• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi bakalim iyi gelir insallah bende baslicam da esimin sevdigi yemekleri yapayim son gunler diye bekliyorum

Valla bnde kndime ozel kahvalti yapamiyorm sabah esimle biraz sonra cocuk uyaninca onunla da yiyorm oyle geciyo

Toparlanmak lazim takim olarak kötü durumdayiz hrkes kilo aldi aktiflikte yokkk
evet canım gidiş kötü malesef am veremeyen de iin almalı 3 hafta vermeyip sabit geliyorsa ya toplayacak ya da izin alacak doğrusu o .
bende gelecem ama bir aşağ bir yukarı çıkıyor aday listesine ekledim kendimi şimdilik bakalım
Günaydın kizlar sabah tartıldım. 61.7 geldim cumadan beri 100 Gr vermisim. Geç uyandım kahvaltı yapamadım. Çaycı abla kahvaltı yapıyordu yarım poğaça içine peynir domates koyup bana verdi kahvaltı o oldu benim icin
tebrikler

Merhabalar herkese, benim dunku menum
Sabah, semiz otlu omlet, 2 biber domates, zeytin, 1 armut

Oglen yok

Aksam, yine firinda sebze kizarttim yogurtla yedim😊
Su adet oldugum icin 1 lt
Spor yapmadim reglden dolayi cok yorgun hissediyorum
Ya sen öğlen yemeyince çok açılmıyor musun ben öğlen yemeden akşam çok fazla yiyorum sebze kızartması dan ne kadar yedin?

OK anşaltık bekliyorum fısıltıyı :) .
adet olcam alkol alıyorum kabız oluyorum bu ara . online derslerim var sınava girecem 10 ekimde hareket kısıtlandı ve yemek yapamıyorum bu ara ne yapacamı şaşıyorum zamanda kısıtlı oluyor bu ara :KK43:
listeye başlayalım ama kolay olsun . bence kendi listelerimizi yapalım benim elimde para kalamdı gibi bir şey ancak sınav başvurusunu yaparım . kenara da gidiş geliş parası biriktirmem lazım yani birde diyet parası çıkarma bana :KK70: uygun zamanında listeye karar verelim çarşamba başlayalım ya da yitil şifa 1. seviyeye başlayalım o da kolay ama meyve falan yok
kuzum maddi acıdan bende zorlanırım 5 aydır evdeyiz ben yine alıyorum ama eşim çeyrek maas alabiliyor ancak, birsürü liste var birini yaparız ben bakıyım bugün sana atarım.
yitil şifa ne hiç duymadım :KK53: sen biliyosun beni yaparsın dersen baslarız :)) bende spor olarak 2 gündür 30 dk eliptik bisiklet ve instada takip ettiğimiz kadının 15 dk lık yag yakma videosunu yapıyorum,birde iç bacak calısıyorum (bugun bacaklarım fena yanıyor) yapabildiğim kadar hergün yapmak istiyorum. senin vaktin yok bende de vakitten bol bişey yok :KK70: sınavına da az kalmıs canım agır bi diyet yapma bu sürecte ickiyi bırakıp yediklerine az dikkat etsen daha iyi sanki (sen bana bakma ben sana yaklasıyım diye böyle diyorum :KK70::KK70:)

kuzum maddi acıdan bende zorlanırım 5 aydır evdeyiz ben yine alıyorum ama eşim çeyrek maas alabiliyor ancak, birsürü liste var birini yaparız ben bakıyım bugün sana atarım.
yitil şifa ne hiç duymadım :KK53: sen biliyosun beni yaparsın dersen baslarız :)) bende spor olarak 2 gündür 30 dk eliptik bisiklet ve instada takip ettiğimiz kadının 15 dk lık yag yakma videosunu yapıyorum,birde iç bacak calısıyorum (bugun bacaklarım fena yanıyor) yapabildiğim kadar hergün yapmak istiyorum. senin vaktin yok bende de vakitten bol bişey yok :KK70: sınavına da az kalmıs canım agır bi diyet yapma bu sürecte ickiyi bırakıp yediklerine az dikkat etsen daha iyi sanki (sen bana bakma ben sana yaklasıyım diye böyle diyorum :KK70::KK70:)
ne gerek var o zaman kaç zamandır kendimiz yaptık oldu da şimdi mi olmuyormuş :KK53:
yaprsın ama hergün akşam bulgur var birde 30 dk yürüyüş şartı if gibi birşey psikolojiyi bozuyor biraz yemeklerden 30 dk önce 1 bardak su içiyorsun yemekten sonra 2 saat sonra sıvı tüketimi var . meyve yok .
sen önce liste at bize ona bakalım ilerde bunu yaparız .
ayy sınav deynce buhran geçiriyorum çok çok az kaldı işlerde yoğun evde pc yok minicik telden ders dinliyorum akşam :(

