• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy tablet istesene gonderiyomslar telefondn zor oluyo cocuklarw cikar belki size deee

Az kalmis atlattin mi rahat edersin insallahhhh bnde biraz toparlanaym açık ogretime döncem okuyaum bitsin bsri
Ay ciddi mi bi söyleyim eşime valla zor oluyo bana da zor oluyo 11 de veriyorum teli 3 de aliyorum sonra odevleri falan baska bi hayatimiz kalmadi bide yavas benim kiz yatana kadar anca bitiriyo ödevlerini😫 ay keske virus olmayaydi da herkes okula gitseydi ya hayat ne kadar düzenliydi o zamanlar😖 simdi tartilcammmmm😬😬😬😬 heyecanlıyım 😬vermediysem aglarim açlıktan ölcem😐

görüntü önemli ben göğüslerime takmış durumdayım ağırlık çalışacam 62 ye inince tekrar .
y listenin içindekiler beni mutlu etmiyor :KK43: istediğimi yemek istiyorum . bu ara protein ağırlıklı gidiyorum .
kapışırız canım neden olmasın.
işyerine neden gittin hayırır
Kuzum göğüslere ben ne ağırlıklar çalıştım sporlar yaptim yok fayda etmiyo az toparlandi diyosun sporu birakinca ayni oluyo 😫 yanlis bilmiyorsam yağdan bezlerden oluştuğu icin sadece sporla deforme gogus sımsıkı olmuyo 😭

afiyet olsun canım bende yine 6 da uyandım 9bin adımımı yaptım, hındistan cevizi yağı ile yaptıgım kahvemi içiyorum :) senin tabaga benzer kahvaltı 12 de
hindistan cevizi yağı if i bozmuyor mu peki ? bende 6 gibi uyandım duş aldım ders çalıştım çorba yaptım öğlene kahvaltı yaptım geldim :D :D
Bide o mu var :ruh:

Afiyet olsun kusuuum havuc hic aklims gelmiyo bnm bak bnde yiyeym bugun 😗

Ben mazeret bildirdim geldiğinde paylasir dedm tm dediler yine de ceza alir miyiz 😳
bende bayağıdır yemiyorum . normalde kahvaltımda ekmek yerine 1 elma yada 1 havuç olur ama işte toparlamaya yeni başladım

Kuzum göğüslere ben ne ağırlıklar çalıştım sporlar yaptim yok fayda etmiyo az toparlandi diyosun sporu birakinca ayni oluyo 😫 yanlis bilmiyorsam yağdan bezlerden oluştuğu icin sadece sporla deforme gogus sımsıkı olmuyo 😭
bende silikon yaptırırım ya da toparlama ameliyetı :D :D biraz dikleşsin yeter canım çok birşey istemiyorum

***14.TAKİM 693.Etap***

Pamukprncess(62.7///%)
bircocuklu (61///%)
almora34 (63.9///%)
Mirjam (74///%)
SchonerDuft ( 68.1/67,90/0,20/)
Nurdeva (67.6/67.1/0.5/%)

14.Takım Ortalamasi :

hindistan cevizi yağı if i bozmuyor mu peki ? bende 6 gibi uyandım duş aldım ders çalıştım çorba yaptım öğlene kahvaltı yaptım geldim :KK70: :KK70:

bende bayağıdır yemiyorum . normalde kahvaltımda ekmek yerine 1 elma yada 1 havuç olur ama işte toparlamaya yeni başladım
ya aslında bozuyor ama bugünlük oldu, normalde kahvaltı sonrası ara öğünümde içiyorum
oo sen sabah sabah neler yaptın böle :confused:

***14.TAKİM 693.Etap***

Pamukprncess(62.7/0.5//%)
bircocuklu (61///%)
almora34 (63.9/63.4//%)
Mirjam (74///%)
SchonerDuft ( 68.1/67,90/0,20/)
Nurdeva (67.6/67.1/0.5/%)

14.Takım Ortalamasi:

Dogal oldu kuzum onden pek degismedi burnum yandan kavisi de cok degil kibar ama dogal oldu🤓
mutluluk ile kullan canım
ya aslında bozuyor ama bugünlük oldu, normalde kahvaltı sonrası ara öğünümde içiyorum
oo sen sabah sabah neler yaptın böle :confused:
her gün böyleyim genelde yemeği çıkar aradan onu arada yapıyorum . 10 ekimden sonra 1 hafta yayacam :D valla

Back