- 12 Temmuz 2018
- 177
- 243
- 103
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.381
Çok geçmiş olsunKızlar şükür oğlum ameliyattan çıktı iyi de biraz ağrısı var geçecek inşallah onlarda
Canım şimdi kimseyi kırmadan üzmeden güzel bir dille sende ona hissettiklerini söylemelisin bence.Bi arkadaşım canımı sıktı. Kalbimi çok kırdı.
Canım Rabbım şifalar versin.Kızlar şükür oğlum ameliyattan çıktı iyi de biraz ağrısı var geçecek inşallah onlarda
Maasallah canım nazar değmesin gayet iyi gidiyosun.Selam arkadaslar, Biraz gec oldu ama inanin cok yogundum neyseki islerimi hallettim
Gelelim dunku menume
Sabah, 2 haslanmis yumurta, zeytin peynir,salatalik, bir avuc kadar badem
Oglen yok
Aksam, Yesil mercimek, cacik
Su 2 ltreyi gecti
Spor yok okadar isim vardiki anca onlarla ugrastim
Bu gunku menum
Sabah, domatesli omlet, 4 zeytin, salatalik, domates, peynir Bir avuc kadar badem
Oglen yok
Aksam, sebzeli mantar sote ve yogurtlu kabak mezesi
Su 2 lt oldu
Spor 1 saat yuruyus
Kuzuuum cok sevindim inan ki bi kac gune toparlar inşallahKızlar şükür oğlum ameliyattan çıktı iyi de biraz ağrısı var geçecek inşallah onlarda
Arkadaşlığımı bitirdim ama çok üzgünüm. Hayatımda hep olnasını isterdim. Yanlış kişiyle arkadaşlık yapmışım.Canım şimdi kimseyi kırmadan üzmeden güzel bir dille sende ona hissettiklerini söylemelisin bence.
Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlarKızlar şükür oğlum ameliyattan çıktı iyi de biraz ağrısı var geçecek inşallah onlarda
İnşallah canım benim. Çok teşekkür ederimKuzuuum cok sevindim inan ki bi kac gune toparlar inşallah ❤❤
Kaşının içinde kist vardı canım onu aldirdik çok teşekkür amin inşallahCanım Rabbım şifalar versin.
Ne ameliyatı oldu?
Tesekku ederim sağolunÇok geçmiş olsun
Çok sağol canım amin yaşatmasın çok zormuşCok gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin
Tesekur ederim canim, ben biseyi kafama koydugumda onu mutlaka basarmaliyimMaasallah canım nazar değmesin gayet iyi gidiyosun.
Yok gayet de sporun alasını yapmışsınızSelam arkadaslar, Benim bu gunku menum Sabah, 2 yumurtadan baharatli omlet (yumurtadan sıkıldim icine ne buldumsa attim), 4 zeytin, Biraz beyaz peynir Domates salatalik, bir avuc kadar findik, 4 erik.
Oglen yok
Aksam, somon baligi, sebze turlusu evde olan butun sebzeleri balikla birlikte pisirdimbiraz yogurtlu kabak mezesi dun yapmistim cok hosuma gitti bugun yine yaptim hem doyurucu hem saglikli
Su 3 ltreye yakin
Spor yapamadim ama 3 kat evi bastan asagi supurup sildim 4 makina camasir yikadim utuledim kaldirdim butun gun evin icinde kosturdumbiliyorum bu spor sayilmaz
çok güzel başladım canım hafta da 1 kilo başlangıç için çok iyi . tam oturtunca 2 şer verdiğin dönemler olacaktır sakın pes etme104'düm 103 olmuşum. Keşke daha fazla verebilseydim. Bu bir hafta daha da dikkat etmem gerek. Çok şişkoyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?