- 31 Temmuz 2014
- 360
- 782
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.561
Sınav olduğunu için 8. ve 12. sınıflar kesin başlıyor.
Ama Diger sınıflar nasıl olur bilmiyorum 1550
ögrecimiz var 110 ögretmen var.
Ben maskeyle bile zor duruyorum.
Bi tarafındanda çocuklar hep evde online egitim bence başarılı degil.
????????
kızlar spor listesi yapsk katılım nasıl sizce katılır mısınız
Canım ben katılırım zaten biraz birbirimizi itmemiz gerek.kızlar spor listesi yapsk katılım nasıl sizce katılır mısınız
Sana çözüm buluruz.tarçınlı süt te hızlandırırBenim hipotroid yuzunden zaten yavas metebolizmam ama yesil cay benim tansiyonumu dusuruyor oyuzden kahvaltida erik felan yiyorum
Bravo ben yapmıyorum ama liste olursa en azından 10 dk fazla yürürüm sabahları bana iyi gelir diye düşünüyorum.Yeni sporumu yaptim dusumu aldimyapalim valla 3 gündür aksatmadan yaptim
Puanlama.sistemi yaparız ya da dk olsun maksat spora teşvikBencede basarili olmuyor uzaktanla. Simdiki nesil normal sinifta bile zor adapte oluyor. Evde tv basinda yada pc basinda hic olamıyor.
Ben katilirim nasil olacak mesela
Afiyetolsun beğendimBugun ku menu
Sabah sadece iki adet yumurta yagda
Oglen
ton baligi salata
Bir adet kahve
Aksam da
Bir kasenin yarisi kadar mantar sote ve bol.salata
2 adet leslie (sabah ve simdi yapicam)
2 lt su
Paunlama ya da.dk sistemi puanlama daha mantıklı puan.listesi vardı eskiden onu bulmak gerek.1.sayfa da değilseCanım ben katılırım zaten biraz birbirimizi itmemiz gerek.
Nasıl yapcaz?
Bide haftada misal en azından 3 veye 4 gün 45 dk.
Ama hergün olmuyor misal bugün ben okula gittim kendi evime gittim temizledim.
Sonra annemlere geldim akşam yemegi çocuklar.
Minumun bir karar verelim.
Aksam çok geldi normalde.6 yk yenir sen 1 tabak yiyip.birde çorba içmişsinKahvaltı 13.00
Soganlı biberli yumurta(3 tane köyden geldi baya küçüktü) ceviz, 9 zeytin,
Akşam 19.00
1 kase et çorbası, 1tabak yeşil fasulye, salata, 1 çatal karpuz
2 litre su
Bol hareket
İyi geceler dilerim
Tesekur ederim canim, deniycem insallahSana çözüm buluruz.tarçınlı süt te hızlandırır
Eşim gittiktn sonra bnde duzenli spora baslicam insallahkızlar spor listesi yapsk katılım nasıl sizce katılır mısınız
Bi daha tabagıma alırken ölçeyim canım iki ögün anca acıktım.Bravo ben yapmıyorum ama liste olursa en azından 10 dk fazla yürürüm sabahları bana iyi gelir diye düşünüyorum.
Puanlama.sistemi yaparız ya da dk olsun maksat spora teşvik
Afiyetolsun beğendim
Paunlama ya da.dk sistemi puanlama daha mantıklı puan.listesi vardı eskiden onu bulmak gerek.1.sayfa da değilse
Aksam çok geldi normalde.6 yk yenir sen 1 tabak yiyip.birde çorba içmişsin
Maasallah canım nazar değmesinBenim bu gunku menum
Sabah, yine semiz otlu omlet,zeytin peynir
Domates salatalik Bir avuc kadar findik
Oglen 2 kahve
Aksam, mercimek corbasi, kabak mezesi, salata
Su reglden dolayi 1ltyi gecmemeye calisiyorum
Spor, 1 saat bisiklet baska bisey yapamadim
Artik eski elbiselerim olmaya basladi cok mutlu oluyorum cikarip cikarip yeniden deniyirum
Canım istersen yaz rahatlarsın belki.Merhaba,
Bu hafta beni yok saysanız olur mu? Moralim çok çok kötü. Çok özür dilerim. Kilo verirsem yine bildirim yaparım cuma günü, takıma faydam olması için.
Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah yaşadığım şeyi atlatıp önümüzdeki hafta bomba gibi dönüş yaparım aranıza.
Çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda geçer. Bu haftayı umarım güzel, sakin bir şekilde atlatabilirim. Önümüzdeki hafta aranıza bomba gibi döneceğim. Kendime ve sizlere sözüm olsun.Canım istersen yaz rahatlarsın belki.
Umarım en kısa zamanda düzelir.
Cnm her ne yasadiysan kendini sakınnnnnnnn uzmeMerhaba,
Bu hafta beni yok saysanız olur mu? Moralim çok çok kötü. Çok özür dilerim. Kilo verirsem yine bildirim yaparım cuma günü, takıma faydam olması için.
Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah yaşadığım şeyi atlatıp önümüzdeki hafta bomba gibi dönüş yaparım aranıza.
Merhaba,
Çok teşekkür ederim. Döneceğim önümüzdeki hafta.Cnm her ne yasadiysan kendini sakınnnnnnnn uzme ❤ senden onemli degil hic bisey.. hazir hissettiğinde dön aramiza
Çok çok teşekkür ederim. Umarım acısız bir şekilde geçer.Ne yasiyorsun bilmiyorum ama buda gececek onu biliyorum. Kendine cok iyi bak cunku sen cok degerlisin.
Hayirli olur insallah canimMerhaba kizlarBugun kardesimin kiz arkadasina gittik ailecek tanisma gibi . tabi orda poğaça borek falan ikram edildi. Tabi ki benede ben diyetteyim yiyemicem kusura bakmayin demedim. Ayip olurdu yedim. o yuzden bugun benim menuyu ornek almamaniz icin paylasim yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?