardi yani aksam geliyosn
Geçmiş olsunBugün aksiyon ustune aksiyon yaşadım bahceyr indm kapımın onunde kaza oldu adamin bacayi kirildi sallaniyodu resmen çok kötüydübirinci kattskilerde kavga etmisler kadin ortalikta yokms kimse ulasamiyoms bn hic duymadm ama seslerini bütün mahalle duymus bide kapida kaldm cilingir cagirdim fln daha yemek yiyemedim bahcede oturmaktan
Ben bu hafta kendimi çok canlı ve formda hissediyorum. Bakalım tartılar da aynısını söyleyecek mi? :)Gunaydiiiinnnn kizllaaarrrrr yarin cumaaaaaa
Herkes dikkat etsin yediklerine bu hafta arti istemiyorum aslaaaa
Gunaydiiiinnnn kizllaaarrrrr yarin cumaaaaaa
Bende kendimi zayiflamis hissediyorum niyeyseBen bu hafta kendimi çok canlı ve formda hissediyorum. Bakalım tartılar da aynısını söyleyecek mi? :)
Seni takipteyim zatiBende cok merak ediyorum bir iki kacamak etkiledi mi acabaama arti olmamisimdir. Ayy bir haftadir tartilmiyorum yarini iple cekiyorumm
Sagol canim, seker tuketemiyorum zaten saglikli beslenmeye calisiyorum ama istahim yok bulanti yuzundenGeçmiş olsun canım.
Dikkat et sağlıklı beslen . Şeker tüketme özellikle.
Durumun nasıl şuan
Çok geçmiş olsun, değilsindir inşaallahSagol canim, seker tuketemiyorum zaten saglikli beslenmeye calisiyorum ama istahim yok bulanti yuzunden
korona oldugunu dusunmuyorum atesim felan yok midemde bisey var galiba
Ben de çok heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim.Gunaydiiiinnnn kizllaaarrrrr yarin cumaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?