• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım canım .
ma mükemmelliyetçi olmamak lazım içinde kalacağına giy ve bence çok güzel duracaktır doğru elbise ile ama hemen alma kilo verdikçe alırsın motive de olursun :) sana basen eritme videoları da buluruz istersen kilo verirken düzgün incelme sağlarsın
Çok iyi olur videolar. Çok teşekkür ederim :)

Selam kısslaaarr

Hemen menümü yazayım
Kahvaktımı 12 gibi yaptım
1 tatlı kaşığı çökelek
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
1,5 köy biberi
1salatalık
2 yumurta

6'da akşam yemeği yedim.
1 dilim tam buğday ekmeği
4 tane biber dolması
6 kaşık yoğurt

Yatana kadar 3 litre su olur sanırım
Yaklaşık 1 saat yürüyüş

bence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da :D

kurabiye mi yapıp satıyorsun :kk77: arada resim de at buraya :) eline sağlık

15 dk neyine yetmiyor :D 1 mil ile başlarız yeter

çorba yanına tok tutan bir şey olsa daha iyi olurdu.
5 salam da çok geldi onun yerine proteini yüksek olan jambon yersen protein ağırlıklı bir kahvaltı olur sporda muhteşem

hiç duymadım onu eline sağlık annenin

@magickk yapıyordu burda o da pek gelmiyor sanırım :)
neler serbest karatay da ? yazarsan fikir veren olur
Merhaba canim, sebze ve et turleri serbest yesil ve kirmizi mercimek, fasulye, nohut serbest ayda bir defa 4 kasik bulgur pilavi var bide 🤣 tereyeg ve zeytin yagida serbest yemek turleri bunlar
Donup dolasip mercemekli biber dolmasi, yesil fasulye, bulgursuz Kiymali kabak yemegi yapiyorum birde firinda sebze turlusu Mantar sote felan baska bisey bulamiyorum😁

sen izne mi ayrıldın canım
Canım evde 3 ay coranadan dolayı kaldık sonra yasak bitince annemlere geldim.
Annem sagolsun aman zaten iyice sıkıldık ye ne olcak dedi.
Misler gibi baktı ama emegim araya gitti baya bi toparlanmıştım.
Spor da yapıyordum.
Ergin Kırbaç ın videolarını.

Şimdi yeniden motive olup başlamalıyım.

Olalım :) kilonuz kaç?
Canım bende Pkos, haşimoto troidi, az insulin direnci bide aconthosıs nıcrıcans (deride kararma zamanında çok dogum kontrol hapı kullandım ondan bide hastalıklarımın yüzünden oluştu) var.

İlk kızım tüp bebek tedavisi ile oldu.
(ohss geçirdim cigerimden 4 litre su aldılar ölmedim bi tek)

İkiz gebe kaldım karnımda öldüler yaklaşık 4 aylıktılar dogurdum onları.

Sonra yine ikiz tüp bebek hamile kaldım.
70 kilo ile hamile kaldım yatarak hamilelik 110 ile doguma girdim.
İkizlerim oldu bir kız bir erkek.
Elhamdülillah.
Dogum sonrası 2 yıl +1 yıl da 5 yıl memuriyetime izin yazdım.
4sene gitmedim okula bu senede corana var.
Evde eşortmanın içinde sorun olmuyor ama dışarıda kilo ve giyim çok büyük sorun ayrıca yaşım ilerledikçe kilo vermem zorlaştı.
36 yaşımdayım 170 boyum ve 94 kilom.

İşte böyle bi türlü dengeyi kuramadım.
Sen de ne var ne yok?

Sabah 11.30
2 tane pastırmalı yumurta, peynir, 3 ceviz, 1 dilim kavun

Ara 1 maden suyu, biraz çig fındık

Akşam 2 tane büyük köfte, salata, bir parça peynir

Bolca su
Dışarıda çok dolandım spor yok.

