- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.361
Kusura bakma canim yaa yeni gordum dun islerim vardi telefona bakamadimZipzip- canim diskalifiye icin bahardan onay almam gerekiyo muydu yanina not dusucem de bi soeaym dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma canim yaa yeni gordum dun islerim vardi telefona bakamadimZipzip- canim diskalifiye icin bahardan onay almam gerekiyo muydu yanina not dusucem de bi soeaym dedim
Ben de lise zamanı başladım. Tahlil yaptırayım da bir göreyim değerlerimiBoyun iyiymiş canım
Ben bu ilacı liseden beri kullanıyorum üniversiteyi bitirdigimde sigortam olmadığından bi süre kullanmadım.
Doktor bana sen arabayı benzinsiz çalıştırmışsın dedi.
Selam canım nasılsın bir bakayım dedim takıma çoktandır girmiyorum biraz tatil yaptım ailemin yanındaydım sonra denize falan gittik çocuklarla artık ne kadar tatil olursa o kadar yapabildim şu virüsten dolayı da pek kalabalığa girmek istemedim kilo da aldım siz naptınız kızlar hepinizi etiketleyemedim özledim sizi belki yine gelirimbence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da
kurabiye mi yapıp satıyorsun arada resim de at buraya :) eline sağlık
15 dk neyine yetmiyor 1 mil ile başlarız yeter
çorba yanına tok tutan bir şey olsa daha iyi olurdu.
5 salam da çok geldi onun yerine proteini yüksek olan jambon yersen protein ağırlıklı bir kahvaltı olur sporda muhteşem
hiç duymadım onu eline sağlık annenin
magickk yapıyordu burda o da pek gelmiyor sanırım :)
neler serbest karatay da ? yazarsan fikir veren olur
Canim cidden gerek yok haftaya arti gelme yeterli bnm icin halledicem artik bi sekilde bendeYa liste nasıl yapılıyor anlatırsan yaparım bu hafta çok ciddi bir diyet yapmam gerek
Hoşgeldin canım iyi eglenceler dilerim.Selam canım nasılsın bir bakayım dedim takıma çoktandır girmiyorum biraz tatil yaptım ailemin yanındaydım sonra denize falan gittik çocuklarla artık ne kadar tatil olursa o kadar yapabildim şu virüsten dolayı da pek kalabalığa girmek istemedim kilo da aldım siz naptınız kızlar hepinizi etiketleyemedim özledim sizi belki yine gelirim
Hosbuldum canım eğlencem bitti evdeyim ve bütün işler beni bekliyorHoşgeldin canım iyi eglenceler dilerim.
Hayir olsun cnm. Stresini baska hobilerle atsana cnm ya da denedin mi mesela boyama yapmak muzik dinlemek dans etmek tas boyamak dikis dikmek puzzle yapmak gibiSelam kızlar. Bugün menümü yazamayacağım. Moralim çok kötü. Yiyerek stresimi attım. Canım spor yapmak da istemiyor, su içmek de istemiyor. Biliyorum kendime zarar ama elimde değil. Çok mutsuzum.
Çok mutsuz ve sinirliydim. Aklıma direkt yemek geliyor. Diğer şeylere yönelemiyorumHayir olsun cnm. Stresini baska hobilerle atsana cnm ya da denedin mi mesela boyama yapmak muzik dinlemek dans etmek tas boyamak dikis dikmek puzzle yapmak gibi
İşlerde bitmiyor canım yapabildigin kadarını yap gitsin.Hosbuldum canım eğlencem bitti evdeyim ve bütün işler beni bekliyor
Canım şu pandemi süreci bittiğinde ben diyetisyen yerine bi piskologla görüşmek istiyorum.Selam kızlar. Bugün menümü yazamayacağım. Moralim çok kötü. Yiyerek stresimi attım. Canım spor yapmak da istemiyor, su içmek de istemiyor. Biliyorum kendime zarar ama elimde değil. Çok mutsuzum.
Bi arkadaşım canımı sıktı. Kalbimi çok kırdı.Canım şu pandemi süreci bittiğinde ben diyetisyen yerine bi piskologla görüşmek istiyorum.
Bende moralim bozuk olduğunda kendimi yemeğe veririm.
Niye moralin bozuk?
Cok gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasinKızlar şükür oğlum ameliyattan çıktı iyi de biraz ağrısı var geçecek inşallah onlarda