- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.681
Valla kaptan hala regl olamadigim icin sonuc hic iyi olamicak galibaBn kaptn olarak sonuca bakarim
Merhabalar :)
Su orucunu iki gündür uygulayamıyorum. Acıkıyorum.
Dün akşam acıktım. Ton balıklı bol salata ve 3 dilim tam buğday ekmeği yedim. 3 litre su içtim.
Bugün kahvaltımı öğle yaptım.
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates salatalık
6 adet zeytin
2 kibrit kutusu peynir yedim
Akşam acıktım. 1 salatalık yedim. 2,5 litre su içtim.
Ay lutfen ama yaaaa kimse arti gelmesin artikValla kaptan hala regl olamadigim icin sonuc hic iyi olamicak galiba
Az yemissin gayet bol bol yesillik ye yatistiriyor açlığı
Su orucu nasıl oluyor
Sadece su içiyorsun. Bir şey yemek yasak. Maden suyu istersen içebiliyorsun. Çünkü vücudun tuza da ihtiyacı oluyor. İstediğin gün kadar tutabiliyorsun su orucunu. Gün içinde istediğin kadar su tüketebiliyorsun. Detoks aslında. Bugün tam olarak uygulamayı düşünüyorum. Yapabilirsem 10 gün yapacağım. Ama ilk hedef bırakmadan 5 gün yapmak.Valla kaptan hala regl olamadigim icin sonuc hic iyi olamicak galiba
Az yemissin gayet bol bol yesillik ye yatistiriyor açlığı
Su orucu nasıl oluyor
Yaptırdim ama erken yaptırmıştım 3. Günde negatif çıktı sonra ateş eklem ağrısı baş ağrıları oldu o gün 4 koronali lyla oturmusuz meğer hep pozitif çıktılar bende işe gitmiyorum karantinadayimInsallah bisey cikmaz canim yaptirdinmi test?
Canım kaptan p.tesi çıktı sonuç ama dediğim gibi sanki geçirdim ben ama emin olamıyorumİnsallah negatif cikarhaber verirsin bizede kuzum
Cok gecmis olsun canim Allah herkese sifa versin insallahYaptırdim ama erken yaptırmıştım 3. Günde negatif çıktı sonra ateş eklem ağrısı baş ağrıları oldu o gün 4 koronali lyla oturmusuz meğer hep pozitif çıktılar bende işe gitmiyorum karantinadayim
Kuzum insallah bu kadariyla gecirmissindir sen yine kendine cevrene dikkat et bol bol su ic vitamin alCanım kaptan p.tesi çıktı sonuç ama dediğim gibi sanki geçirdim ben ama emin olamıyorum
Sadece su içiyorsun. Bir şey yemek yasak. Maden suyu istersen içebiliyorsun. Çünkü vücudun tuza da ihtiyacı oluyor. İstediğin gün kadar tutabiliyorsun su orucunu. Gün içinde istediğin kadar su tüketebiliyorsun. Detoks aslında. Bugün tam olarak uygulamayı düşünüyorum. Yapabilirsem 10 gün yapacağım. Ama ilk hedef bırakmadan 5 gün yapmak.
Gelsin guzel guzel yemeklerEsim haftaya gidiyo diye hrrkes yemege cagirmaus basladibu hafta ben iptal ne diyet var ne bisey
Menulerin cok guzellHayirli aksamlar arkadaslar, dunku ve bugunku menumu paylasiyim
dunku menum, sabah 2 yumurtali omlet,
3 adet biber,
birkac gun kurusu kaysi
peynir, zeytin, ve bir avuc kadar badem,
oglen yok
Aksam, 3 kasik bulgur pilavi, 3 adet kofte,salata
su 2 ltyi gecti
Spor 11000 adimi gecti yuruyusum
bugunku menum
sabah domatesli omlet, birkac biber,
zeytin, peynir findik
oglen yok
Aksam, firinda sebze kizartmasi, somon baligi, salata
Su 2,5 lt
Spor 12000 adim yuruyus ve 1,5 saat bisiklet surdum canim cikti artik
Buarada kimse yanlis anlamasin ama menulere bakiyorum super ama cuma olunca herkes arti nasil oluyor bu
kızlar nasılsınız naptınız
online eğitimi okuldan mı veriyorsunuz canım . kolay gelsin uykum geldi benim işten çıkacam birazdan eve gidip uyucamBen okulda 5 saattir online dersle durmadan anlatiyorum. Son derse giricem insallahsen nasilsin
Evet canım 9-5 mesaisiyle okuldayiz.online eğitimi okuldan mı veriyorsunuz canım . kolay gelsin uykum geldi benim işten çıkacam birazdan eve gidip uyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?