• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

görüntü önemli ben göğüslerime takmış durumdayım ağırlık çalışacam 62 ye inince tekrar .
y listenin içindekiler beni mutlu etmiyor :KK43: istediğimi yemek istiyorum . bu ara protein ağırlıklı gidiyorum .
kapışırız canım neden olmasın.
işyerine neden gittin hayırır
Aynen biraz verince agirlikla halledersin, bende dambil almak istiyorum bir de bacak bantlarindan 🤸‍♀️ benimde proteine baslasam cok guzel veriyorum ama baslayamadim bi türlü.
İş yerine tabi ki ingilizce kıtlıgımdan gittim 🤣(aglanacak halime gülüyorum) almanyadan bi arkadasla toplanti yapacaktik birisi yardim eder belki dedim ama ofiste benden baska kse yoktu ve is başa düştü 😞 beynim catliyor anlamaya calisacam ve anlatacam diye 😞😞 hala da tam olarak ne yapacagimi anlamadim 😞 bugun gece evde anlamaya calisacam bakalim
Moohteseeeemmmmm bn evden cikmadim bugun 😭

Spor aşkına 😂 bende anca yan gelip yatayim
Valla iş cikisi yuruyusu yaptim bende 11bin adimimi tamamladim 🤪

Aynen biraz verince agirlikla halledersin, bende dambil almak istiyorum bir de bacak bantlarindan 🤸‍♀️ benimde proteine baslasam cok guzel veriyorum ama baslayamadim bi türlü.
İş yerine tabi ki ingilizce kıtlıgımdan gittim 🤣(aglanacak halime gülüyorum) almanyadan bi arkadasla toplanti yapacaktik birisi yardim eder belki dedim ama ofiste benden baska kse yoktu ve is başa düştü 😞 beynim catliyor anlamaya calisacam ve anlatacam diye 😞😞 hala da tam olarak ne yapacagimi anlamadim 😞 bugun gece evde anlamaya calisacam bakalim

Valla iş cikisi yuruyusu yaptim bende 11bin adimimi tamamladim 🤪
Bnde yarin ablama yuricm 😂😂😂cocugu birakcm oraya bankada işim var baya yürüyüş olur 😂

Bugün menümü yazayım.
Sabah:1.5 dilim peynir ve kaşar, Salatalık, domates,haşlanmış yumurta,1.5 dilim tb ekmek,1cay kaşığı tereyağı ve reçel(ev yapimi)
Öglen:1dilim tb ekmek,zeytinyağlı taze fasulye
Ara:şekersiz türk kahvesi
Aksam:Yarim kase çorba,Yarim tabak yemek,2 dilim tb ekmek
Ara:1 armut,sıcak limonlu su,orta türk kahvesi

Su:yaklaşık 2.5 lt
Yürüyüş.:13000 adim
Spor:10dakika youtube karın kası videosu tamamlandi(1.gün)(30 gün aynı videoyu yapicam.sonra başka bir videoya geçicem)

Bugün menümü yazayım.
Sabah:1.5 dilim peynir ve kaşar, Salatalık, domates,haşlanmış yumurta,1.5 dilim tb ekmek,1cay kaşığı tereyağı ve reçel(ev yapimi)
Öglen:1dilim tb ekmek,zeytinyağlı taze fasulye
Ara:şekersiz türk kahvesi
Aksam:Yarim kase çorba,Yarim tabak yemek,2 dilim tb ekmek
Ara:1 armut,sıcak limonlu su,orta türk kahvesi

Su:yaklaşık 2.5 lt
Yürüyüş.:13000 adim
Spor:10dakika youtube karın kası videosu tamamlandi(1.gün)(30 gün aynı videoyu yapicam.sonra başka bir videoya geçicem)
Yeeaaaahhhhh ayin menusu ilan ediyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK68::KK6:

20200925_082642.jpg
sağlıklı kahvaltım buyurun kızlar

***14.TAKİM 693.Etap***

Pamukprncess(62.7///%)
bircocuklu (61///%)
almora34 (63.9///%)
Mirjam (74///%)
SchonerDuft ( 68.1///)
Nurdeva (67.6/67.1/0.5/%)

14.Takım Ortalamasi :

2.cocuk defterini kapatmamin sebebidir 2yas sendromu 🙈 4yas cok guzel cabuk gelin 🤪
Bide o mu var :ruh:
Eki Görüntüle 2696234 sağlıklı kahvaltım buyurun kızlar
Afiyet olsun kusuuum havuc hic aklims gelmiyo bnm bak bnde yiyeym bugun 😗
P Pinarbartu canım Pamukprncess Pamukprncess gecen hafta sonuncusu olarak görevlerini yerine getirmemiş zaten az notamız varmış gibi yine ceza kapıda :işsiz::işsiz:
Ben mazeret bildirdim geldiğinde paylasir dedm tm dediler yine de ceza alir miyiz 😳

Bide o mu var :ruh:

Afiyet olsun kusuuum havuc hic aklims gelmiyo bnm bak bnde yiyeym bugun 😗

Ben mazeret bildirdim geldiğinde paylasir dedm tm dediler yine de ceza alir miyiz 😳
yok canım 4 yas ciddi iyiymiş :nazar:
artık bi birey oluyorlar her işini kendi yapıyor :KK49:
oyunda bile bizi istemiyor coğu zaman (hanfendi kendi kendine oynayınca daha çok eğleniyormuş :KK48:)
mazeret bildirmen iyi olmus canım o zmaan ceza almayız
Evet misafirim salı günü gitti aslında daha da verebilirdim de bir noktadan sonra kek, kısır, çiğköfteye dayanamaz oldum 😂 ama son 2 gündür az yeyip spor yaptım dengeleyeyim diye.
bende tam tersi çok iyi giderken ve güzel düşüş sağlamışken 2 gün yediklerimle batırdım :kızgın: neyse gecti bitti bugün yine devam :KK49:

yok canım 4 yas ciddi iyiymiş :nazar:
artık bi birey oluyorlar her işini kendi yapıyor :KK49:
oyunda bile bizi istemiyor coğu zaman (hanfendi kendi kendine oynayınca daha çok eğleniyormuş :KK48:)
mazeret bildirmen iyi olmus canım o zmaan ceza almayız

bende tam tersi çok iyi giderken ve güzel düşüş sağlamışken 2 gün yediklerimle batırdım :kızgın: neyse gecti bitti bugün yine devam :KK49:
Vok sevindim o zaman gelsin 4 yas 😂 daha 2 yasina yeni girdi 😭

Back