- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.581
Hosgeldin kuzum nasil oldu minnak ameliyat yeri iyilesti miGünaydın kızlar artık aktif olarak burdayım çocuğum daha iyi çok şükür
Aaaa nasi aldin dikkat ediyodunnkızlar bende boşa çıktım çok şükür kdvler sigortalar derken işim yeni bitti bende yeni bittim artı 1 ilo da almışım vvermem gerekirken
Bilmiyorum yaa iş çok yoğun wc de düzensiz bu ara öğlen yemek yiyorum i da etkili oluyor nasıl olcak bilmiyorum bünyede sinyal veriyor yorgun hissediyorumAaaa nasi aldin dikkat ediyodunn
maydonoz kaynat iç suyu da azcık arttır gider o ödemlerŞimdi bir okulda toplanti var. 8 km otede oraya yuruyerek gitmeyi planliyorum. Cunku yarin tartii gunuuuama benim de regl me 3 gun fala kaldi sislik var sanki
Başınız sagolsun cnm.Kizlar bizim cenazemiz var ben oraya gidiyorum biraz uzak yol git gel derken aksama anca ugrarim kendinize cici bakin yarin tartı günü unutmayinn
Basiniz sagolsun canimKizlar bizim cenazemiz var ben oraya gidiyorum biraz uzak yol git gel derken aksama anca ugrarim kendinize cici bakin yarin tartı günü unutmayinn
Hayirli aksamlar cumleten,
Benim bu gunku menum
Sabah, mantarli omlet, domates salata
Azcik beyaz peynir zeytin Bir avuc kadar findik
Oglen yok
Aksam, ispanak corbasi ve yogurtlu kabak mezesi az oncede tarcinli sutumu ictim
Su 2 ltre olur yatana kadar,
cesitli zencefilli detox suyu yaptim kendime ama hala siskinlik var
2 gun dikkatedemedim ama inanin kesinlikle cok az yedim ama simdi dengem bozuldu moralisde....
Ama yilmiycam tabibugun kaldigim yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?