Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyetmi oda ne
Oyuncak örgüsünü az çok biliyorum tekniği bilmiyorum çok ince işçilik gibi geliyor ama denemek lazım malzemelerim olsa makrome örgüler ilgimi çekiyor mesela

Gunayddinn kizlar
Dunku menu

Sabah yok

Oglen 3 baget tavuk +2 bardak ayran

Form kayisi cayi

Aksam
Yogurtlu Mor lahana ve havuc

2 Lt su 9645 adim yurudum

Ay cok guzel olmus eline gozune saglik.
Ay isinsinnnn sabaha karsi donuyom battaniye cikarcm bnde yürüdüm geldim yarim saat
sende niye hic corba yokkkk

Oyle olsa simdiye incecik olurdum
Sicakta cok icilmiyor ama bugun tarhana yapayim bari

Olursun olursun sende azmi goruyorum
Aklımda bjr sürü sey varda uygulamaya vakit bulamiyorum bu aralar
Kizlar bende hafta sonu çok kaçamak yaptım irmik helvası yaptım eşim de kumpir yapmıştı götürdük valla
Hafta sonu kacamak yapmayan var mj acaba Bende yaptim. hafta sonunu ciddiye alamiyorum

Aksama misafirlerim var. Kucuk kacamaklar olabilir Ama tempolu bir gun olacak o yuzden dengelerim gibi. Normalde ders yoktu derd gelmis.oglen Kostur kostyr eve gidip bir yandan ders anlatip aralaeda bir yandan temizlik bir yandan poğaça falan yapicam. Tatlimi dun yapmistim Allah'tan

Öğlen ki sigara böreği nerden cikti yaninda biseyde yok

Ay hayir hic beceremiyorum eşimde cok sever denedim bi kac ama olmadi hamuru tutturamiuorum ama kayinvalidem cok guzwl yapar
Ben sadece salata yiyecektim. Ablam çantama koymuş sigara böreğinden. İşyerinde çantadan bile kokusunu aldım. Dayanamadım.
Ev ahalisine kilo vermeye çalışıyorum dediğimden beri yapılan yemeklerin yüzü değişti. Sürekli sigara böreği, patates kızartması, makarna gibi ürünlerle beni sabote etmeye çalışıyorlar. Pandemi sürecinde bağışıklığımın düşmesini istemiyorlar. Bir de emzirdiğim için tabi.

Makarna börek aksine bağışıklık düşürür bence canım bende pandemi döneminde sağlıksız beslendigim için kızıyorum kendime
Emzirirken bende diyet yaptım canım sütüm gayet iyiydi

Makarna börek aksine bağışıklık düşürür bence canım bende pandemi döneminde sağlıksız beslendigim için kızıyorum kendime
Emzirirken bende diyet yaptım canım sütüm gayet iyiydi
Evet canım. Ben de öyle söylüyorum ama ne kadar gürbüz olursam o kadar iyi mantığı var. Aslında kızımın 2. yaşının dolmasına 1 ay kaldı. Sonrasında yavaş yavaş bırakma sürecine gireceğim inşallah.

Sen bu süreçte nelere dikkat ettin acaba? Son 1 ay da olsa öğrenmek isterim.

Sağlıklı şeyleri doyana kadar yedim benim menülerimi hatırlayanlar bilir destan gibi olurdu onun dışında canım tatlımi istedi şekersiz veya az biraz pekmezle yapıyordum mesela kabak tatlısı sade pişiriyordum üzerine pekmez gezdiriyordum, abur cubur isteyince bir tane yiyip bırakıyordum ona rağmen haftada en az 300 gram yine veriyordum ki kilom azdı emzirirken çok avantajlı oluyorsun

Bende artık emse de çok fazla birşey çıkmıyordur. O yüzden kilo veriş oranım azaldı. Zaten hamilelik öncesi kiloma döndüm ben de. Ama öncesinde de baya kiloluydum. Şimdi onlarla başım dertte.
Keşke aynı dönemlerde doğum yapsaymışız. Listelerini merak ettim. :)

Evet haklısın benim diyet yaptığımda oğlum daha 4-5 aylıktı herhalde
Söyle ki corbasindan tut ana yemeği salatası pirinç yerine 3-4 kaşık karabuğday pilavı ve bulgur pilavı gibi canım tatlı olarak ta şekersiz kabak ayva vs tatlılar şekersiz kompostolar

Bagisiklik dusmesin istiyosalar meyve sebze yemekleri vs yedirmeleri lazim oyle söyle ablana

Kızlaaaar spor listesi yok mu artık? Motive ediyordu, iyi oluyordu.

Bugün yarım saat yürüyüş ve 20 dakika Leslie yaptım.

evde çalısmaya ve spora devam
sen nasılsın?
bu cuma seni geçicem hazır mısın
beni her türlü geçersin tubi ayaklarım şişlikten patlıyor ellerim acıyor ilaç aldım yok işe yaramadı ağrı kesici de aldım geçmedi uyku düzenim yok ondan sanırım
İyi vallaaa bugün temizlik yaptim yemek derdim yok dünden vardi oturuyorum simdi bartu uyansin disari cikarcm hem hava alir hem bana hareket olur
ne güzel kuzum bende bugün çok yürüdüm 2 mükellefe gittim belediyeye falan gittim geldim yarın da özellikle 20 dk yürürüm cumayı merak ediyorum :)

Günaydınlar,
Dün menüm:
Sabah: 2 küçük dilim peynir, 2 küçük dilim kaşar, haşlanmış yumurta, 1.5 dilim tb ekmek, domates, salatalık, 5 zeytin
Öğlen: 1 dilim kaşar,1 dilim peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1.5 dilim tb ekmek
Ara: 1 elma
Akşam: 2 kase mercimek çorba,5 kaşık makarna
Ara: 1.5 avuç karışık kuruyemiş, 1 orta türk kahvesi

Spor: 13000 adım
Su:3 lt'ye yakın

bende dün aksam 3 dilim tam bugday ekmeği gömdüm hiç yapmadığım bişeydi ama yaptım o nedenle bende geçemem seni, sende maydanozlu du hazırla zorla kendini iç bi süre

Artik listedesin ona gore
Aksamki makarna olmamis bide oglende kahvalti yapmissin niye oyle olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…