• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa keske aldigimiz kadar kolay verebilsek 🙈🙈 sende iyi kilo almisin 🤣 ama benim kadar degil 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂
Oooo sen baya aldin o zamannnnn 🙈
Bi kac kez yap alisiyorsun, ben ilk yaptigimda 3 yasindaki kizim anne cok komiksin demisti o derece yani 😂😂😂 yapa yapa alistik
Ay yok ben yuruyus fln takilirim eşim gitsin evde harekette yaparim ip atlama fln yeter 😁
Sabah 11.30
2 yumurta, 🥒🌶 🍅, 11 zeytin, 4 ceviz

Ara sade kahve 10 çig fındık, 1 kuru kayısı

Akşam 1 kase et çorbası, salatası

Bolca su
Misafirim vardı spor yapamadım
İyi geceler dilerim
Zeytinle cevizin resmini bulamadin mi 😂😂 azicik yemisin yahu acikmadn mi

Merhabalar herkese, benim dunku menum
Sabah, semiz otlu omlet, 2 biber domates, zeytin, 1 armut

Oglen yok

Aksam, yine firinda sebze kizarttim yogurtla yedim😊
Su adet oldugum icin 1 lt
Spor yapmadim reglden dolayi cok yorgun hissediyorum

Ve bugunku menum
Sabah, zeytin peynir Domates salatalik,
Sebzeden yumurtali pizza gibi bisey yaptim
Bir avuc kadar findik

Oglen yok

Aksam, bir lahmacun, salata ve ayran

Su 1 lt

Spor yine yok sadece evdeki camasir bulasik ve lahmacunuda kendim yaptim oda spor sayilirmi🤣

Merhabalar :)
İki gündür aynı şekilde besleniyorum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 salatalık
1 domates
3 köy biberi
2 kaşık çökelek
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam
8 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Yatana kadar 2 litre su

Oooo sen baya aldin o zamannnnn 🙈

Ay yok ben yuruyus fln takilirim eşim gitsin evde harekette yaparim ip atlama fln yeter 😁

Zeytinle cevizin resmini bulamadin mi 😂😂 azicik yemisin yahu acikmadn mi
Canım bende haşimoto varya yaklaşık bi 10
günlük bi arınma bi deniycem.
Süt ve süt ürünleri, bakliyat, tahıl yok
Detoks gibi acıkma degilde peynire dayanamıyorum bende.
Sonra yine devam edicem.

Geçmiş olsun neyiniz var?

Tesekkur ederim Cnm 😊 Bir haftadir koku alamadigimi farkettim. Hos hala yok ta😅 Koku alamama covid belirtisi ya bende her ihtimale karsi test yaptirdim bir gunde cikti sonuç negatif. Heralde gribal o yuzden sıkıntı var
Çıkmasın canım Ankara da bi arkadaşımın eşi hastanede çıkıncada evde karantinaya girecekmiş yine.
Gecmis olsun Allah herkese sifa versin. Zor valla ya. Hastalığı gecirmek ayrı birde tasiyici olup baskasina sebep olmak daha sıkıntı

Merhabalar :)
İki gündür aynı şekilde besleniyorum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 salatalık
1 domates
3 köy biberi
2 kaşık çökelek
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam
8 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Yatana kadar 2 litre su

Afiyet olsun canim. Ekmek azalmis ilk baslara gore super. Birde oglen kiraz sapi cay, kayisi ya da kahve icebilirsin. Yani ara öğünlerde

Çıkmasın canım Ankara da bi arkadaşımın eşi hastanede çıkıncada evde karantinaya girecekmiş yine.
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah, benimde ablam Ankarada cok agir gecirdi gunlerce yogun bakimda kaldi Plazma tedaviyle cok sukur iyilesti Rabbim herkese sifa versin insallah

Hayirli aksamlar arkadaslar,
Benim bu gunku menum
Sabah, domatesli omlet, 2 adet biber,
6 adet zeytin, bir avuc kadar findik
2 adet erik

Oglen yok

Aksam, burger kofte, salata
Su 2 ltreyi gecti
Spor 8000 adim yuruyus
Bu arada oglen ara yapinca veremedigimi farkettim 😔 yememeye calisacam
YEŞİL ÇAY tüket meto yavaşlamıştım canım benimde öyle oluyor meto hızım 1400 civarıydı öğlen yemeye başlayınca kilo almaya başladım

