Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltida yumurta yemekten yumurtadan tiksinir oldum baska biseyde koyamiyorsun yerine tamam tok tutuyor ama bir sure sonra sıkıliyor insan
Evet patateside ozuyorum hele kizarmis patates
Ben hiçbir zaman kahvaltıda 2 yumurta yemedim, yiyemiyorum çünkü, ekmeksiz çok zor yeniyor. Ben genelde 1 yumurta yiyorum. Ama çok sıkıyor bazen yiyemiyorum bile.

mirjam canım porsiyon kontrolü yaparak ilerle bence bide
Yada kaloride sayabilirsin zigzag kalori diye bir yöntem de var arastirabilirsin
Spor yapabiliyormusun bilmiyorum ama spora daha ağırlık verebilirsin

3 ana öğün yap ara yapmA yapacaksanda sade soda türk kahvesi şeklinde yap meyveni Kahvaltı da tüket yeterli gelir mi sana
Gunaydiiinnnnnn gece 4 te uyuduk bugün perisanim
Bende 4 gibi uyudum 23 te dersim başladı şuan baş agrım var

mirjam canım porsiyon kontrolü yaparak ilerle bence bide
Yada kaloride sayabilirsin zigzag kalori diye bir yöntem de var arastirabilirsin
Spor yapabiliyormusun bilmiyorum ama spora daha ağırlık verebilirsin
Tesekur ederim canim Evet azaltarak ve 3 ogun yiyerek deniyecem insallah
Spor, die hergun bisikletle gidiyorum ve yolumu uzatiyorum gunku 1-1,5 saat bisiklet suruyorum onun disinda aksamlari cocuklarimi yatirinca yuruyuste yapiyorum
Yuruyus yapmasamda benim gunluk kosusturmam yaklasik 10000 adim
3 kucuk cocuk 3 katli buyuk ev ve bahce birde hafta ici hergun yarim gun is anlayacaginiz zaten canim cikiyor

Ay sen pek almamissin kiz ne guzel ben balon gibi sismistim niye geri aliyon
Kurabiye cok yedim ondan gece emzirmeye kalkinca kurabiye yiyodum o derece yani esim gelirken hergn kursbiye aliyodu
3 ana öğün yap ara yapmA yapacaksanda sade soda türk kahvesi şeklinde yap meyveni Kahvaltı da tüket yeterli gelir mi sana

Bende 4 gibi uyudum 23 te dersim başladı şuan baş agrım var
Eylül bitemedi bi türlü senin sinav geleydi geceydi

Anladım canım bisiklet çok güzel ya o bile yetiyordur spor olarak bide zaman buldukça bence 10 dk bölgesel eklersen çok güzel sekillenirsin istiyorsan

Kurabiye cok yedim ondan gece emzirmeye kalkinca kurabiye yiyodum o derece yani esim gelirken hergn kursbiye aliyodu

Eylül bitemedi bi türlü senin sinav geleydi geceydi
Ay bitmesin hemen zaman lazım bana .
11 ekimden sonra artık rahatım kazanmaz isem ocak gibi yine var

Anladım canım bisiklet çok güzel ya o bile yetiyordur spor olarak bide zaman buldukça bence 10 dk bölgesel eklersen çok güzel sekillenirsin istiyorsan
Hani kovboy filmlerinde kovboylar diyoya omrum at sirtinda gecti Benimkide bisiklet sirtinda gecti ama gel gorki basenlerimin ve bacaklarimin bundan haberi yok sanki 3 yasindan beri bisiklet ustundeyim butun okullarimi bisikletle gide gele bitirdim vucud alisik spor olarak algilamiyor
Firsat bulabilsem plates yaparim eskiden yapiyodum cokta ise yariyordu insallah yine yapabilirim

Gunaydin kizlarrr
Ben okul yolunda yurumeye devamkeee
Tartilmiyorum kac gundur. Megerse tarti bagimliligi olusmus resnen icim gidiyor Ne durumdayim bilmiyorum cumayi iple cekiyorum

Tartı bağımlılığı bende de var. Bir gün öncesi ile aynı veya eksi çıkarsa kendimi gün boyu iyi hissediyorum. Fazla çıkarsa daha günü başlangıcında berbat geçiyor.

Şimdi törpüledim bu alışkanlığı. En azından 2-3 günde bir tartılıyorum.

Çalıştığım günler(haftada 4 gün) 10000 adımı tamamlamaya çalışıyorum. Kendimi gerçekten iyi hissetmeye başladım. Spor yapmış olmanın verdiği iç huzuru çok seviyorum.

Ayrıca 1 aylık bir süreçte devam edecek olan her gün 10 dakika ayakta karın egzersizi yapıyorum. (vertigo nedeniyle yatarak olan egzersizleri yapamıyorum maalesef)(Bugün 5. günü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…