- 20 Mart 2008
- 141.530
- 212.999
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burasıda soğuk bugün biraz.Hava buz gibi kar gelse artık burayada
Tam kar havası olacak gibide yağmıyor bir türlüBurasıda soğuk bugün biraz.
Burda da yağmur yokTam kar havası olacak gibide yağmıyor bir türlü
Burada yağmur yağıyor.Burda da yağmur yok
Oda iyimişBurada yağmur yağıyor.
Su sıkıntısı yaşıyoruz sonra.Oda iyimiş
Evet .Su sıkıntısı yaşıyoruz sonra.
Nüfus çok burada.Evet .
Orası neresii acep burada da (İstanbul) havalar soğuk bir kar yüzü göreydikkkk anca soğuk çekiyoruzzzNüfus çok burada.
İstanbul benimde bir kar yağsa keşke hava buz gibi hep.Orası neresii acep burada da (İstanbul) havalar soğuk bir kar yüzü göreydikkkk anca soğuk çekiyoruzzz
Orası neresii acep burada da (İstanbul) havalar soğuk bir kar yüzü göreydikkkk anca soğuk çekiyoruzzz
Yağmasın, benim oğlan Doğuda kardan, soğuktan bıkmış. Az rahat rahat gezsin buradaİstanbul benimde bir kar yağsa keşke hava buz gibi hep.
Kar demek su demek sonra su azalıra ne yapacağız,hemde hava temizlenir mikroplar kırılır yani.Yağmasın, benim oğlan Doğuda kardan, soğuktan bıkmış. Az rahat rahat gezsin burada
Nerde uleyn bu sofralar
Sen git o zaman oğlunun yanına.Yağmasın, benim oğlan Doğuda kardan, soğuktan bıkmış. Az rahat rahat gezsin burada
Geçen gün kar fotosu attı bana. Ne güzel manzara diyorum. Cötim donii ne manzarası yazmışKar demek su demek sonra su azalıra ne yapacağız,hemde hava temizlenir mikroplar kırılır yani.
Aynen yaa, iklimler de değişti. Geçen sene kar görmedik. Ben şimdi yağmasın diyorum yoksa ben de istiyorum yağmasını.Sen git o zaman oğlunun yanına.
Yıllardır kar görmediğimiz gibi bir de yağan tepelerin soğuğu ile kıçımız buz kesiyor. Göl bile çekilmiş, yağsın ve şenlensin ortalık.
Kıtlık oluyor ya, geçen sene meyveler falan vermedi, fındık bile olmadı.