- 4 Ocak 2020
- 2.208
- 5.986
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.321
104'düm 103 olmuşum. Keşke daha fazla verebilseydim. Bu bir hafta daha da dikkat etmem gerek. Çok şişkoyum.
1 haftada 1 kilo vermissiniz bnce cok iyi kizlar tebriklerHerkese hayirli cumalar arkadaslar
Ise baslamadan hemen yazim
Gecen hafta 77,5
Bu hafta 76,4
Yuzdemi etaplara felan boluyorsunuzya yuzden yazmadim
Keşke daha fazlası olsa1 haftada 1 kilo vermissiniz bnce cok iyi kizlar tebrikler ❤
Zamanla canım :) menulerin duzeldikce vericeksin fazla fazlaKeşke daha fazlası olsa
Tesekur ederim kaptanim1 haftada 1 kilo vermissiniz bnce cok iyi kizlar tebrikler
Tebrik ediyoruummmmGecen hafta 66.2
Bu hafta 65.2
[/QUOTE]***14.TAKİM 687.Etap***
Pamukprncess(60.80/ sabit
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)bildirimde bulunmadi
bircocuklu (60.8///%) 2.kez bildirimde bulunmadi diskalifiye oldu
almora34 (66.2/65.2/1/%1.51)
Mirjam (77.5/76.4/1.1/%1.42)
14.Takım Ortalamasi :
104'düm 103 olmuşum. Keşke daha fazla verebilseydim. Bu bir hafta daha da dikkat etmem gerek. Çok şişkoyum.
Tebrikler kizlar boyle devam ederiz insallahHerkese hayirli cumalar arkadaslar
Ise baslamadan hemen yazim
Gecen hafta 77,5
Bu hafta 76,4
Yuzdemi etaplara felan boluyorsunuzya yuzden yazmadim
Tesekkur ediyorummTebrik ediyoruummmminsallah siger arkadaslarda bildirim yaparda dereceye girebiliriz yoksa ceza alcaz
Ceza ne oluyor?Tebrik ediyoruummmminsallah siger arkadaslarda bildirim yaparda dereceye girebiliriz yoksa ceza alcaz
Tarcinli subkapizliga iyi geliyoSorma kabızlık da var ama tık yok tartıda ben sporu yapamadım son bir buçuk haftadır on bağlıyorum ama inşallah haftaya kaldı
4 hafta takimlarin listesini ben hazirlicamCeza ne oluyor?
Bayağı oyalayıcıymış4 hafta takimlarin listesini ben hazirlicamve gercektn zaman alan bi is
Ben 150 mg levotran kullanıyorum.Cok tesekur ederim canim, benim hayatim diyetlerle gectiama en iyi zayiflatan karatay benim hipotroidim oldugu icin kolay kilo veremiyorum
Allah yavrularınıza sağlık versin inşallah. Çok çok geçmiş olsun.
İnisülin direnci + pco + haşimato vardı bende de. Bu seneye kadar ilaç kullanıyordum tiroid için. Kafama göre bıraktım. Değerlerim de normaldi ama tahlil yaptırmam gerek yine. İnisülin için ara ara ilaç kullandım. Değerim sınırın bir tık üzerinde. Pco için hiç ilaç kullanmadım, doktor kendi halime bıraktı.
Boyunuz varmış. Kilonuz da çok değil aslında. Tabii dediğiniz gibi yaş ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek. Ama bu sene sonuna kadar 70li kilolara düşersiniz bence.
Öyle düşünme canım bak bi yerden başladın gerisi gelcek ama devam etmek gerekiyor.Burada en şişko benim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?