• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keske oyle bisey olsa dimi uyurkn zayiflasak 😂 persembe aksami yogurt kimon pul biber kürü yapiyosunuz en az yarim kilo farkettiriyo sabaha cuma günü bol eksiler gorcm sizden sakin unutmayin 😂
Bütün gün bu kürle mi duruluyor yoksa gün içinde normal yiyeceklerimizi yiyip akşama da ek olarak mı bu kür uygulanıyor?

Açığım. Anne modeli giyip duruyorum 😂 dar, vücudumu saran şeyler giyemem. Kot ve üzerine güzel bir bluz, gömlek, tişört vb. Olabilir ve kısa da giyemem. Popomu örtecek uzunlukta çok iyi olur.
Canım ben gezip deneyip almayı çok seviyorum.
Ama coranada internetten aldım gelenlerinden hiç biri olmadı.
Kilon nasıl canım?
Verince daha çok alırsın.

Merhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Sabah, 2 haslanmis yumurta,
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik

Oglen yok 2 kahve

Aksam mercimek corbasi, kapak yemegi, cacik
Su 4 ltreyi buldu
Spor, 9000 adim yuruyus, bir saat bisiklet durdum
Arkadas bisey sorcam karataya uygun yemek cesitleri bilen varmi aranizda ben fasulye kabak yemekten sıkıldimda 😒
Biraz degisiklik iyi olurdu hani
Bu arada oglen yemedim ama cok aciktim kahvaltiyi 8 gibi yaptim okula gittim sadece 2 kahve ictim

Merhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik

Oglen yok 2 kahve

Su 4 ltreyi buldu
Arkadas bisey sorcam karataya uygun yemek cesitleri bilen varmi aranizda ben fasulye kabak yemekten sıkıldimda 😒
Bu arada oglen yemedim ama cok aciktim kahvaltiyi 8 gibi yaptim okula gittim sadece 2 kahve ictim
Yanina atistirmalk gtur cnm kahve icerken yersn eger aksama fazla yuklenck gibiysen

Açığım. Anne modeli giyip duruyorum 😂 dar, vücudumu saran şeyler giyemem. Kot ve üzerine güzel bir bluz, gömlek, tişört vb. Olabilir ve kısa da giyemem. Popomu örtecek uzunlukta çok iyi olur.
bence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da :D
Yogunluktan duzensiz bu hafta. En kısa zamanda duzene sokcam 🙃
kurabiye mi yapıp satıyorsun :kk77: arada resim de at buraya :) eline sağlık
Valla ben bugun 3 mil denedim 5 dk yaptım biraktm 😂 en alt seviyeden baslayabiliriz
15 dk neyine yetmiyor :D 1 mil ile başlarız yeter
1 gibi kahvaltı yaptım.
3 dilim tambuğday
Domates salatalık
5 dilim salam
1 yumurta
2 kaşık çökelek
2 kibrit kutusu peynir

Akşama doğru
1 bardak ayran
1 tabak çorba
1 dilim tambuğday

Yatana kadar 3 litre su içmiş olurum sanırım
1 saat yürüyüş yaptım bugün
çorba yanına tok tutan bir şey olsa daha iyi olurdu.
5 salam da çok geldi onun yerine proteini yüksek olan jambon yersen protein ağırlıklı bir kahvaltı olur sporda muhteşem
Annem ince ince dograyıp yemegini yapıyor ben çok seviyorum.
hiç duymadım onu eline sağlık annenin
Merhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik

Oglen yok 2 kahve

Su 4 ltreyi buldu
magickk magickk yapıyordu burda o da pek gelmiyor sanırım :)
neler serbest karatay da ? yazarsan fikir veren olur

bence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da :KK70:

15 dk neyine yetmiyor :KK70: 1 mil ile başlarız yeter

5 salam da çok geldi onun yerine proteini yüksek olan jambon yersen protein ağırlıklı bir kahvaltı olur sporda muhteşem

Bugün deniyeym onu da indirdim😁

Keske oyle bisey olsa dimi uyurkn zayiflasak 😂 persembe aksami yogurt kimon pul biber kürü yapiyosunuz en az yarim kilo farkettiriyo sabaha cuma günü bol eksiler gorcm sizden sakin unutmayin 😂

Aa evet onu eskiden yapiyordum deneyim yine bugun

Merhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik

Oglen yok 2 kahve

Su 4 ltreyi buldu

Suyun ve spor cok guzel. Bende bugun okula yuruyerek gidip gelicem kac gundur yuruyemiyorum😅 ay evet farkli bir kac yemek tarifi olsa fena olmaz 🙃
bence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da :KK70:

Tesekkur ederim cnm. Atarım tabi 😊

Teşekkür ederim :) mavi ve koton'da hep benim bedenimden küçük bedenler var. Lcw'den giyiniyorum hep mecburen ama sıkıldım artık. Elbise hiç giymedim. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Basenlerim olduğu için annem, elbise sana yakışmaz gelinlik gibi durur, bacakların çok kalın diye diye beni küstürdü. Ya benden de ne şişmanlar var ama kendilerini soyutlamamışlar toplumdan ve gayet de özgüvenleri yüksek. Böyle insanlara bayılıyorum. Keşke ben de öyle olabilsem. Ailem her şeyimi eleştirdiği için ben küçükken şimdi de ben kendimi her konuda acımasızca eleştiriyorum.

Merhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik

Oglen yok 2 kahve

Su 4 ltreyi buldu
Canım balık, et, tavuk (ama gerçek dışarıda dolaşan tavuk) biber dolması ama bulgurlu, lahmacun haftada bir kere, patlıcan, nohut, kuru fasulye
Ben önceden hep Karatay yaparak kilo verdim ama şimdi bazen acıkınca küçük bir ara ögün yapıyorum.

Teşekkür ederim :) mavi ve koton'da hep benim bedenimden küçük bedenler var. Lcw'den giyiniyorum hep mecburen ama sıkıldım artık. Elbise hiç giymedim. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Basenlerim olduğu için annem, elbise sana yakışmaz gelinlik gibi durur, bacakların çok kalın diye diye beni küstürdü. Ya benden de ne şişmanlar var ama kendilerini soyutlamamışlar toplumdan ve gayet de özgüvenleri yüksek. Böyle insanlara bayılıyorum. Keşke ben de öyle olabilsem. Ailem her şeyimi eleştirdiği için ben küçükken şimdi de ben kendimi her konuda acımasızca eleştiriyorum.
anladım canım .
ma mükemmelliyetçi olmamak lazım içinde kalacağına giy ve bence çok güzel duracaktır doğru elbise ile ama hemen alma kilo verdikçe alırsın motive de olursun :) sana basen eritme videoları da buluruz istersen kilo verirken düzgün incelme sağlarsın

Back