Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öğretmen misiniz?
Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin.

çok güzel başladım canım hafta da 1 kilo başlangıç için çok iyi . tam oturtunca 2 şer verdiğin dönemler olacaktır sakın pes etme
İki gündür moralim çok bozuktu. Yiyerek stresimi attım. Kilo da aldım maalesef. Emeklerim iki günde çöp oldu
Ama bugün güne bomba gibi giriş yaptım. 1 saat yürüyüş yaptım sabah. Diyete kaldığım yerden devam.

günaydın kızlar nasılsınız ? dün girdim ama alıntı yaptığımı eklemedi mesaj yazdım göndermedi nasıl geçti hafta sonunuz

Gunaydin canm. Valla benim evde gecti. Ama biraz ipin ucu kacti gibi. Bu hafta sıkı diyet yapicam
Hadi bakalim insallah tam gaz devam

Bunlar olacak canım sıkıntı yok :) ben de şu var mesela canım cızlı şeyler çekti dayanamadım yedim yedikten 2 dk sonra pişman oluyorum sonra kendimi toplayıp yediğimi unutup kaldığım yerden devam ediyorum :) en azından sonraki yemeleri engellemiş oluyorum
süpersin üstüne 1 türk kahvesi yanına da 1 yk hindistan cevizi tozu ye yağ yakımı hızlansın :)
Gunaydin canm. Valla benim evde gecti. Ama biraz ipin ucu kacti gibi. Bu hafta sıkı diyet yapicam

Hadi bakalim insallah tam gaz devam
neler yedin bakalım :) bende dayanamayıp hep cız yedim ama kahvaltı alışkanlığım yok oldu ondan toparlayamıyorum valla

Kizlar naberrrrrrrsinizzzz dün anneme gittim yazamadım buraya da bugün esimin halasi geliyo yemek hazirlamya basladim bile oğlumun doğum günü yaklasiyoama malesef virusten dolayi kutlayamicaz artik seneye kutlariz
Dogum gunu kutlu olsun pasanin, Allah hayirli saglikli uzun omur versin insallah

Merhaba

Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
1'er domates salatalık

Akşam
1 kase yoğurt
5 yemek kaşığı bulgur pilavı

Yatana kadar 2 litre su olur sanırım.

Merhabalar arkadaslar, benim bugunku menum.
Sabah, 2 yumurtadan omlet,salatalik domates,4 tane zeytin peynir
Bir avuc kadar findik 2 adet yesil biber kendi bahcemden

Oglen, kahvalti erken yaptigim icin findik goturdum yanimda onu yedim 2 kahve

Aksam, yesil fasulye ve yogurtlu semiz otu

Su 2 ltreyi gecti
Spor, 9000 adim ve 1,5 saat bisiklet surdum

Merhaba

Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
1'er domates salatalık

Akşam
1 kase yoğurt
5 yemek kaşığı bulgur pilavı

Yatana kadar 2 litre su olur sanırım.
Yanlis anlamazsaniz size bisey tavsiye etmek isterim aksam yedikleriniz sizin kan sekerinizi dusurur ve daha cok aciktirir (yogurdu kastetmiyorum), dun aksamda gordugum kadariyla patates salatasi, lokum ve karpuz yemistiniz onlar sizi aciktirir ve kendinizi kontrol etmeniz zorlasir.
Seker ve karbonhidrat aksamlari alindiginda vucudda kaliyor yani kilo vermenizde zorlasir
Detox ben 5 yil kadar once 7. Takimdaki ablalarimdan ogrendigim bir detox vardi yesil mercimek, nohut ve bugday hasliyosunuz hepsinden ucer kasik haslanmis haliyle karistirip yogurtlu corbasi gibi yapiyosunuz icine nane pul biberde katabilirsiniz kahvaltinizi normal yapiyosunuz sonra bugun gun 3 saat arayla gun boyu yiyosunuz baska bisey yok ve bol su odemeniz gerekiyo o zamanlar ben karatayla tanismamistim kilo verme m durunca bunu yapiyodum cok iyi geliyodu

Çok güzel bende çok iradeliydim çocuklar büyüyüp yaş ilerledikçe irademe bir şey oldu.
Yada hep bi bahane, iş, çocuk kendime zaman kalmıyor yoruluyorum.
Aynen devam canım

Canım Sen neredesin?
Bende ögretmenim benim okulum 1550 ögrencisi var corana olmadan önce bile tuvaletlerin önünden geçilmiyordu şimdi nasıl olcak bilmiyorum.
Bide vakalar baya azalmıştı dügün dernek geziyor insanlar bunada anlam veremiyorum.
Bende okulun açılmasını istiyorum çünkü online eğitim ile olmuyor.

Kizlar naberrrrrrrsinizzzz dün anneme gittim yazamadım buraya da bugün esimin halasi geliyo yemek hazirlamya basladim bile oğlumun doğum günü yaklasiyoama malesef virusten dolayi kutlayamicaz artik seneye kutlariz ❤
Dogum günü kutlu olsun canım Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin.

Çok güzel bende çok iradeliydim çocuklar büyüyüp yaş ilerledikçe irademe bir şey oldu.
Yada hep bi bahane, iş, çocuk kendime zaman kalmıyor yoruluyorum.
Aynen devam canım
Tesekurler canim, benimde 3 kucuk melegim var cok haklisin bende kendimi birakmistim kendimi, kendime zaman ayirmakmi en son arkadaslarimla ne zaman biseyler yaptim hatirlamiyorum bile bir gun esime kahvaltida ben diyete basliycam dedim o gun oglen basladim kendime daha fazla zarar vermiycem dedim Elhamdulillah iyi gidiyo bu arada zaman oyle cabuk geciyorki buda bir donem bizim yavrularimizda buyuyecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…