İyi geceler dilerim

Canım balık, et, tavuk (ama gerçek dışarıda dolaşan tavuk) biber dolması ama bulgurlu, lahmacun haftada bir kere, patlıcan, nohut, kuru fasulye
Ben önceden hep Karatay yaparak kilo verdim ama şimdi bazen acıkınca küçük bir ara ögün yapıyorum.
Cok tesekur ederim canim, benim hayatim diyetlerle gecti 😁 ama en iyi zayiflatan karatay benim hipotroidim oldugu icin kolay kilo veremiyorum

Benim dundu menum
Sabah, melemen, domates, salatalik, zeytin peynir, badem 3 erik

Oglen yine yok yanimda goturdum biseyler ama yarin tarti gunu diye yemedim
😁

Aksam, 1 tane biber dolmasi, birkac parca balik (bu defa hazir kizarmis aldim😁), salata

Su 4 ltreye yakin,
Spor 10000in ustunde yuruyus ve yaklasik 45 dk bisiklet
Bugun cok yoruldum ama insallah sabah mukafatini alirim💪

Çok iyi olur videolar. Çok teşekkür ederim :)
hafta sonu sakin kafa ile hem sana hemde kendime bakarım sana basen + alt karın bakacam ok mi ?
Selam kısslaaarr

Hemen menümü yazayım
Kahvaktımı 12 gibi yaptım
1 tatlı kaşığı çökelek
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates
1,5 köy biberi
1salatalık
2 yumurta

6'da akşam yemeği yedim.
1 dilim tam buğday ekmeği
4 tane biber dolması
6 kaşık yoğurt

Yatana kadar 3 litre su olur sanırım
Yaklaşık 1 saat yürüyüş
sabah çok güzel oturmuş canım akşam dolma yanında ekmek olmamış birde tartı gününden bir gün önce bulgur pirinç gibi şeyler yeme onlar ödem yapar şişlik yapar onun dışında menülerin iyiye gidiyor
Merhaba canim, sebze ve et turleri serbest yesil ve kirmizi mercimek, fasulye, nohut serbest ayda bir defa 4 kasik bulgur pilavi var bide 🤣 tereyeg ve zeytin yagida serbest yemek turleri bunlar
Donup dolasip mercemekli biber dolmasi, yesil fasulye, bulgursuz Kiymali kabak yemegi yapiyorum birde firinda sebze turlusu Mantar sote felan baska bisey bulamiyorum😁
ıspanaklı mantar sote + yanına ton balığı + salata 1. akşam öğünü
yoğurtlu semiz içine nohut + 1 dilim süzme peynir + sade soda ( serbest sanırım ) ( perşembeye uygun menü nohut şişlik yapmıyorsa
köz patlıcanlı salata + uygun olan çorbadan 1 kase+ yoğurt / ayran
yoğurt çorba nohut ve yeşil mercimekli + salata
kabak yemeğini bulgurla yapyorsun ya onu nohutlu düşün etsiz piştikten sonra bol sarımsak ve kuru nane + ekşi koy şahane oluyor
patlıcanlı yeşil mercimek pişince üstüne sarımsak kuru nane ekle
imam bayıldı bol sarımsaklı
kırmızı biberli yoğurt + çorba yapabilirsin
yumurtasız menemen üstü et sote gözünde şenlenir başka gelmedi aklıma

Canım evde 3 ay coranadan dolayı kaldık sonra yasak bitince annemlere geldim.
Annem sagolsun aman zaten iyice sıkıldık ye ne olcak dedi.
Misler gibi baktı ama emegim araya gitti baya bi toparlanmıştım.
Spor da yapıyordum.
Ergin Kırbaç ın videolarını.

Şimdi yeniden motive olup başlamalıyım.
ahh bu sabote edenler olsun tekrar başlarsın sıkıntı yok önemli olan devam etmek dediğin kişiyi bilmiyorum not alıyorum bakarım videolarına
Sabah 11.30
2 tane pastırmalı yumurta, peynir, 3 ceviz, 1 dilim kavun

Ara 1 maden suyu, biraz çig fındık

Akşam 2 tane büyük köfte, salata, bir parça peynir

Bolca su
Dışarıda çok dolandım spor yok.

