• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam arkadaslar, Biraz gec oldu ama inanin cok yogundum neyseki islerimi hallettim💪
Gelelim dunku menume
Sabah, 2 haslanmis yumurta, zeytin peynir,salatalik, bir avuc kadar badem

Oglen yok

Aksam, Yesil mercimek, cacik
Su 2 ltreyi gecti
Spor yok okadar isim vardiki anca onlarla ugrastim

Bu gunku menum
Sabah, domatesli omlet, 4 zeytin, salatalik, domates, peynir Bir avuc kadar badem

Oglen yok

Aksam, sebzeli mantar sote ve yogurtlu kabak mezesi

Su 2 lt oldu
Spor 1 saat yuruyus
Maasallah canım nazar değmesin gayet iyi gidiyosun.

Maasallah canım nazar değmesin gayet iyi gidiyosun.
Tesekur ederim canim, ben biseyi kafama koydugumda onu mutlaka basarmaliyim 😁 oyle bir yapim var Inan evde agzimin sulari aka aka🤣 cesitli yemekler tatlilar yapiyorum ama tadina bile bakmiyorum mesela dondurma, cikolata ve serbetli tatlilar kendimi kaybederim normalde ama simdi kafama koydum yemiyecem ve 65 olucam insallah 💪💪

Selam arkadaslar, Benim bu gunku menum Sabah, 2 yumurtadan baharatli omlet (yumurtadan sıkıldim icine ne buldumsa attim🤣), 4 zeytin, Biraz beyaz peynir Domates salatalik, bir avuc kadar findik, 4 erik.

Oglen yok

Aksam, somon baligi, sebze turlusu evde olan butun sebzeleri balikla birlikte pisirdim 😁 biraz yogurtlu kabak mezesi dun yapmistim cok hosuma gitti bugun yine yaptim hem doyurucu hem saglikli😉

Su 3 ltreye yakin

Spor yapamadim ama 3 kat evi bastan asagi supurup sildim 4 makina camasir yikadim utuledim kaldirdim butun gun evin icinde kosturdum😁 biliyorum bu spor sayilmaz😜

Bu arada kizlar, yarin burda okullar aciliyor cocuklar kadar bende heycanliyim Biraz korkuda var icimde, hem cocuklarim icin hem kendim icin biz mecburen cocuklarla cok temas ediyoruz daha 2,5 yasinda cocuklar geliyor dogal olarak annesinden ayrilmak istemiyor ve agliyor bizde kucagimiza aliyoz ister istemez😔 normalde cocuk delisiyimdir sorun degil ama su corona hepimizi cok korkutuyor ablam hastalandi ve cok agir gecirdi hala cok yorgun hissediyor.
Rabbim herkesi korusun Insallah hastalara sifa versin insallah

Bugünkü menüm
Kahvaltı ıspanaklı omlet
Ara 3 tane incir
Öğle yogutlu kabak 1 kase yalancı işkembe (tavukla yaptım yağ koymadım)
Akşam patates salatası
Ara kahve 1 lokum karpuz

Selam arkadaslar, Benim bu gunku menum Sabah, 2 yumurtadan baharatli omlet (yumurtadan sıkıldim icine ne buldumsa attim🤣), 4 zeytin, Biraz beyaz peynir Domates salatalik, bir avuc kadar findik, 4 erik.

Oglen yok

Aksam, somon baligi, sebze turlusu evde olan butun sebzeleri balikla birlikte pisirdim 😁 biraz yogurtlu kabak mezesi dun yapmistim cok hosuma gitti bugun yine yaptim hem doyurucu hem saglikli😉

Su 3 ltreye yakin

Spor yapamadim ama 3 kat evi bastan asagi supurup sildim 4 makina camasir yikadim utuledim kaldirdim butun gun evin icinde kosturdum😁 biliyorum bu spor sayilmaz😜
Yok gayet de sporun alasını yapmışsınız 😆

Back