Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Artik listedesin ona gore

Aksamki makarna olmamis bide oglende kahvalti yapmissin niye oyle olmus
dikkat ediyorum kuzum ama anlamadım niye böyle oldu ellerim ayaklarım acıyor artık uyku düzenim de yok bu arada eksideyim kuzum belki regliden belki ağrı kesici çok içtim bu ara ondan olabilir

Günaydın kizlar nasılsınız bu hafta gelemiyorum çünkü kizimin online dersleri 6 saat oldu telefon hep kizimda sonra esim geliyor isten giremiyorum diyete devam meraklanmayin
Ayy tablet istesene gonderiyomslar telefondn zor oluyo cocuklarw cikar belki size deee
olsun buün toparlarsın canım bende liste ayarlayacam da sınavın geçmesini bekliyorum şimdilik haftada 200 300 gr gitse bana yeter sonra deli gibi diyet spor yapcam

evet 10 ekimde canım
Az kalmis atlattin mi rahat edersin insallahhhh bnde biraz toparlanaym açık ogretime döncem okuyaum bitsin bsri

Artik listedesin ona gore

Aksamki makarna olmamis bide oglende kahvalti yapmissin niye oyle olmus
Akşamki makarna kendimi kötü hissettirdi baya. Sabah erken kalkıp işyerinde yemek için kendime yiyecek hazırlayamadım. Kolayda kahvaltılıklardan yanıma alıp işe gidiyorum. Karbonhidrat deposu börek vardı, onu almak yerine böyle yaptım. Ama dün pazardan brokoli, karnabahar falan aldım. Onlardan haşlama yapıp yoğurtlu şekilde yiyeceğim. Böylece akşam yemeklerini hafife indirgeyeceğim. Bakalım :)

Ayyy karnabahari ozlediiiimmmmm gecen hafta pszarda vardı da begenmedim bu hafta alırım artik

olsun buün toparlarsın canım bende liste ayarlayacam da sınavın geçmesini bekliyorum şimdilik haftada 200 300 gr gitse bana yeter sonra deli gibi diyet spor yapcam

evet 10 ekimde canım
Benimde artik öle kilo verme gibi bi cabam yok, olsa ama hic fena olmaz ama spor yapinca istesemde cok fazla vermiyorum ama görüntü olarak inceliyorum beni artik bu tartidan daha mutlu ediyor seninde sinavin biter bitmez sporda kapisiriz liste desen bizde dolu ama benim yapacak hic istegim yok, liste çalisinca güzel oluyormus

görüntü önemli ben göğüslerime takmış durumdayım ağırlık çalışacam 62 ye inince tekrar .
y listenin içindekiler beni mutlu etmiyor istediğimi yemek istiyorum . bu ara protein ağırlıklı gidiyorum .
kapışırız canım neden olmasın.
işyerine neden gittin hayırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…