İyi geceler dilerim
afiyet olsun beğendim

***14.TAKİM 687.Etap***

Pamukprncess(60.80///%) arti geldigi icin yuzdesi bolunmedi
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)
bircocuklu (60.8///%)
bildirimde bulunmadi
almora34 (66.2///%)
Mirjam (77.5///%)

14.Takım Ortalamasi :

Canım bende Pkos, haşimoto troidi, az insulin direnci bide aconthosıs nıcrıcans (deride kararma zamanında çok dogum kontrol hapı kullandım ondan bide hastalıklarımın yüzünden oluştu) var.

İlk kızım tüp bebek tedavisi ile oldu.
(ohss geçirdim cigerimden 4 litre su aldılar ölmedim bi tek)

İkiz gebe kaldım karnımda öldüler yaklaşık 4 aylıktılar dogurdum onları.

Sonra yine ikiz tüp bebek hamile kaldım.
70 kilo ile hamile kaldım yatarak hamilelik 110 ile doguma girdim.
İkizlerim oldu bir kız bir erkek.
Elhamdülillah.
Dogum sonrası 2 yıl +1 yıl da 5 yıl memuriyetime izin yazdım.
4sene gitmedim okula bu senede corana var.
Evde eşortmanın içinde sorun olmuyor ama dışarıda kilo ve giyim çok büyük sorun ayrıca yaşım ilerledikçe kilo vermem zorlaştı.
36 yaşımdayım 170 boyum ve 94 kilom.

İşte böyle bi türlü dengeyi kuramadım.
Sen de ne var ne yok?
Allah yavrularınıza sağlık versin inşallah. Çok çok geçmiş olsun.

İnisülin direnci + pco + haşimato vardı bende de. Bu seneye kadar ilaç kullanıyordum tiroid için. Kafama göre bıraktım. Değerlerim de normaldi ama tahlil yaptırmam gerek yine. İnisülin için ara ara ilaç kullandım. Değerim sınırın bir tık üzerinde. Pco için hiç ilaç kullanmadım, doktor kendi halime bıraktı.

Boyunuz varmış. Kilonuz da çok değil aslında. Tabii dediğiniz gibi yaş ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek. Ama bu sene sonuna kadar 70li kilolara düşersiniz bence.

hafta sonu sakin kafa ile hem sana hemde kendime bakarım sana basen + alt karın bakacam ok mi ?

sabah çok güzel oturmuş canım akşam dolma yanında ekmek olmamış birde tartı gününden bir gün önce bulgur pirinç gibi şeyler yeme onlar ödem yapar şişlik yapar onun dışında menülerin iyiye gidiyor

yoğurtlu semiz içine nohut + 1 dilim süzme peynir + sade soda ( serbest sanırım ) ( perşembeye uygun menü nohut şişlik yapmıyorsa
kabak yemeğini bulgurla yapyorsun ya onu nohutlu düşün etsiz piştikten sonra bol sarımsak ve kuru nane + ekşi koy şahane oluyor

ahh bu sabote edenler olsun tekrar başlarsın sıkıntı yok önemli olan devam etmek dediğin kişiyi bilmiyorum not alıyorum bakarım videolarına

afiyet olsun beğendim
Evet basen, karın, sırt. Teşekkür ederim :)
Tartı günü öncesi dikkat edeceğim.

Herkese hayirli cumalar arkadaslar
Ise baslamadan hemen yazim
Gecen hafta 77,5
Bu hafta 76,4💃💃
Yuzdemi siz etaplara felan boluyorsunuzya yuzden yazmadim nasil

afiyet olsun beğendim
Cok tesekur ederim canim bu aksam insallah bunlardan birini yapicam burda semiz otu yok kayinpederimin hobi bahcesi var yesil fasulye,pirasa,ispanak,kabak,salata,biber, semiz otu, sogan marul hep o yetistiriyo bize veriyor

***14.TAKİM 687.Etap***

Pamukprncess(60.80///%) arti geldigi icin yuzdesi bolunmedi
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)
bircocuklu (60.8///%)
bildirimde bulunmadi
almora34 (66.2///%)
Mirjam (77.5/76.4/1.1/%1.42)

14.Takım Ortalamasi :

Back