- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.501
Uye notunuzu duzenledim P Pinarbartu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa eve geldim bnde yemek yaparken o ara listeyi yaptm fln cok karisti yine sagol canimUye notunuzu duzenledim P Pinarbartu
Bende liste yi unuttum paylaşmadım mükellef e gittim şimdi aklıma geldi . Umarım bu mesaj giderYaa eve geldim bnde yemek yaparken o ara listeyi yaptm fln cok karisti yine sagol canim
Kolay gelsin canim bende temizlik faslini bitirdim sayilir cocuklari babalariyla parka gonderip biraz bende dinlenecem insallah kizim gece uyutmadi3 gundur evde degildim bi temizlik yaptim oh markete gidip gelicm sonra spor yaparim bartu yu babaannesi almisken degerlendireyim
Takimin haline bende uzuldum burda Bikac kisi disinda ugrayan yok ben mesela 7. Takimdayken orda surekli birbirimizi motive ederdik ve cok iyi kilolar verirdi birbirimizin yanlislarini duzeltirdik oneriler verirdik herkes birbirinin menusunu incelerdi burda takima ugrayan yok o yuzdende motivasyon dusuk kilo vermek zorlasiyoKizlarrrr bu takimin hali ne böyle ne cok kilo alan var toplanin lutfen.. ayri bi daha mazeretsiz bildirim yapmayan diskalifiye edilicek sonra bana neden niye sormasin kimse
Ben de kahve ictim simdi sporuda unuttumKolay gelsin canim bende temizlik faslini bitirdim sayilir cocuklari babalariyla parka gonderip biraz bende dinlenecem insallah kizim gece uyutmadi
Aslinda burasida cok aktif bi takimdi ama pandemide herkes izine ayrildi fln sonrasi dağıldık esim yurt disina gidiyo artik daha aktif olcm toparlicn sizi bekleyinTakimin haline bende uzuldum burda Bikac kisi disinda ugrayan yok ben mesela 7. Takimdayken orda surekli birbirimizi motive ederdik ve cok iyi kilolar verirdi birbirimizin yanlislarini duzeltirdik oneriler verirdik herkes birbirinin menusunu incelerdi burda takima ugrayan yok o yuzdende motivasyon dusuk kilo vermek zorlasiyo
Ben de memleketten dönemedim hâlâ. Listeye baştan girmedim diyetime uyamayacağım için. Ama yarın dönüyorum inşaallah. Bol eksilerle takıma fayda sağlarım umarım.Ben de kahve ictim simdi sporuda unuttum
Aslinda burasida cok aktif bi takimdi ama pandemide herkes izine ayrildi fln sonrasi dağıldık esim yurt disina gidiyo artik daha aktif olcm toparlicn sizi bekleyin
Canim ne zmn kendini hazir hissedersen listeye giripte gitseydn memlekete cok kizardmBen de memleketten dönemedim hâlâ. Listeye baştan girmedim diyetime uyamayacağım için. Ama yarın dönüyorum inşaallah. Bol eksilerle takıma fayda sağlarım umarım.
Kaçsın söylesene ben 53le mezun oldum 59um su an vermesi yillaaaarrr almasi 1 saniye flnBende artik daha aktif olmaya calisacam yani mecburum artik 3 ay kendi düzenim olmayinca dikkat edemedim ve fazla fazla gelmis kilolar biraz veriyimde sizede söylerim kilomu ve aday listesine girerim simdi söylersem oha felan olursunuz
Görürsün canim diyet spor bol su işte bütün mesele buBenim de isler bitti daha duzenli ve aktif olurum insallah bu hafta 64 gormek istiyorum kendimi ya.
Yaa keske aldigimiz kadar kolay verebilsek sende iyi kilo almisin ama benim kadar degilKaçsın söylesene ben 53le mezun oldum 59um su an vermesi yillaaaarrr almasi 1 saniye fln
Görürsün canim diyet spor bol su işte bütün mesele bu
Bi kac kez yap alisiyorsun, ben ilk yaptigimda 3 yasindaki kizim anne cok komiksin demisti o derece yani yapa yapa alistikYemekten sonea parka ciktik bartuyla ter icinde geri geldim eve bugün zumba deniyeym dedm aman hic ayak uyduramadim en son elimi kolumu sallarken napiyom ben diyip biraktm