• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar günaydin, sabah yine 10bin adımımı yaptim üzerine yarim saat cardio ohh inanilmaz huzur doluyum 🤪 benim vaktim olmadigi icin spor yapamiyormusum onu anladim ben 😀
Bravo :) Süpersin. Ben de öğlen yürüyüşümü yapıcam. Öğlen tatiline son 1 saat :)

Kizlar günaydin, sabah yine 10bin adımımı yaptim üzerine yarim saat cardio ohh inanilmaz huzur doluyum 🤪 benim vaktim olmadigi icin spor yapamiyormusum onu anladim ben 😀
Ne kaaa guzell. Tam yurunecek havada ben yuruyemedim bugun. Geri kalan 4 gun yurucem insaallah😍

Gunaydinn herkese.
Benim hafta sonu bol kalorili gecti. Ya ben hafta sonlarin da fazla dikkat edemiyirum ya. sadece 5 gun dikkat edebiliyorum. :işsiz: Ama hemen bu dikkatsizlik tartiya yansiyor ya cok sinirrr.

Hoşgeldin canım ❤ nasılsın
Ayy örgüyü pek beceremiyorum ya mesela bı video açıyorum patik başlıyorum sonra ertesi gün bidaha kaldığım yerden devam edemiyorum unutuyorum ve sil baştan bidaha başlıyorum 🤦

Kolay gelsin canım
Bende bu sene 3 kavanoz biber kurdum ilk defa geçen birini açtık baktık fena olmamış sanki 😂 bide salatalık kornişon yapacam nasipse
Cok heycanli valla olacak mi olmucak mi😂annem kurmus enfesti 🤣bende salatalik aci biber sarimsak koycam sadece 🤓

Harika bir öğlen yürüyüşü oldu :) Sabahtan itibaren adım sayacım 12000 adımı gösteriyor.
Bundan sonra bir sorun olmazsa her gün bunu yapacağım.

Sabah işe giderken de bir miktar yürüyorum. Şantiyede sahaya çıktım. Katlar arası merdiven inip çıktım. Öğlen de 12.10-13.00 arası 50 dakika çok tempolu bir yürüyüş yaptım. Kendimi iyi hissediyorum. :)
Tebrik ediyorum darisi basima diyorum 😂 bn cocuk pesinde kosarkn bile yoruluyom 😂

Evet canım aslında insanın bı uğraşı bı hedefi oldumu vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun bende düşünüyorum ne yapabilirim diye
el işi yatkınlığın var mı ? tülbent kenarı örenler çok ınstadan satanda çok iğne oyası hele herkes yapamaz onu
Du bakalım annemde seccade kumaşı varmış onu getircek onu işlemeyi denicem 😁 olursa eğer beni bayaa oyalar
valla güzel fikir zaman geçer hem

Back