- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.461
SüperGunaydinlar herkese,
gecen hafta 76,4
Bu hafta 75,5
-900 gr aslinda daha fazla bekliyodum ama regl gunum yaklasti Galiba Oyuzden biraz sislik hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüperGunaydinlar herkese,
gecen hafta 76,4
Bu hafta 75,5
-900 gr aslinda daha fazla bekliyodum ama regl gunum yaklasti Galiba Oyuzden biraz sislik hissediyorum
olsun 200 gr gitmiş ona el salladık ekmeği bu hafta 1 dilim daha azalt ya da akşamları salı çarşamba perşembe yeme ekmek yediğin akşamlarda 2 yk yemeği azalt yoğurt salata değil et ve sebzeden azaltı birde hindistan cevizi tozuna başla günde 1 yk mutlaka tüket menülerin düzeldi şimdi porsiyon kontrolüne geç 2 3 hafta bu şekilde git süper vereceksinBen 200 gram verebildim sadece.
103 kilodan 102,8 kilo olmuşum
Bu hafta böyle oldu.
***14.TAKİM 688.Etap***
Pamukprncess(60.80///%)
zuzuzuzu 1234 (74.6/73,60/1/%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde 2 ye bölündü
bircocuklu (63.5/61.7/1.8/%2.83)
almora34 (65.2///%)
Mirjam (76.4/75,50/0,90/%)
14.Takım Ortalamasi :
Günaydın ben geçen hafta cok geç cevap vermiştim onun için hesaba katilmadi bu hafta geçen hafta tartıldım kilodan hesap yaptım bu şekil de mi olacak?(63.5/61.7/1.8/%2.83)
BU HAFTA Kİ kilonu yazacaksın . kalanı ben hesaplarımGünaydın ben geçen hafta cok geç cevap vermiştim onun için hesaba katilmadi bu hafta geçen hafta tartıldım kilodan hesap yaptım bu şekil de mi olacak?
Canim bayram haftasi mi bildirim yapmadi birde en son ne zaman yapmis bakip geliyorumZipzip- günaydın canım nasılsın bir yarışmacı 2 kez bildirimde bulunmadı yüzdeyi 3e bölecem değil mi
Teşekkür ederim :) hindistan cevizi tozunun yararı nedir? Bir şeyle karıştırarak mı tüketeyim?olsun 200 gr gitmiş ona el salladık ekmeği bu hafta 1 dilim daha azalt ya da akşamları salı çarşamba perşembe yeme ekmek yediğin akşamlarda 2 yk yemeği azalt yoğurt salata değil et ve sebzeden azaltı birde hindistan cevizi tozuna başla günde 1 yk mutlaka tüket menülerin düzeldi şimdi porsiyon kontrolüne geç 2 3 hafta bu şekilde git süper vereceksin
Canim arti geldigi icin bölmüyoruzZipzip- günaydın canım nasılsın bir yarışmacı 2 kez bildirimde bulunmadı yüzdeyi 3e bölecem değil mi
Bu haftaki kilom 61.7BU HAFTA Kİ kilonu yazacaksın . kalanı ben hesaplarım
artı gelmiş bölmüyormuşuz canım doğru sanırım tubi benden daha hakim :) teşekkür ederim :)SchonerDuft bayram haftasi bidlirim yapmadiigi icin 4 e böleceğiz