- 4 Ocak 2020
- 2.198
- 5.973
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #339.181
Günaydın kizlaaarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat ediyorum kuzum ama anlamadım niye böyle oldu ellerim ayaklarım acıyor artık uyku düzenim de yok bu arada eksideyim kuzum belki regliden belki ağrı kesici çok içtim bu ara ondan olabilirArtik listedesin ona gore
Aksamki makarna olmamis bide oglende kahvalti yapmissin niye oyle olmus
niyeee ki 3 dilim yedin 1 dilim neyine yetmedi .bende dün aksam 3 dilim tam bugday ekmeği gömdüm hiç yapmadığım bişeydi ama yaptım o nedenle bende geçemem seni, sende maydanozlu du hazırla zorla kendini iç bi süre
Odem mi oldu ki limonlu su fln oyle seyler denesen belki fayda ederdikkat ediyorum kuzum ama anlamadım niye böyle oldu ellerim ayaklarım acıyor artık uyku düzenim de yok bu arada eksideyim kuzum belki regliden belki ağrı kesici çok içtim bu ara ondan olabilir
Bilmiyorum valla kuzum streste hat safhada o da etki eder bir regli bitsin ona göre ayarlama yaparım artıkOdem mi oldu ki limonlu su fln oyle seyler denesen belki fayda eder
güvecte et tava yaptım ve bandıra bandıra yedimniyeee ki 3 dilim yedin 1 dilim neyine yetmedi .
Yaklasti sinav dimiBilmiyorum valla kuzum streste hat safhada o da etki eder bir regli bitsin ona göre ayarlama yaparım artık
olsun buün toparlarsın canım bende liste ayarlayacam da sınavın geçmesini bekliyorum şimdilik haftada 200 300 gr gitse bana yeter sonra deli gibi diyet spor yapcamgüvecte et tava yaptım ve bandıra bandıra yedim
evet 10 ekimde canımYaklasti sinav dimi
Ama oda yenir yani 3 dilimle iyi kurtulmusungüvecte et tava yaptım ve bandıra bandıra yedim
Ayy tablet istesene gonderiyomslar telefondn zor oluyo cocuklarw cikar belki size deeeGünaydın kizlar nasılsınız bu hafta gelemiyorum çünkü kizimin online dersleri 6 saat oldu telefon hep kizimda sonra esim geliyor isten giremiyorum diyete devam meraklanmayin
Az kalmis atlattin mi rahat edersin insallahhhh bnde biraz toparlanaym açık ogretime döncem okuyaum bitsin bsriolsun buün toparlarsın canım bende liste ayarlayacam da sınavın geçmesini bekliyorum şimdilik haftada 200 300 gr gitse bana yeter sonra deli gibi diyet spor yapcam
evet 10 ekimde canım
Akşamki makarna kendimi kötü hissettirdi baya. Sabah erken kalkıp işyerinde yemek için kendime yiyecek hazırlayamadım. Kolayda kahvaltılıklardan yanıma alıp işe gidiyorum. Karbonhidrat deposu börek vardı, onu almak yerine böyle yaptım. Ama dün pazardan brokoli, karnabahar falan aldım. Onlardan haşlama yapıp yoğurtlu şekilde yiyeceğim. Böylece akşam yemeklerini hafife indirgeyeceğim. Bakalım :)Artik listedesin ona gore
Aksamki makarna olmamis bide oglende kahvalti yapmissin niye oyle olmus
Ayyy karnabahari ozlediiiimmmmm gecen hafta pszarda vardı da begenmedim bu hafta alırım artikAkşamki makarna kendimi kötü hissettirdi baya. Sabah erken kalkıp işyerinde yemek için kendime yiyecek hazırlayamadım. Kolayda kahvaltılıklardan yanıma alıp işe gidiyorum. Karbonhidrat deposu börek vardı, onu almak yerine böyle yaptım. Ama dün pazardan brokoli, karnabahar falan aldım. Onlardan haşlama yapıp yoğurtlu şekilde yiyeceğim. Böylece akşam yemeklerini hafife indirgeyeceğim. Bakalım :)
Kıymalı yemeğini yapsan bile, hem hafif hem doyurucu oluyor. Ben de özlemişim. Görünce hemen aldım :)Ayyy karnabahari ozlediiiimmmmm gecen hafta pszarda vardı da begenmedim bu hafta alırım artik
Benimde artik öle kilo verme gibi bi cabam yok, olsa ama hic fena olmaz ama spor yapinca istesemde cok fazla vermiyorum ama görüntü olarak inceliyorum beni artik bu tartidan daha mutlu ediyor seninde sinavin biter bitmez sporda kapisiriz liste desen bizde dolu ama benim yapacak hic istegim yok, liste çalisinca güzel oluyormusolsun buün toparlarsın canım bende liste ayarlayacam da sınavın geçmesini bekliyorum şimdilik haftada 200 300 gr gitse bana yeter sonra deli gibi diyet spor yapcam
evet 10 ekimde canım
Dimi yaa bi suredir ekmek yemiyordum ve esime git al valla bu ekmeksiz yenmez dedim tam bugdayla kurtardim yine ama tabi beyaz ekmekle tadi daha bi ayri oluyorAma oda yenir yani 3 dilimle iyi kurtulmusun
MuhtesemsinGünü daha tamamlamadan 11000 adımı tamamladım. Çok mutluyum. :)
görüntü önemli ben göğüslerime takmış durumdayım ağırlık çalışacam 62 ye inince tekrar .Benimde artik öle kilo verme gibi bi cabam yok, olsa ama hic fena olmaz ama spor yapinca istesemde cok fazla vermiyorum ama görüntü olarak inceliyorum beni artik bu tartidan daha mutlu ediyor seninde sinavin biter bitmez sporda kapisiriz liste desen bizde dolu ama benim yapacak hic istegim yok, liste çalisinca güzel oluyormus