• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

direk kaşıkla ya da meyve üstüne serp karın yağlarını yakıyor

tubili naptın canım evi toparlayabildin mi
Yok canim yaa giderken biraz patates ve soganim kalmisti onlar kurtlanmis ve evi kücük sinekler basmis, kelebek gibi biseylr dolmus ev arindiramadik hala biryerlerden cikiyor 😞😞 hic bu kadar evimden ayri kalmamistim

Ona bakmamistim canim o zaman bolmuyoruz :KK43:
Anladım canım sağolasın
Canım benide aday listesine ekleyebilirmisin.
Geçen hafta 94
Bu hafta 92.8
Fark 1.2
ok canım ekliyorum hoş geldin tekrar
Yok canim yaa giderken biraz patates ve soganim kalmisti onlar kurtlanmis ve evi kücük sinekler basmis, kelebek gibi biseylr dolmus ev arindiramadik hala biryerlerden cikiyor 😞😞 hic bu kadar evimden ayri kalmamistim
aaa kuru bakliyatlarına baharatlarına bak onlarda bozulmuştur . kaç aydır yoksun istila ederler illa sireki su ile sil karoları lavanta varsa tütsüle o kokuyu sevmezler minik hayvanlar

:KK200: ADAY LİSTESİ :KK200:

Kafesteki Kartal ( 103/102,80/0,20/%) b.tarihi : 12.08.2020 başlangıç k:104 hedef k:

SchonerDuft ( 67,10 ///%) b.tarihi : 21.08.2020

caroline84
( 94 /92,80/1,20/% ) b.tarihi : 14.08.2020 b. kilo : 94 hedef k :

Anladım canım sağolasın

ok canım ekliyorum hoş geldin tekrar

aaa kuru bakliyatlarına baharatlarına bak onlarda bozulmuştur . kaç aydır yoksun istila ederler illa sireki su ile sil karoları lavanta varsa tütsüle o kokuyu sevmezler minik hayvanlar
Kuru bakliyatlarim hep cam sisedeydi onlara gelmemis, erzak dolabimda bi tane bile yok ama geri kalan yerler fena 😱😱 sirke kokusunu hic sevmem ama mecbur sildim her yeri 🙈 lavantayida denerim yarin

Kuru bakliyatlarim hep cam sisedeydi onlara gelmemis, erzak dolabimda bi tane bile yok ama geri kalan yerler fena 😱😱 sirke kokusunu hic sevmem ama mecbur sildim her yeri 🙈 lavantayida denerim yarin
TUBİ YÜZDELERİ SEN HESAPLAR MISIN ben kesin hata yaparım :D
iyi bari içine tuz da al 1 yk hiç birşey olmaz o zaman bir süre çekersin geçen bend e pirinç ve irmik attım evi böcek bastı :D geçti şükür hipo döküp döküp sildim o zaman sirke aklıma gelmemişti

***14.TAKİM 688.Etap***

Pamukprncess(60.80/61.4/0.6/%-0.98)
zuzuzuzu 1234 (74.6/73,60/1/%0.67) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2 ye bölündü
bircocuklu (60.8/61 7//%-1.48) 2 kez bildirimde bulunmadığı için yüzde 3 e bölündü
almora34 (65.2///%) sabit
Mirjam (76.4/75,50/0,90/%1.18)

14.Takım Ortalamasi :-0,122

Back