- 7 Ekim 2019
- 1.078
- 4.914
- 133
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.281
Ben hiçbir zaman kahvaltıda 2 yumurta yemedim, yiyemiyorum çünkü, ekmeksiz çok zor yeniyor. Ben genelde 1 yumurta yiyorum. Ama çok sıkıyor bazen yiyemiyorum bile.Kahvaltida yumurta yemekten yumurtadan tiksinir oldumbaska biseyde koyamiyorsun yerine tamam tok tutuyor ama bir sure sonra sıkıliyor insan
Evet patateside ozuyorumhele kizarmis patates
3 ana öğün yap ara yapmA yapacaksanda sade soda türk kahvesi şeklinde yap meyveni Kahvaltı da tüket yeterli gelir mi sanaGunaydin arkadaslar nasilsiniz? Nasil gidiyo diyetler ben karataydan cok sıkıldimbaska arayislar icindeyim bir ara herseyden az yiyerek zayiflamistim ama ozaman cocuk felan yoktu bu kadar kosturmacam yoktu haliyle kus kadar yemek yetiyordu
Simdi elim ayagim titriyor tansiyonum dusuyor yaslandim iyice
Bi oneriniz varmi bana?
Bende 4 gibi uyudum 23 te dersim başladı şuan baş agrım varGunaydiiinnnnnn gece 4 te uyuduk bugün perisanim
Tesekur ederim canim Evet azaltarak ve 3 ogun yiyerek deniyecem insallahmirjam canım porsiyon kontrolü yaparak ilerle bence bide
Yada kaloride sayabilirsin zigzag kalori diye bir yöntem de var arastirabilirsin
Spor yapabiliyormusun bilmiyorum ama spora daha ağırlık verebilirsin
Kurabiye cok yedim ondanAy sen pek almamissin kiz ne guzel ben balon gibi sismistimniye geri aliyon
Eylül bitemedi bi türlü3 ana öğün yap ara yapmA yapacaksanda sade soda türk kahvesi şeklinde yap meyveni Kahvaltı da tüket yeterli gelir mi sana
Bende 4 gibi uyudum 23 te dersim başladı şuan baş agrım var
Anladım canım bisiklet çok güzel ya o bile yetiyordur spor olarak bide zaman buldukça bence 10 dk bölgesel eklersen çok güzel sekillenirsin istiyorsanTesekur ederim canim Evet azaltarak ve 3 ogun yiyerek deniyecem insallah
Spor, die hergun bisikletle gidiyorum ve yolumu uzatiyorum gunku 1-1,5 saat bisiklet suruyorum onun disinda aksamlari cocuklarimi yatirinca yuruyuste yapiyorum
Yuruyus yapmasamda benim gunluk kosusturmam yaklasik 10000 adim
3 kucuk cocuk 3 katli buyuk ev ve bahce birde hafta ici hergun yarim gun is anlayacaginiz zaten canim cikiyor
Ohh ne güzel missTemizligimi bitrdim komsumla kahvemi ictm tekrar oh azucuk yatayim
Ay bitmesin hemen zaman lazım bana .Kurabiye cok yedim ondangece emzirmeye kalkinca kurabiye yiyodum o derece yani esim gelirken hergn kursbiye aliyodu
Eylül bitemedi bi türlüsenin sinav geleydi geceydi
Kazanirsin allahin izniyleAy bitmesin hemen zaman lazım bana .
11 ekimden sonra artık rahatım kazanmaz isem ocak gibi yine var
Hani kovboy filmlerinde kovboylar diyoya omrum at sirtinda gecti Benimkide bisiklet sirtinda gectiAnladım canım bisiklet çok güzel ya o bile yetiyordur spor olarak bide zaman buldukça bence 10 dk bölgesel eklersen çok güzel sekillenirsin istiyorsan
Allah kolaylik versin canimAy bitmesin hemen zaman lazım bana .
11 ekimden sonra artık rahatım kazanmaz isem ocak gibi yine var
Evde pineklemeceSiz napiyosunuz kizlaarrrr
Siz napiyosunuz kizlaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?