- 7 Ekim 2019
- 1.078
- 4.912
- 133
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #339.261
Ben önümüzdeki cumaya kadar şeker orucu yapmaya karar verdim. Gram gram vermek canımı sıkıyor. İnşaallah önümüzdeki cuma en az 1 kilo vermiş olurum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde seker orucuna cok inanan ama yapamayanlardanm bnce cok etkili olurBen önümüzdeki cumaya kadar şeker orucu yapmaya karar verdim. Gram gram vermek canımı sıkıyor. İnşaallah önümüzdeki cuma en az 1 kilo vermiş olurum.
Yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum canım diyete hemen göbek fırlıyor yoksa başka yerimden memnunum amaNapiyosun kuzum nasil gidiyo diyetsiz gunler bn kendime korse almaya karar verdm çünkü gram kilo veremedim sinirim bozuldu iyice
Askili istiyorum bende sortlu bakaymYavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum canım diyete hemen göbek fırlıyor yoksa başka yerimden memnunum ama
Al bencede ya tok tutuyor baskı olduğu için havalar biraz soğusun bende takacam tekrar ben askısız almıştım keşke askılı alsaymisim sende askılı düşün bence alacaksan
O zaman cok gez hem spor yapmis olursun hem mutlu olursun hem enerjini atmis olursunGunaydiinnnnnn dinnn dinnnnnnn ay nasi enerjik uyandim.bugun ama su an bisey yapasim yok ama cok gez deseler kosarak cikarm
Aynen super olur.Ben önümüzdeki cumaya kadar şeker orucu yapmaya karar verdim. Gram gram vermek canımı sıkıyor. İnşaallah önümüzdeki cuma en az 1 kilo vermiş olurum.
Ben de tartılmak istemiyorum cumaya kadar ama duramıyorum hiç, günde birkaç kez tartılıyorum bazen psikopat gibi.Aynen super olur.
Bende acayip kararlar aldim. Ise yuruyerek gidiyorum ya donusum de yuruyerek olacak bu hafta. Bir vucudu soka ugratmam lazim. Ne yapip ne edicem en az 3lt su icicem ve bol bol yesillik yicem. Ve tartilmicam cum gunune kadar yemin ettim tartilmiyim diye
Bartu uyansin cikcm biraz evde oturunca mayisiyo insan hava almak enerjide veriyo hm yemekte aklıma gelmiyoO zaman cok gez hem spor yapmis olursun hem mutlu olursun hem enerjini atmis olursun
Aynen super olur.
Bende acayip kararlar aldim. Ise yuruyerek gidiyorum ya donusum de yuruyerek olacak bu hafta. Bir vucudu soka ugratmam lazim. Ne yapip ne edicem en az 3lt su icicem ve bol bol yesillik yicem. Ve tartilmicam cum gunune kadar yemin ettim tartilmiyim diye
Sagol canim Allah razi olsunAllah kolaylık versin canım
3 ana öğün yap ara yapmA yapacaksanda sade soda türk kahvesi şeklinde yap meyveni Kahvaltı da tüket yeterli gelir mi sanaGunaydin arkadaslar nasilsiniz? Nasil gidiyo diyetler ben karataydan cok sıkıldim baska arayislar icindeyim bir ara herseyden az yiyerek zayiflamistim ama ozaman cocuk felan yoktu bu kadar kosturmacam yoktu haliyle kus kadar yemek yetiyordu
Simdi elim ayagim titriyor tansiyonum dusuyor yaslandim iyice
Bi oneriniz varmi bana?
Dogum sonrasi kac kilo indin ay ben 57yle baslayip 84 le sonlandırmıştım dogumda 2 gun sonra 72 kiloydum ne odem biriktirmisim be58le basladim 76 civarıydım en son galiba
Cidden yas gectikce insan herseyi yapamiyo bnde bekarken detoks fln yapiyodm simdi bi bas donmeleri biseylerGunaydin arkadaslar nasilsiniz? Nasil gidiyo diyetler ben karataydan cok sıkıldim baska arayislar icindeyim bir ara herseyden az yiyerek zayiflamistim ama ozaman cocuk felan yoktu bu kadar kosturmacam yoktu haliyle kus kadar yemek yetiyordu
Bi oneriniz varmi bana?
Eve geldiktn sonra tartildm 63tum galiba cok farketmisti bnde odem fln gittiydi hemen ama sonra bi zayifladm incecik kaldm ilk 3 ay ondn sonra geri aldm hepsiniDogum sonrasi kac kilo indin ay ben 57yle baslayip 84 le sonlandırmıştım dogumda 2 gun sonra 72 kiloydum ne odem biriktirmisim be
Tamam boyle deniyim bi insallah verebilirim sagol canim.3 ana öğün yap ara yapmA yapacaksanda sade soda türk kahvesi şeklinde yap meyveni Kahvaltı da tüket yeterli gelir mi sana
Ay evet yaa bende cok detox yapiyordum hurma diyeti denedim 2. Gun bayilacaktim biraktimCidden yas gectikce insan herseyi yapamiyo bnde bekarken detoks fln yapiyodm simdi bi bas donmeleri biseyler
Eve geldiktn sonra tartildm 63tum galiba cok farketmisti bnde odem fln gittiydi hemen ama sonra bi zayifladm incecik kaldm ilk 3 ay ondn sonra geri aldm hepsini
Sadece kahvaltıda 1-2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin. Cidden karatay çok sıkıcı bir diyet. İnsanlar uzun süre nasıl yapıyor anlamıyorum, ben illaki ya bulguru fazla yiyorum ya da bazen patates yiyorum, çünkü olmuyor ama 6 gün bir şeker orucu yapmaya kararlıyım bakalım etkisi ne olacakGunaydin arkadaslar nasilsiniz? Nasil gidiyo diyetler ben karataydan cok sıkıldim baska arayislar icindeyim bir ara herseyden az yiyerek zayiflamistim ama ozaman cocuk felan yoktu bu kadar kosturmacam yoktu haliyle kus kadar yemek yetiyordu
Bi oneriniz varmi bana?
Ay sen pek almamissin kiz ne guzel ben balon gibi sismistim niye geri aliyonCidden yas gectikce insan herseyi yapamiyo bnde bekarken detoks fln yapiyodm simdi bi bas donmeleri biseyler
Eve geldiktn sonra tartildm 63tum galiba cok farketmisti bnde odem fln gittiydi hemen ama sonra bi zayifladm incecik kaldm ilk 3 ay ondn sonra geri aldm hepsini
Kahvaltida yumurta yemekten yumurtadan tiksinir oldum baska biseyde koyamiyorsun yerine tamam tok tutuyor ama bir sure sonra sıkıliyor insanSadece kahvaltıda 1-2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin. Cidden karatay çok sıkıcı bir diyet. İnsanlar uzun süre nasıl yapıyor anlamıyorum, ben illaki ya bulguru fazla yiyorum ya da bazen patates yiyorum, çünkü olmuyor ama 6 gün bir şeker orucu yapmaya kararlıyım bakalım etkisi ne olacak