• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrik ediyorum darisi basima diyorum 😂 bn cocuk pesinde kosarkn bile yoruluyom 😂
En iyisini yapiyorsun daha ne. daha cok efor sarfediyorsun 🤣
el işi yatkınlığın var mı ? tülbent kenarı örenler çok ınstadan satanda çok iğne oyası hele herkes yapamaz onu

valla güzel fikir zaman geçer hem
Igne oyası cok zor ya. helal olsun yapanlara

Bende dun çanta diktim iki kez denemisligim var da bu biraz daha iyi oldu sanki
IMG-20200922-WA0001.jpg

el işi yatkınlığın var mı ? tülbent kenarı örenler çok ınstadan satanda çok iğne oyası hele herkes yapamaz onu

valla güzel fikir zaman geçer hem
El işim iyidir tığ oyasini buraya gelince öğrendim 3-4 tane yapmisligimda var ama o sıkıyor beni ya gecen sene bizim oradan işleme getirdim baya iyi geldi ama bitirdim onuda IMG_20200902_140842.jpg
Kizlar istah kesmek icin kullandiginiz biseyler var mi
Su iç bol bol türk kahvesi açlık gelince bı 30 dk kadar sabredebilirsem benim geçiyor 😂
Eki Görüntüle 2694454
Çok güzel maşallah

Gunaydiinnn kizlarrr
Bu haftanin yuruyusune basladim.Gunese karşı yuruyorum ama ya her sabah ne guzel kac gundur bulutluydu. Yine havalar ısındı.:KK42:
Ay isinsinnnn sabaha karsi donuyom battaniye cikarcm 😂 bnde yürüdüm geldim yarim saat 🦵
Dunku menu
Sabah yok

Pataea yemeginden 2 kasik+bir sinitzel ve salata

Aksam 5 kasik bezelye ve tursu

Su cok az ictim dun:rolleyes:
sende niye hic corba yokkkk

Oyle olsa simdiye incecik olurdum 😂
Eki Görüntüle 2694454
Ay cok guzel olmussss bnde kendime cantw yapaym diyorum ipli küçük bisey onden takarm sirt cantama uzanmasi zor oluyo disarda ona para telefon fln koyarm
El işim iyidir tığ oyasini buraya gelince öğrendim 3-4 tane yapmisligimda var ama o sıkıyor beni ya gecen sene bizim oradan işleme getirdim baya iyi geldi ama bitirdim onuda Eki Görüntüle 2694462

Su iç bol bol türk kahvesi açlık gelince bı 30 dk kadar sabredebilirsem benim geçiyor 😂

Çok güzel maşallah
Ay cok giziiiiillll😳 kahve iciyorm ama hic etki etmiyo 😂 aksamlari bildigin kriz geliyo bu ara cok yiyorum abur cubur sinirim bozuluyo bütün gün dikkat et aksm boz

Ay isinsinnnn sabaha karsi donuyom battaniye cikarcm 😂 bnde yürüdüm geldim yarim saat 🦵
sende niye hic corba yokkkk

Oyle olsa simdiye incecik olurdum 😂

Ay cok giziiiiillll😳 kahve iciyorm ama hic etki etmiyo 😂 aksamlari bildigin kriz geliyo bu ara cok yiyorum abur cubur sinirim bozuluyo bütün gün dikkat et aksm boz
İnsan boşta kalınca öyle oluyor canım

Zaman gecmiyyyyy ben uyuyorm bu ara surekli 😂
Bende sürekli uyumak istiyorum :(

öğrenmeyi çok istiyorum bakalım teyzem öğretecek kışın aksilik olmazsa
Eki Görüntüle 2694454
çok güzel olmuş valla bunu biraz küçük yapsan çocuklra yönelik meraklısı alır gibime geliyor
El işim iyidir tığ oyasini buraya gelince öğrendim 3-4 tane yapmisligimda var ama o sıkıyor beni ya gecen sene bizim oradan işleme getirdim baya iyi geldi ama bitirdim onuda Eki Görüntüle 2694462

Çok güzel maşallah
maşallah canım eline sağlık

Dün menümü paylaşayım

Sabah: peynir, zeytin, domates, salatalık, ekmek(1 dilim)
Öğlen: Salata, 3 tane sigara böreği
Ara: Şekersiz Türk Kahvesi
Akşam: Kuru Fasülye(1 tabak), yoğurt, 2 dilim tb ekmek
Ara:Üzüm(1 avuç), badem(1 avuç)

Su: 2.5 lt

Bugün esnek çalışma nedeniyle evden çalışıyorum. Çok hareketsiz bir gün oldu benim için. Ama akşam leslie yapıcam işallah

Dün menümü paylaşayım

Sabah: peynir, zeytin, domates, salatalık, ekmek(1 dilim)
Öğlen: Salata, 3 tane sigara böreği
Ara: Şekersiz Türk Kahvesi
Akşam: Kuru Fasülye(1 tabak), yoğurt, 2 dilim tb ekmek
Ara:Üzüm(1 avuç), badem(1 avuç)

Su: 2.5 lt
Öğlen ki sigara böreği nerden cikti yaninda biseyde yok 😁
Mantı mi çok severim açabiliyor musun ? Bende becebilsem 1000 kilo olurum en sevdiğim yemek
Ay hayir hic beceremiyorum eşimde cok sever denedim bi kac ama olmadi hamuru tutturamiuorum ama kayinvalidem cok guzwl yapar 🤤

Herkesler beceremiyo mesela ben 😂
Olsunn bende çok bilemezdim youtube ta harika vidyolar var oyuncak yapıyodum şimdi tulumlar filan örüyom gerçekten çok oyalıyo öneririm
Hoşgeldin canım ❤ nasılsın
Ayy örgüyü pek beceremiyorum ya mesela bı video açıyorum patik başlıyorum sonra ertesi gün bidaha kaldığım yerden devam edemiyorum unutuyorum ve sil baştan bidaha başlıyorum 🤦

Kolay gelsin canım
Bende bu sene 3 kavanoz biber kurdum ilk defa geçen birini açtık baktık fena olmamış sanki 😂 bide salatalık kornişon yapacam nasipse
Sağol canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo diyet
İlgini çeken bi model değildir canım şahsen bende patik niyetlesem bitiremem heralde ilgimi çekmez oyuncak örmek çok keyifli bi sürü vidyolar var bakabilirsin

Merhaba kızlar 🖑
Ben misafirlerimi bugün gönderdim. Artık ben de buraya düzenli bir şekilde yazarım inşaallah.

Pamukprncess Pamukprncess cnm asagidaki seyleri yapman lazim etap sonuncusu oldugun icin persembeye kadar halletmen gerek

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

14. Takım yarışmacısı
Pamukprncess 692. Etap sonuncusu oldu! :duduk: :sinirli:
Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

Back