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah, benimde ablam Ankarada cok agir gecirdi gunlerce yogun bakimda kaldi Plazma tedaviyle cok sukur iyilesti Rabbim herkese sifa versin insallah
Amin canım okuldayım seminerler başladı.
Çok kalabalık bide artış var deniyor.
Rabbim hayırlısıyla bu dertten kurtulmayı nasip etsin inşallah.

Bizde 31nde 12 lerle baslayacagiz. Hem maske hem siperlik şartı var. Gecen ikisini taktim 10 dk da nefes nefese kaldim. Birde siperlikten ses sana geri geliyor yankı yapıyor 😔

Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah, benimde ablam Ankarada cok agir gecirdi gunlerce yogun bakimda kaldi Plazma tedaviyle cok sukur iyilesti Rabbim herkese sifa versin insallah
geçmiş olsun canım :( benimde kuzenim atlattı ama oral yoldan alınan ilaçlarla geçti şükür.

Ya sen öğlen yemeyince çok açılmıyor musun ben öğlen yemeden akşam çok fazla yiyorum sebze kızartması dan ne kadar yedin?
Sabah yediklerim sayesinde cok aclik hissetmiyorum oruc gibi dusunuyorum bazen cok aciktigim oluyor kahveyle bastiriyorum
Birkac gun oglen atistirdim ogunlerde hic kilo verenedigimi anladim oyuzden dayanabiliyorsam yememeyi tercih ediyorum

Amin imsallah canim bende okulda 2,5-4 yas arasi anaokul ogretmeniyim gecen hafta acildi okullar, bizim burdada cok artis var 😔 cocuklar cok kucuk ister istemez temas halindeyiz 😔 Rabbim herkesin korusun Insallah

çok zor olcak bu sene desene sizin için zaten salgın zorluyor birde maske siperlik vs :KK43:

Aynen bakalim nasıl bir sene olacak. Tez zamanda kurtulalım insallah.
ay ben çalışıyorum işe gelene kadar 2bin adım attım o sayalım spordan olur mu ?
Evi supurup silmek sayilir mi 😂

Tabiki sayılır 🤣 yatip tavani izlemediginiz butun yaptigimiz isler spor 😁
Amin imsallah canim bende okulda 2,5-4 yas arasi anaokul ogretmeniyim gecen hafta acildi okullar, bizim burdada cok artis var 😔 cocuklar cok kucuk ister istemez temas halindeyiz 😔 Rabbim herkesin korusun Insallah
Allah kolaylik versin cnm kucuk cocuklarla daha zor

Bizde 31nde 12 lerle baslayacagiz. Hem maske hem siperlik şartı var. Gecen ikisini taktim 10 dk da nefes nefese kaldim. Birde siperlikten ses sana geri geliyor yankı yapıyor 😔
Sınav olduğunu için 8. ve 12. sınıflar kesin başlıyor.
Ama Diger sınıflar nasıl olur bilmiyorum 1550
ögrecimiz var 110 ögretmen var.
Ben maskeyle bile zor duruyorum.
Bi tarafındanda çocuklar hep evde online egitim bence başarılı degil.
????????

1 sene daha devm eder mutasyon geçire geçire biter diyorlar . sonra bşka salgınlar ile uğraşırız diye iye ömür biter gider

Ah hic yatamiyorum o sekilde surekli ayaktayimm bugün baya uyudum artik aksama kadar işler anca biter 🥳

YEŞİL ÇAY tüket meto yavaşlamıştım canım benimde öyle oluyor meto hızım 1400 civarıydı öğlen yemeye başlayınca kilo almaya başladım

eskisi gibi olalım ya bende kilo almaya başladım :( h,ç yemek yapasım yok bu ara :(

kç oldun kulağıma fısılda valla merak ettim :(
bende bir 66 bir 69 çıkıyorum anlamadım ne oluyo
Benim hipotroid yuzunden zaten yavas metebolizmam ama yesil cay benim tansiyonumu dusuruyor oyuzden kahvaltida erik felan yiyorum😁

Back