- 31 Temmuz 2014
- 360
- 782
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.301
Cik bi carsi pazar havasi al yarin bos gezsen bile aciliyo vallaEvde pineklemece
Aa bizim burda hava cok iyiydi sen neden üşüdünBugun cok usudum. Her yerim agriyor. Uyudum uyandim sersem gibi hissediyorum
En sevdiğim boş boş gezmektir ama nerede öyle bı lüksüm yokkiCik bi carsi pazar havasi al yarin bos gezsen bile aciliyo valla
Aa bizim burda hava cok iyiydi sen neden üşüdün
Niye sizin orda gezilecek yer yok muEn sevdiğim boş boş gezmektir ama nerede öyle bı lüksüm yokki
Hadi bakalm hem fiziken dinlenirsn hrmde sinava iyi hszirlanirsin evde iyi olmusGünaydın kızlar.
Dün çok yoğundum bugün rahatladım biraz yarın dan sonra da evdeyım sınava kadar. Programımı güzel hazırladım bakalım
Bugün evden çalışma modunda eşimin ofisinde takılıyorum. Yürüyüşe çıkama diye tahmin ediyorum ama akşam egzersizle aradaki farkı kapatabilirim :)
Cik bi carsi pazar havasi al yarin bos gezsen bile aciliyo valla
Aa bizim burda hava cok iyiydi sen neden üşüdün
Ay aman yuklen vitamine bu ara insan hasta olmaya bile cekiniyoYa bu aralar boyle yorgun gibiyim. Grip olcam heralde.zaten normal bir usume degildi.
Ben uzun zamandir srbetli tatli sayikliyodm hafta sonu yedim allah affetsinMerhabalar kizlarr
Nasilsiniz. Ya bugun ne guzel yagdi oyle valla her yer serinledi. Hala serin meselaya yine bu aralar hersey cnm cekiyor ya. Yok helvaci ali den helva, yok kfc den kova, guzel bir kayseri mantisi, burver king, 30 40 adet midye falan filan..
kv anlamaz senin ki düşman başınaEvime habersiz gelenlerle uyuz oluyorumgenelde de bunu kv yapiyo.. birine gidiyosan önden arar haber verirsin baskin yapar ki bi anda kapi calmak nedir
salatalığı kemirirken bunları yediğini düşünMerhabalar kizlarr
Nasilsiniz. Ya bugun ne guzel yagdi oyle valla her yer serinledi. Hala serin meselaya yine bu aralar hersey cnm cekiyor ya. Yok helvaci ali den helva, yok kfc den kova, guzel bir kayseri mantisi, burver king, 30 40 adet midye falan filan..
Ay evet bilezik yaomis galiba yeni 2 tane gördüm kolunda onlari gostermeye geldi galibakv anlamaz senin ki düşman başına
Ben uzun zamandir srbetli tatli sayikliyodm hafta sonu yedim allah affetsin
salatalığı kemirirken bunları yediğini düşün
Hayirli aksamlar arkadaslar, kaptanim malesef pek iyi haberlerle gelmedim
Bir kac gun once oglum ateslendi ve sadece karni agriyodu 1-2gunde iyi oldu cok sukur ama bu defada bende bogaz agrisi mide bulantisi bas donmesi basladi dun aksam cok kotu oldum sabah ev doktorumuzu aradim korona testi yaptirmami korona olabilecegini soyledi atesim yok dedim belirtiler cok benziyo dedi cok saskinimsabahtan beri buranin GGD kurulusundan test icin randevu almaya calisiyorum burda malesef Turkiyedeki gibi kolay degil suan internetten online randevu yapmaya calisiyorum
Cok tesekur ederim canim evet o kadar yogunki en yakin test gunu cumaDün bir hata yaptım nefsime hakim olmadim. Tatli ve midye yedim.
Bugun aksam sadece balık yicem. Kendime gun boyu ceza vericem
Cok gecmia olsun canim ya insalah birsey yoktur. Normal mevsimsel griptir. Yogunluktan dolayi mi alamiyorsun randevu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?