- 4 Ocak 2020
- 2.198
- 5.973
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #339.141
Zaman gecmiyyyyy ben uyuyorm bu ara surekliel işi yatkınlığın var mı ? tülbent kenarı örenler çok ınstadan satanda çok iğne oyası hele herkes yapamaz onu
valla güzel fikir zaman geçer hem
En iyisini yapiyorsun daha ne. daha cok efor sarfediyorsunTebrik ediyorum darisi basima diyorumbn cocuk pesinde kosarkn bile yoruluyom
Igne oyası cok zor ya. helal olsun yapanlarael işi yatkınlığın var mı ? tülbent kenarı örenler çok ınstadan satanda çok iğne oyası hele herkes yapamaz onu
El işim iyidir tığ oyasini buraya gelince öğrendim 3-4 tane yapmisligimda var ama o sıkıyor beni ya gecen sene bizim oradan işleme getirdim baya iyi geldi ama bitirdim onudael işi yatkınlığın var mı ? tülbent kenarı örenler çok ınstadan satanda çok iğne oyası hele herkes yapamaz onu
Su iç bol bol türk kahvesi açlık gelince bı 30 dk kadar sabredebilirsem benim geçiyorKizlar istah kesmek icin kullandiginiz biseyler var mi
Çok güzel maşallahBende dun çanta diktim iki kez denemisligim var da bu biraz daha iyi oldu sanki
Eki Görüntüle 2694454
Ay isinsinnnn sabaha karsi donuyom battaniye cikarcmGunaydiinnn kizlarrr
Bu haftanin yuruyusune basladim.Gunese karşı yuruyorum ama ya her sabah ne guzel kac gundur bulutluydu. Yine havalar ısındı.
sende niye hic corba yokkkkDunku menu
Sabah yok
Pataea yemeginden 2 kasik+bir sinitzel ve salata
Aksam 5 kasik bezelye ve tursu
Su cok az ictim dun
Oyle olsa simdiye incecik olurdumEn iyisini yapiyorsun daha ne. daha cok efor sarfediyorsun
Igne oyası cok zor ya. helal olsun yapanlara
Bende dun çanta diktim iki kez denemisligim var da bu biraz daha iyi oldu sanki
Eki Görüntüle 2694454
Ay cok giziiiiillllAy cok guzel olmussss bnde kendime cantw yapaym diyorum ipli küçük bisey onden takarm sirt cantama uzanmasi zor oluyo disarda ona para telefon fln koyarm
El işim iyidir tığ oyasini buraya gelince öğrendim 3-4 tane yapmisligimda var ama o sıkıyor beni ya gecen sene bizim oradan işleme getirdim baya iyi geldi ama bitirdim onuda Eki Görüntüle 2694462
Su iç bol bol türk kahvesi açlık gelince bı 30 dk kadar sabredebilirsem benim geçiyor
Çok güzel maşallah
İnsan boşta kalınca öyle oluyor canımAy isinsinnnn sabaha karsi donuyom battaniye cikarcmbnde yürüdüm geldim yarim saat
sende niye hic corba yokkkk
Oyle olsa simdiye incecik olurdum
Ay cok giziiiiillllkahve iciyorm ama hic etki etmiyo aksamlari bildigin kriz geliyo bu ara cok yiyorum abur cubur sinirim bozuluyo bütün gün dikkat et aksm boz
Bende sürekli uyumak istiyorumZaman gecmiyyyyy ben uyuyorm bu ara surekli
öğrenmeyi çok istiyorum bakalım teyzem öğretecek kışın aksilik olmazsaEn iyisini yapiyorsun daha ne. daha cok efor sarfediyorsun
Igne oyası cok zor ya. helal olsun yapanlara
çok güzel olmuş valla bunu biraz küçük yapsan çocuklra yönelik meraklısı alır gibime geliyorBende dun çanta diktim iki kez denemisligim var da bu biraz daha iyi oldu sanki
Eki Görüntüle 2694454
maşallah canım eline sağlıkEl işim iyidir tığ oyasini buraya gelince öğrendim 3-4 tane yapmisligimda var ama o sıkıyor beni ya gecen sene bizim oradan işleme getirdim baya iyi geldi ama bitirdim onuda Eki Görüntüle 2694462
Su iç bol bol türk kahvesi açlık gelince bı 30 dk kadar sabredebilirsem benim geçiyor
Çok güzel maşallah
Mantı mi çok severim açabiliyor musun ? Bende becebilsem 1000 kilo olurum en sevdiğim yemekValla ilklerde zor oluyo ama sonradan alisiyosun kuzum gecip gidiyo gunler
Manti mibin kilo olaym sonra bi kilo satar 2 kilo yerim
Kizlar bende hafta sonu çok kaçamak yaptım irmik helvası yaptım eşim de kumpir yapmıştı götürdük vallayalan soylemeyim bende dondurma abur cubur falan yedim ama hep oglr vaktinde ve az yedim -500 deyim şükür ay inmeye basladi kilom ya bi 59 a ineydim
Ama senin vaktin yokBende sürekli uyumak istiyorum
öğrenmeyi çok istiyorum bakalım teyzem öğretecek kışın aksilik olmazsa
çok güzel olmuş valla bunu biraz küçük yapsan çocuklra yönelik meraklısı alır gibime geliyor
maşallah canım eline sağlık
Öğlen ki sigara böreği nerden cikti yaninda biseyde yokDün menümü paylaşayım
Sabah: peynir, zeytin, domates, salatalık, ekmek(1 dilim)
Öğlen: Salata, 3 tane sigara böreği
Ara: Şekersiz Türk Kahvesi
Akşam: Kuru Fasülye(1 tabak), yoğurt, 2 dilim tb ekmek
Ara:Üzüm(1 avuç), badem(1 avuç)
Su: 2.5 lt
Ay hayir hic beceremiyorum eşimde cok sever denedim bi kac ama olmadi hamuru tutturamiuorum ama kayinvalidem cok guzwl yaparMantı mi çok severim açabiliyor musun ? Bende becebilsem 1000 kilo olurum en sevdiğim yemek
Olsunn bende çok bilemezdim youtube ta harika vidyolar var oyuncak yapıyodum şimdi tulumlar filan örüyom gerçekten çok oyalıyo öneririmHerkesler beceremiyo mesela ben
Sağol canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo diyetHoşgeldin canım ❤ nasılsın
Ayy örgüyü pek beceremiyorum ya mesela bı video açıyorum patik başlıyorum sonra ertesi gün bidaha kaldığım yerden devam edemiyorum unutuyorum ve sil baştan bidaha başlıyorum
Kolay gelsin canım
Bende bu sene 3 kavanoz biber kurdum ilk defa geçen birini açtık baktık fena olmamış sankibide salatalık kornişon yapacam nasipse
Evet ya vakit yok hiçAma senin vaktin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?