- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.421
Ben hollandadayim canim bizim okulda cok buyuk kres ana okul ve ilk okul bir arada ben anaokuldayim aileleri kesinlikle iceri sokmuyoz cocuklarida iceri alir almaz ellerini yikiyoz oynadiklari oyuncaklari hergun yikiyoz tatilden oncede acikti burda son 1 ay devam ettik iyi gecti ama korkuyoruz tabi yineCanım Sen neredesin?
Bende ögretmenim benim okulum 1550 ögrencisi var corana olmadan önce bile tuvaletlerin önünden geçilmiyordu şimdi nasıl olcak bilmiyorum.
Bide vakalar baya azalmıştı dügün dernek geziyor insanlar bunada anlam veremiyorum.
Bende okulun açılmasını istiyorum çünkü online eğitim ile olmuyor.
Ben hollandadayim canim bizim okulda cok buyuk kres ana okul ve ilk okul bir arada ben anaokuldayim aileleri kesinlikle iceri sokmuyoz cocuklarida iceri alir almaz ellerini yikiyoz oynadiklari oyuncaklari hergun yikiyoz tatilden oncede acikti burda son 1 ay devam ettik iyi gecti ama korkuyoruz tabiCanım Sen neredesin?
Bende ögretmenim benim okulum 1550 ögrencisi var corana olmadan önce bile tuvaletlerin önünden geçilmiyordu şimdi nasıl olcak bilmiyorum.
Bide vakalar baya azalmıştı dügün dernek geziyor insanlar bunada anlam veremiyorum.
Bende okulun açılmasını istiyorum çünkü online eğitim ile olmuyor.
Yok onları yiyen ben değildim :)Yanlis anlamazsaniz size bisey tavsiye etmek isterim aksam yedikleriniz sizin kan sekerinizi dusurur ve daha cok aciktirir (yogurdu kastetmiyorum), dun aksamda gordugum kadariyla patates salatasi, lokum ve karpuz yemistiniz onlar sizi aciktirir ve kendinizi kontrol etmeniz zorlasir.
Seker ve karbonhidrat aksamlari alindiginda vucudda kaliyor yani kilo vermenizde zorlasir
Detox ben 5 yil kadar once 7. Takimdaki ablalarimdan ogrendigim bir detox vardi yesil mercimek, nohut ve bugday hasliyosunuz hepsinden ucer kasik haslanmis haliyle karistirip yogurtlu corbasi gibi yapiyosunuz icine nane pul biberde katabilirsiniz kahvaltinizi normal yapiyosunuz sonra bugun gun 3 saat arayla gun boyu yiyosunuz baska bisey yok ve bol su odemeniz gerekiyo o zamanlar ben karatayla tanismamistim kilo verme m durunca bunu yapiyodum cok iyi geliyodu
biraksalris bu neSizin oraya da ne cok insan geliyo bee biraksalris yapsann
kabak detoksu yapabilirsin2-3 günlük detoks tarifleriniz var mı? Cumartesi pazar günü kendimi yemeğe verdiğim için detoks yapıp bu hafta artı olmamam gerek.
Telefonda bir problem var, o nedenle bilgisayardan yazabiliyorum.Telefonumdaki arıza geçince düzenli olarak yazmaya devam edebileceğim. Aktif olmaya başladıktan sonra listeye girme sürem başlasın olmaz mı? Teşekkürler :)
Kizlar naoiyosunuz ,❤
Biraksalar is yapsan demek istemiştimbiraksalris bu neanlamadım valla 2 dk oturup işimi yapamadım sen git gelme dedim en son müşavire
kabak detoksu yapabilirsin
sabah 2 haşlama yumurta yeşillik öğlen+ akşam kabak sote yoğurt 2 ceviz
Tm cnmTelefonda bir problem var, o nedenle bilgisayardan yazabiliyorum.Telefonumdaki arıza geçince düzenli olarak yazmaya devam edebileceğim. Aktif olmaya başladıktan sonra listeye girme sürem başlasın olmaz mı? Teşekkürler :)
Oh masallahhh bol yuruyus bol kaloriYuruyusten geldim ppaketleme yapip kargoya yetisicem orayada yuruyerek gitmeyi planliyorumsen napiyorsunn
Oh masallahhh bol yuruyus bol kalori
eline sağlık canımYuruyusten geldim ppaketleme yapip kargoya yetisicem orayada yuruyerek gitmeyi planliyorumsen napiyorsunn
hıı evet yaa bugünde 3 kere çaldı kapıBiraksalar is yapsan demek istemiştim
Tm cnm ❤ sen zamanini soylersjn
Oh masallahhh bol yuruyus bol kalori
Teşekkür ederim :)biraksalris bu neanlamadım valla 2 dk oturup işimi yapamadım sen git gelme dedim en son müşavire
kabak detoksu yapabilirsin
sabah 2 haşlama yumurta yeşillik öğlen+ akşam kabak sote yoğurt 2 ceviz
spor ne durumda her gün bu kadar yürüş yapıyor musun ?Gunaydin kizlar
Dun ku menum
Sabah domates peynir zeytin salatalik hepsinden azar azar
Oglen iki salatalik
Aksam
Yogurtlu kabak
Yesil cay
18.500 adim yuruyus , 2 lt su
Ya ben kilo aldim iki gunde ya hafta sonum kiloya mal oldu resmen
akşam kaçta yedin yemeği çok çeşitli olmuş akşmınGunaydin arkadaslar, ise gitmeden dunku menumu verim
Sabah, 2 yumurtadan otlu omelet, domates salata, Biraz beyaz peynir, 6 zeytin
1 avuc kadar findik
Oglen, findik ve dun isten sonra zeytin yagli biber tursusu yaptim ondan yedim cok severim
Aksam, kendi yaptigim tavuk doner, salata ve kafama gore takildigim firinda turlu
Su 2 ltreyi gecti
Spor, 8000 adim yuruyus, 1,5 saat bisiklet
Musaitlik durumuma gore gidiyorum. Bayagdir gidememistim. Mesela bugunde gidemedim okulda toplantim varspor ne durumda her gün bu kadar yürüş yapıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?