Ben de kahve ictim simdi sporuda unuttum 😂

Aslinda burasida cok aktif bi takimdi ama pandemide herkes izine ayrildi fln sonrasi dağıldık esim yurt disina gidiyo artik daha aktif olcm toparlicn sizi bekleyin 💃🥳🥳
eskisi gibi olalım ya bende kilo almaya başladım :( h,ç yemek yapasım yok bu ara :(
Bende artik daha aktif olmaya calisacam 🙈 yani mecburum artik 🙈 3 ay kendi düzenim olmayinca dikkat edemedim ve fazla fazla gelmis kilolar 😱 biraz veriyimde sizede söylerim kilomu ve aday listesine girerim 🤦‍♀️ simdi söylersem oha felan olursunuz 🤣🤣
kç oldun kulağıma fısılda valla merak ettim :(
bende bir 66 bir 69 çıkıyorum anlamadım ne oluyo

YEŞİL ÇAY tüket meto yavaşlamıştım canım benimde öyle oluyor meto hızım 1400 civarıydı öğlen yemeye başlayınca kilo almaya başladım

eskisi gibi olalım ya bende kilo almaya başladım :KK43: h,ç yemek yapasım yok bu ara :KK43:

kç oldun kulağıma fısılda valla merak ettim :KK43:
biraz veriyim şu kilodaydım diye senin kulagına fısıldarım :KK60:
66-69 cok uzak aralıklar canım toparlan, o kadar emek verdin :KK4: istersen carsamba beraber bi listeye başlayalım :cool: instada online diyet ve if kampları çok karşıma cıkıyor, schonere soylesemde katılsak mı diye ama sonra şeytanı kovalıyorum :KK53: bizim elimizde daha alası listeler var biz istesek zaten onları yaparız dimi :dondurma:

biraz veriyim şu kilodaydım diye senin kulagına fısıldarım :KK60:
66-69 cok uzak aralıklar canım toparlan, o kadar emek verdin :KK4: istersen carsamba beraber bi listeye başlayalım :cool: instada online diyet ve if kampları çok karşıma cıkıyor, schonere soylesemde katılsak mı diye ama sonra şeytanı kovalıyorum :KK53: bizim elimizde daha alası listeler var biz istesek zaten onları yaparız dimi :dondurma:
OK anşaltık bekliyorum fısıltıyı :) .
adet olcam alkol alıyorum kabız oluyorum bu ara . online derslerim var sınava girecem 10 ekimde hareket kısıtlandı ve yemek yapamıyorum bu ara ne yapacamı şaşıyorum zamanda kısıtlı oluyor bu ara :(
listeye başlayalım ama kolay olsun . bence kendi listelerimizi yapalım benim elimde para kalamdı gibi bir şey ancak sınav başvurusunu yaparım . kenara da gidiş geliş parası biriktirmem lazım yani birde diyet parası çıkarma bana :D uygun zamanında listeye karar verelim çarşamba başlayalım ya da yitil şifa 1. seviyeye başlayalım o da kolay ama meyve falan yok

Canım bende haşimoto varya yaklaşık bi 10
günlük bi arınma bi deniycem.
Süt ve süt ürünleri, bakliyat, tahıl yok
Detoks gibi acıkma degilde peynire dayanamıyorum bende.
Sonra yine devam edicem.
Hadi bakalim iyi gelir insallah bende baslicam da esimin sevdigi yemekleri yapayim son gunler diye bekliyorum
Kaptanım aslında resimlerini çekip koycamda çocuklardan bir türlü vakit bulamıyorum.
Valla bnde kndime ozel kahvalti yapamiyorm sabah esimle biraz sonra cocuk uyaninca onunla da yiyorm oyle geciyo

eskisi gibi olalım ya bende kilo almaya başladım :KK43: h,ç yemek yapasım yok bu ara :KK43:

kç oldun kulağıma fısılda valla merak ettim :KK43:
Toparlanmak lazim takim olarak kötü durumdayiz hrkes kilo aldi aktiflikte yokkk

Back