- 4 Ocak 2020
- 2.198
- 5.973
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.201
Moohteseeeemmmmm bn evden cikmadim bugunGünü daha tamamlamadan 11000 adımı tamamladım. Çok mutluyum. :)
Spor aşkınaKızlar bugun is yerine geldim o nedenle sabah yuruyusumu yapamadim o kadar vicdan azabi duyuyorum ki, 3000 adimdayim şaka gibiaksam telafi etmeliyim
Aynen biraz verince agirlikla halledersin, bende dambil almak istiyorum bir de bacak bantlarindangörüntü önemli ben göğüslerime takmış durumdayım ağırlık çalışacam 62 ye inince tekrar .
y listenin içindekiler beni mutlu etmiyoristediğimi yemek istiyorum . bu ara protein ağırlıklı gidiyorum .
kapışırız canım neden olmasın.
işyerine neden gittin hayırır
Valla iş cikisi yuruyusu yaptim bende 11bin adimimi tamamladimMoohteseeeemmmmm bn evden cikmadim bugun
Spor aşkınabende anca yan gelip yatayim
Bnde yarin ablama yuricmAynen biraz verince agirlikla halledersin, bende dambil almak istiyorum bir de bacak bantlarindanbenimde proteine baslasam cok guzel veriyorum ama baslayamadim bi türlü.
İş yerine tabi ki ingilizce kıtlıgımdan gittim(aglanacak halime gülüyorum) almanyadan bi arkadasla toplanti yapacaktik birisi yardim eder belki dedim ama ofiste benden baska kse yoktu ve is başa düştü beynim catliyor anlamaya calisacam ve anlatacam diye hala da tam olarak ne yapacagimi anlamadim bugun gece evde anlamaya calisacam bakalim
Valla iş cikisi yuruyusu yaptim bende 11bin adimimi tamamladim
walk walk walkBnde yarin ablama yuricmcocugu birakcm oraya bankada işim var baya yürüyüş olur
Bartu uyuduğu da anca islerimi hallediyorum ben gündüzwalk walk walkbartu öğlenleri uyudugunda lesliye başlasan nasıl olur
Yeeaaaahhhhh ayin menusu ilan ediyorumBugün menümü yazayım.
Sabah:1.5 dilim peynir ve kaşar, Salatalık, domates,haşlanmış yumurta,1.5 dilim tb ekmek,1cay kaşığı tereyağı ve reçel(ev yapimi)
Öglen:1dilim tb ekmek,zeytinyağlı taze fasulye
Ara:şekersiz türk kahvesi
Aksam:Yarim kase çorba,Yarim tabak yemek,2 dilim tb ekmek
Ara:1 armut,sıcak limonlu su,orta türk kahvesi
Su:yaklaşık 2.5 lt
Yürüyüş.:13000 adim
Spor:10dakika youtube karın kası videosu tamamlandi(1.gün)(30 gün aynı videoyu yapicam.sonra başka bir videoya geçicem)
2.cocuk defterini kapatmamin sebebidir 2yas sendromuBartu uyuduğu da anca islerimi hallediyorum ben gündüz2 yas sendromundayiz yirtiyo ortsligi
afiyet olsun canım bende yine 6 da uyandım 9bin adımımı yaptım, hındistan cevizi yağı ile yaptıgım kahvemi içiyorum :) senin tabaga benzer kahvaltı 12 deEki Görüntüle 2696234 sağlıklı kahvaltım buyurun kızlar
Evet misafirim salı günü gitti aslında daha da verebilirdim de bir noktadan sonra kek, kısır, çiğköfteye dayanamaz oldummisafirin olmasına rağmen cok iyi vermişin
Bide o mu var2.cocuk defterini kapatmamin sebebidir 2yas sendromu4yas cok guzel cabuk gelin
Afiyet olsun kusuuum havuc hic aklims gelmiyo bnm bak bnde yiyeym bugunEki Görüntüle 2696234 sağlıklı kahvaltım buyurun kızlar
Ben mazeret bildirdim geldiğinde paylasir dedm tm dediler yine de ceza alir miyizP Pinarbartu canımPamukprncess gecen hafta sonuncusu olarak görevlerini yerine getirmemiş zaten az notamız varmış gibi yine ceza kapıda
yok canım 4 yas ciddi iyiymişBide o mu var
Afiyet olsun kusuuum havuc hic aklims gelmiyo bnm bak bnde yiyeym bugun
Ben mazeret bildirdim geldiğinde paylasir dedm tm dediler yine de ceza alir miyiz
bende tam tersi çok iyi giderken ve güzel düşüş sağlamışken 2 gün yediklerimle batırdımEvet misafirim salı günü gitti aslında daha da verebilirdim de bir noktadan sonra kek, kısır, çiğköfteye dayanamaz oldumama son 2 gündür az yeyip spor yaptım dengeleyeyim diye.
Vok sevindim o zaman gelsin 4 yasyok canım 4 yas ciddi iyiymiş
artık bi birey oluyorlar her işini kendi yapıyor
oyunda bile bizi istemiyor coğu zaman (hanfendi kendi kendine oynayınca daha çok eğleniyormuş)
mazeret bildirmen iyi olmus canım o zmaan ceza almayız
bende tam tersi çok iyi giderken ve güzel düşüş sağlamışken 2 gün yediklerimle batırdımneyse gecti bitti bugün yine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?