- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.441
Kahvaltim sabah 8e kadar bitiriyorum 8de cikiyorum evden okulda 12de ogrencilerimizi gonderiyoruz ortaligi toplayip okuldan cikmamiz 1i buluyo oglen yediklerim 2 gibiydi sanirim, aksamda 18,30 du sanirim evet artik ayni seyleri yemekten sıkıldim kafama gore biseyler yapiyorum bu aksamda nohut yapicam insallahakşam kaçta yedin yemeği çok çeşitli olmuş akşmın
Çok çok iyiGunaydin arkadaslar, ise gitmeden dunku menumu verim
Sabah, 2 yumurtadan otlu omelet, domates salata, Biraz beyaz peynir, 6 zeytin
1 avuc kadar findik
Oglen, findik ve dun isten sonra zeytin yagli biber tursusu yaptim ondan yedim cok severim
Aksam, kendi yaptigim tavuk doner, salata ve kafama gore takildigim firinda turlu
Su 2 ltreyi gecti
Spor, 8000 adim yuruyus, 1,5 saat bisiklet
18500 adım çok iyiGunaydin kizlar
Dun ku menum
Sabah domates peynir zeytin salatalik hepsinden azar azar
Oglen iki salatalik
Aksam
Yogurtlu kabak
Yesil cay
18.500 adim yuruyus , 2 lt su
Ya ben kilo aldim iki gunde ya hafta sonum kiloya mal oldu resmen
anladım cenım erken yiyosun :) bugün belkiş bende yparım nohut semiz ve yoğurt içine 1 dilimde süzme peynir enfes oluyorKahvaltim sabah 8e kadar bitiriyorum 8de cikiyorum evden okulda 12de ogrencilerimizi gonderiyoruz ortaligi toplayip okuldan cikmamiz 1i buluyo oglen yediklerim 2 gibiydi sanirim, aksamda 18,30 du sanirim evet artik ayni seyleri yemekten sıkıldim kafama gore biseyler yapiyorum bu aksamda nohut yapicam insallah
suyu 4 de yakın yapmaya çalışsan tam olacak kuzum afiyet olsunBugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen
4 kaşık çökelek
6 zeytin
4 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Bol yeşillikli salata
1 tabak kuru fasulye
2 dilim tam buğday ekmeği
Yatana kadar 2 litre su olur sanırsam.
online derslerim başladı tüm boşlukta ders çalışıyorum ders dinliyorum :)Hayirli aksamlar arkadaslar, kimse ugramiyo burya niye boyle issiz bir takimiz biz
Neyse ben yine menumu bildireyim
Sabah, 2 yumurtadan omlet, Biraz semiz otu, domates, salatalik, peynir 7 adet zeytin, 2 adet erik
Oglen 2 kahve
Aksam, 1 kase nohut, Biraz et sote ve salata
Su, 2,5 lt
Spor, 10000 adim yuruyus, 1,5 saat bisiklet
basen eritme hareketi bakacaktım sana baktım ama telden giremiyorum nedense bu ara cvb yazamıyorumBugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen
4 kaşık çökelek
6 zeytin
4 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Bol yeşillikli salata
1 tabak kuru fasulye
2 dilim tam buğday ekmeği
Yatana kadar 2 litre su olur sanırsam.
bende öyleyim :) geçen haftaya göre 1,5 kilo verdim ama ödem vardı onlar gitti anlık şişeriz ya giden oyduUnutmam mumkun degil utanmasam tarti ile yatip kalkicam
bende öyleyim :) geçen haftaya göre 1,5 kilo verdim ama ödem vardı onlar gitti anlık şişeriz ya giden oydu
Çok teşekkür ederim :)basen eritme hareketi bakacaktım sana baktım ama telden giremiyorum nedense bu ara cvb yazamıyorum
şuan bu var ama dizlerine dikkat etmen lazım zorlamadan yapmalısın
Insallah canim
Canım 73.6
artı değil dimiCanım 73.6
Super mis ben veremedim bu hafta ya gram olarak almıs bile olabilirim. Ama akillandim artik hataya dusmicemkacamak falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?