• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlarrrr bu takimin hali ne böyle ne cok kilo alan var toplanin lutfen.. ayri bi daha mazeretsiz bildirim yapmayan diskalifiye edilicek sonra bana neden niye sormasin kimse

Hayirli aksamlar arkadaslar,
Benim bu gunku menum
Sabah, domatesli omlet, 2 adet biber,
6 adet zeytin, bir avuc kadar findik
2 adet erik

Oglen yok

Aksam, burger kofte, salata
Su 2 ltreyi gecti
Spor 8000 adim yuruyus
Bu arada oglen ara yapinca veremedigimi farkettim 😔 yememeye calisacam

3 gundur evde degildim bi temizlik yaptim oh markete gidip gelicm sonra spor yaparim bartu yu babaannesi almisken degerlendireyim 😁
Kolay gelsin canim bende temizlik faslini bitirdim sayilir cocuklari babalariyla parka gonderip biraz bende dinlenecem insallah 😁kizim gece uyutmadi

Kizlarrrr bu takimin hali ne böyle ne cok kilo alan var toplanin lutfen.. ayri bi daha mazeretsiz bildirim yapmayan diskalifiye edilicek sonra bana neden niye sormasin kimse
Takimin haline bende uzuldum burda Bikac kisi disinda ugrayan yok ben mesela 7. Takimdayken orda surekli birbirimizi motive ederdik ve cok iyi kilolar verirdi birbirimizin yanlislarini duzeltirdik oneriler verirdik herkes birbirinin menusunu incelerdi burda takima ugrayan yok o yuzdende motivasyon dusuk kilo vermek zorlasiyo

Kolay gelsin canim bende temizlik faslini bitirdim sayilir cocuklari babalariyla parka gonderip biraz bende dinlenecem insallah 😁kizim gece uyutmadi
Ben de kahve ictim simdi sporuda unuttum 😂
Takimin haline bende uzuldum burda Bikac kisi disinda ugrayan yok ben mesela 7. Takimdayken orda surekli birbirimizi motive ederdik ve cok iyi kilolar verirdi birbirimizin yanlislarini duzeltirdik oneriler verirdik herkes birbirinin menusunu incelerdi burda takima ugrayan yok o yuzdende motivasyon dusuk kilo vermek zorlasiyo
Aslinda burasida cok aktif bi takimdi ama pandemide herkes izine ayrildi fln sonrasi dağıldık esim yurt disina gidiyo artik daha aktif olcm toparlicn sizi bekleyin 💃🥳🥳

Ben de kahve ictim simdi sporuda unuttum 😂

Aslinda burasida cok aktif bi takimdi ama pandemide herkes izine ayrildi fln sonrasi dağıldık esim yurt disina gidiyo artik daha aktif olcm toparlicn sizi bekleyin 💃🥳🥳
Ben de memleketten dönemedim hâlâ. Listeye baştan girmedim diyetime uyamayacağım için. Ama yarın dönüyorum inşaallah. Bol eksilerle takıma fayda sağlarım umarım. 😊

Bende artik daha aktif olmaya calisacam 🙈 yani mecburum artik 🙈 3 ay kendi düzenim olmayinca dikkat edemedim ve fazla fazla gelmis kilolar 😱 biraz veriyimde sizede söylerim kilomu ve aday listesine girerim 🤦‍♀️ simdi söylersem oha felan olursunuz 🤣🤣
Kaçsın söylesene 😂 ben 53le mezun oldum 59um su an 😂😂 vermesi yillaaaarrr almasi 1 saniye fln 😂
Benim de isler bitti daha duzenli ve aktif olurum insallah😊 bu hafta 64 gormek istiyorum kendimi ya.
Görürsün canim diyet spor bol su işte bütün mesele bu 😁

Yemekten sonea parka ciktik bartuyla ter icinde geri geldim eve 😂 bugün zumba deniyeym dedm aman hic ayak uyduramadim en son elimi kolumu sallarken napiyom ben diyip biraktm 😂😂😂
Bi kac kez yap alisiyorsun, ben ilk yaptigimda 3 yasindaki kizim anne cok komiksin demisti o derece yani 😂😂😂 yapa yapa alistik

Back