• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Boyun iyiymiş canım
Ben bu ilacı liseden beri kullanıyorum üniversiteyi bitirdigimde sigortam olmadığından bi süre kullanmadım.
Doktor bana sen arabayı benzinsiz çalıştırmışsın dedi.
Ben de lise zamanı başladım. Tahlil yaptırayım da bir göreyim değerlerimi

bence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da :KK70:

kurabiye mi yapıp satıyorsun :kk77: arada resim de at buraya :) eline sağlık

15 dk neyine yetmiyor :KK70: 1 mil ile başlarız yeter

çorba yanına tok tutan bir şey olsa daha iyi olurdu.
5 salam da çok geldi onun yerine proteini yüksek olan jambon yersen protein ağırlıklı bir kahvaltı olur sporda muhteşem

hiç duymadım onu eline sağlık annenin

magickk magickk yapıyordu burda o da pek gelmiyor sanırım :)
neler serbest karatay da ? yazarsan fikir veren olur
Selam canım nasılsın bir bakayım dedim takıma çoktandır girmiyorum biraz tatil yaptım ailemin yanındaydım sonra denize falan gittik çocuklarla artık ne kadar tatil olursa o kadar yapabildim şu virüsten dolayı da pek kalabalığa girmek istemedim kilo da aldım siz naptınız kızlar hepinizi etiketleyemedim özledim sizi belki yine gelirim :KK70:

Selam canım nasılsın bir bakayım dedim takıma çoktandır girmiyorum biraz tatil yaptım ailemin yanındaydım sonra denize falan gittik çocuklarla artık ne kadar tatil olursa o kadar yapabildim şu virüsten dolayı da pek kalabalığa girmek istemedim kilo da aldım siz naptınız kızlar hepinizi etiketleyemedim özledim sizi belki yine gelirim :KK70:
Hoşgeldin canım iyi eglenceler dilerim.

Selam kızlar. Bugün menümü yazamayacağım. Moralim çok kötü. Yiyerek stresimi attım. Canım spor yapmak da istemiyor, su içmek de istemiyor. Biliyorum kendime zarar ama elimde değil. Çok mutsuzum.

Selam kızlar. Bugün menümü yazamayacağım. Moralim çok kötü. Yiyerek stresimi attım. Canım spor yapmak da istemiyor, su içmek de istemiyor. Biliyorum kendime zarar ama elimde değil. Çok mutsuzum.
Hayir olsun cnm. Stresini baska hobilerle atsana cnm ya da denedin mi mesela boyama yapmak muzik dinlemek dans etmek tas boyamak dikis dikmek puzzle yapmak gibi

Hayir olsun cnm. Stresini baska hobilerle atsana cnm ya da denedin mi mesela boyama yapmak muzik dinlemek dans etmek tas boyamak dikis dikmek puzzle yapmak gibi
Çok mutsuz ve sinirliydim. Aklıma direkt yemek geliyor. Diğer şeylere yönelemiyorum

Canım şu pandemi süreci bittiğinde ben diyetisyen yerine bi piskologla görüşmek istiyorum.
Bende moralim bozuk olduğunda kendimi yemeğe veririm.
Niye moralin bozuk?

Bugün kahvaltı biraz gecikti 13.30
Bolca menemen, zeytin, ceviz peynir, salatalık, 3 tane hurma

Akşam 19.00
Patlıcanlı patatesli güveç, ayran, salata

2 litre su
30 dk yürüyüş
İyi geceler dilerim

Canım şu pandemi süreci bittiğinde ben diyetisyen yerine bi piskologla görüşmek istiyorum.
Bende moralim bozuk olduğunda kendimi yemeğe veririm.
Niye moralin bozuk?
Bi arkadaşım canımı sıktı. Kalbimi çok kırdı.

Merhaba kizlar bugünkü menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir yeşillik domates
Ara kavun 5 fındık
Öğle yok
Akşam 1 tabak yoğurtlu ve dereotlu kabak 1 tabak fasulye kavurması
Ara 1 şeftali 2 kaşık dondurma

Selam arkadaslar, Biraz gec oldu ama inanin cok yogundum neyseki islerimi hallettim💪
Gelelim dunku menume
Sabah, 2 haslanmis yumurta, zeytin peynir,salatalik, bir avuc kadar badem

Oglen yok

Aksam, Yesil mercimek, cacik
Su 2 ltreyi gecti
Spor yok okadar isim vardiki anca onlarla ugrastim

Bu gunku menum
Sabah, domatesli omlet, 4 zeytin, salatalik, domates, peynir Bir avuc kadar badem

Oglen yok

Aksam, sebzeli mantar sote ve yogurtlu kabak mezesi

Su 2 lt oldu
Spor 1 saat yuruyus

Back