- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.401
Öğretmen misiniz?Bu arada kizlar, yarin burda okullar aciliyor cocuklar kadar bende heycanliyim Biraz korkuda var icimde, hem cocuklarim icin hem kendim icin biz mecburen cocuklarla cok temas ediyoruz daha 2,5 yasinda cocuklar geliyor dogal olarak annesinden ayrilmak istemiyor ve agliyor bizde kucagimiza aliyoz ister istemeznormalde cocuk delisiyimdir sorun degil ama su corona hepimizi cok korkutuyor ablam hastalandi ve cok agir gecirdi hala cok yorgun hissediyor.
Rabbim herkesi korusun Insallah hastalara sifa versin insallah
İki gündür moralim çok bozuktu. Yiyerek stresimi attım. Kilo da aldım maalesef. Emeklerim iki günde çöp olduçok güzel başladım canım hafta da 1 kilo başlangıç için çok iyi . tam oturtunca 2 şer verdiğin dönemler olacaktır sakın pes etme
günaydın kızlar nasılsınız ? dün girdim ama alıntı yaptığımı eklemedi mesaj yazdım göndermedi nasıl geçti hafta sonunuz
Hadi bakalim insallah tam gaz devamİki gündür moralim çok bozuktu. Yiyerek stresimi attım. Kilo da aldım maalesef. Emeklerim iki günde çöp oldu
Ama bugün güne bomba gibi giriş yaptım. 1 saat yürüyüş yaptım sabah. Diyete kaldığım yerden devam.
Bunlar olacak canım sıkıntı yok :) ben de şu var mesela canım cızlı şeyler çekti dayanamadım yedim yedikten 2 dk sonra pişman oluyorum sonra kendimi toplayıp yediğimi unutup kaldığım yerden devam ediyorum :) en azından sonraki yemeleri engellemiş oluyorumİki gündür moralim çok bozuktu. Yiyerek stresimi attım. Kilo da aldım maalesef. Emeklerim iki günde çöp oldu
Ama bugün güne bomba gibi giriş yaptım. 1 saat yürüyüş yaptım sabah. Diyete kaldığım yerden devam.
neler yedin bakalım :) bende dayanamayıp hep cız yedim ama kahvaltı alışkanlığım yok oldu ondan toparlayamıyorum vallaGunaydin canm. Valla benim evde gecti. Ama biraz ipin ucu kacti gibi. Bu hafta sıkı diyet yapicam
Hadi bakalim insallah tam gaz devam
nice mutlu yılları olsun cnımKizlar naberrrrrrrsinizzzz dün anneme gittim yazamadım buraya da bugün esimin halasi geliyo yemek hazirlamya basladim bileoğlumun doğum günü yaklasiyoama malesef virusten dolayi kutlayamicaz artik seneye kutlariz ❤
Amin Rabbim Herkesin yardimcisi olsun Anaokulu ogretmeniyim 2,5-4yas arasi ogrencilerimÖğretmen misiniz?
Allah yardımcınız olsun, kolaylık versin.
Degilmi amaYok gayet de sporun alasını yapmışsınız
Dogum gunu kutlu olsun pasanin, Allah hayirli saglikli uzun omur versin insallahKizlar naberrrrrrrsinizzzz dün anneme gittim yazamadım buraya da bugün esimin halasi geliyo yemek hazirlamya basladim bileoğlumun doğum günü yaklasiyoama malesef virusten dolayi kutlayamicaz artik seneye kutlariz
Sizin oraya da ne cok insan geliyo bee biraksalris yapsannhaftaya çok kötü başladımgelen giden durmuyor işimi yapamadım saat 3 olmuş :)
Sagol cnm 10gun var daha ama 2 yas sayilirDogum gunu kutlu olsun pasanin, Allah hayirli saglikli uzun omur versin insallah
Yanlis anlamazsaniz size bisey tavsiye etmek isterim aksam yedikleriniz sizin kan sekerinizi dusurur ve daha cok aciktirir (yogurdu kastetmiyorum), dun aksamda gordugum kadariyla patates salatasi, lokum ve karpuz yemistiniz onlar sizi aciktirir ve kendinizi kontrol etmeniz zorlasir.Merhaba
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
1 haşlanmış yumurta
1'er domates salatalık
Akşam
1 kase yoğurt
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yatana kadar 2 litre su olur sanırım.
Çok güzel bende çok iradeliydim çocuklar büyüyüp yaş ilerledikçe irademe bir şey oldu.Tesekur ederim canim, ben biseyi kafama koydugumda onu mutlaka basarmaliyimoyle bir yapim var Inan evde agzimin sulari aka aka cesitli yemekler tatlilar yapiyorum ama tadina bile bakmiyorum mesela dondurma, cikolata ve serbetli tatlilar kendimi kaybederim normalde ama simdi kafama koydum yemiyecem ve 65 olucam insallah
Canım Sen neredesin?Bu arada kizlar, yarin burda okullar aciliyor cocuklar kadar bende heycanliyim Biraz korkuda var icimde, hem cocuklarim icin hem kendim icin biz mecburen cocuklarla cok temas ediyoruz daha 2,5 yasinda cocuklar geliyor dogal olarak annesinden ayrilmak istemiyor ve agliyor bizde kucagimiza aliyoz ister istemeznormalde cocuk delisiyimdir sorun degil ama su corona hepimizi cok korkutuyor ablam hastalandi ve cok agir gecirdi hala cok yorgun hissediyor.
Rabbim herkesi korusun Insallah hastalara sifa versin insallah
Dogum günü kutlu olsun canım Rabbim hayırlı yaşlar nasip etsin.Kizlar naberrrrrrrsinizzzz dün anneme gittim yazamadım buraya da bugün esimin halasi geliyo yemek hazirlamya basladim bileoğlumun doğum günü yaklasiyoama malesef virusten dolayi kutlayamicaz artik seneye kutlariz ❤
Tesekurler canim, benimde 3 kucuk melegim var cok haklisin bende kendimi birakmistim kendimi, kendime zaman ayirmakmi en son arkadaslarimla ne zaman biseyler yaptim hatirlamiyorum bileÇok güzel bende çok iradeliydim çocuklar büyüyüp yaş ilerledikçe irademe bir şey oldu.
Yada hep bi bahane, iş, çocuk kendime zaman kalmıyor yoruluyorum.
Aynen devam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?