• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben önümüzdeki cumaya kadar şeker orucu yapmaya karar verdim. Gram gram vermek canımı sıkıyor. İnşaallah önümüzdeki cuma en az 1 kilo vermiş olurum. :rapci:😂

Napiyosun kuzum nasil gidiyo diyetsiz gunler 😂 bn kendime korse almaya karar verdm çünkü gram kilo veremedim sinirim bozuldu iyice
Yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum canım diyete hemen göbek fırlıyor yoksa başka yerimden memnunum ama
Al bencede ya tok tutuyor baskı olduğu için havalar biraz soğusun bende takacam tekrar ben askısız almıştım keşke askılı alsaymisim sende askılı düşün bence alacaksan

Yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyorum canım diyete hemen göbek fırlıyor yoksa başka yerimden memnunum ama
Al bencede ya tok tutuyor baskı olduğu için havalar biraz soğusun bende takacam tekrar ben askısız almıştım keşke askılı alsaymisim sende askılı düşün bence alacaksan
Askili istiyorum bende sortlu bakaym

Gunaydiinnnnnn dinnn dinnnnnnn 🦵 ay nasi enerjik uyandim.bugun ama su an bisey yapasim yok 🥱 ama cok gez deseler kosarak cikarm 😂
O zaman cok gez🤣 hem spor yapmis olursun hem mutlu olursun hem enerjini atmis olursun :cool:

Ben önümüzdeki cumaya kadar şeker orucu yapmaya karar verdim. Gram gram vermek canımı sıkıyor. İnşaallah önümüzdeki cuma en az 1 kilo vermiş olurum. :rapci:😂
Aynen super olur. 😍
Bende acayip kararlar aldim. Ise yuruyerek gidiyorum ya donusum de yuruyerek olacak bu hafta. Bir vucudu soka ugratmam lazim. Ne yapip ne edicem en az 3lt su icicem ve bol bol yesillik yicem. Ve tartilmicam cum gunune kadar yemin ettim tartilmiyim diye 🤣🤣🤣

Aynen super olur. 😍
Bende acayip kararlar aldim. Ise yuruyerek gidiyorum ya donusum de yuruyerek olacak bu hafta. Bir vucudu soka ugratmam lazim. Ne yapip ne edicem en az 3lt su icicem ve bol bol yesillik yicem. Ve tartilmicam cum gunune kadar yemin ettim tartilmiyim diye 🤣🤣🤣
Ben de tartılmak istemiyorum cumaya kadar ama duramıyorum hiç, günde birkaç kez tartılıyorum bazen psikopat gibi.
Ben de her gün 15-20 dk olsa da sporumu yapacağım ve yürüyüşe de çıkabilirsem ne âlâ. Acayip kararlar almak lazım yoksa kilo gitmiyor 🙄

O zaman cok gez🤣 hem spor yapmis olursun hem mutlu olursun hem enerjini atmis olursun :cool:

Aynen super olur. 😍
Bartu uyansin cikcm biraz evde oturunca mayisiyo insan hava almak enerjide veriyo hm yemekte aklıma gelmiyo😂

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz? Nasil gidiyo diyetler ben karataydan cok sıkıldim 😔 baska arayislar icindeyim bir ara herseyden az yiyerek zayiflamistim ama ozaman cocuk felan yoktu bu kadar kosturmacam yoktu haliyle kus kadar yemek yetiyordu
Simdi elim ayagim titriyor tansiyonum dusuyor yaslandim iyice🤪
Bi oneriniz varmi bana?

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz? Nasil gidiyo diyetler ben karataydan cok sıkıldim 😔 baska arayislar icindeyim bir ara herseyden az yiyerek zayiflamistim ama ozaman cocuk felan yoktu bu kadar kosturmacam yoktu haliyle kus kadar yemek yetiyordu
Bi oneriniz varmi bana?
3 ana öğün yap ara yapmA yapacaksanda sade soda türk kahvesi şeklinde yap meyveni Kahvaltı da tüket yeterli gelir mi sana

Bi oneriniz varmi bana?
Cidden yas gectikce insan herseyi yapamiyo 😂 bnde bekarken detoks fln yapiyodm simdi bi bas donmeleri biseyler 😂
Dogum sonrasi kac kilo indin ay ben 57yle baslayip 84 le sonlandırmıştım 😐🤧 dogumda 2 gun sonra 72 kiloydum ne odem biriktirmisim be🤣😂😂
Eve geldiktn sonra tartildm 63tum galiba 😂 cok farketmisti bnde odem fln gittiydi hemen ama sonra bi zayifladm incecik kaldm ilk 3 ay ondn sonra geri aldm hepsini 😁

Cidden yas gectikce insan herseyi yapamiyo 😂 bnde bekarken detoks fln yapiyodm simdi bi bas donmeleri biseyler 😂

Eve geldiktn sonra tartildm 63tum galiba 😂 cok farketmisti bnde odem fln gittiydi hemen ama sonra bi zayifladm incecik kaldm ilk 3 ay ondn sonra geri aldm hepsini 😁
Ay evet yaa bende cok detox yapiyordum hurma diyeti denedim 2. Gun bayilacaktim🤣 biraktim

Bi oneriniz varmi bana?
Sadece kahvaltıda 1-2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin. Cidden karatay çok sıkıcı bir diyet. İnsanlar uzun süre nasıl yapıyor anlamıyorum, ben illaki ya bulguru fazla yiyorum ya da bazen patates yiyorum, çünkü olmuyor 😑 ama 6 gün bir şeker orucu yapmaya kararlıyım bakalım etkisi ne olacak 😄

Ay sen pek almamissin kiz ne guzel ben balon gibi sismistim 🤯🤣 niye geri aliyon:tokat:

Sadece kahvaltıda 1-2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin. Cidden karatay çok sıkıcı bir diyet. İnsanlar uzun süre nasıl yapıyor anlamıyorum, ben illaki ya bulguru fazla yiyorum ya da bazen patates yiyorum, çünkü olmuyor 😑 ama 6 gün bir şeker orucu yapmaya kararlıyım bakalım etkisi ne olacak 😄
Kahvaltida yumurta yemekten yumurtadan tiksinir oldum😝 baska biseyde koyamiyorsun yerine tamam tok tutuyor ama bir sure sonra sıkıliyor insan
Evet patateside ozuyorum 😅hele kizarmis patates😁

Back