- 4 Ocak 2020
- 2.207
- 5.984
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.341
Su an kotu diger srkadarlarda bildirim yapmick sanirim cok kiziyorm boyle olunca sorumluluk aliyosun listeye girerek gregini yerine getiremiceksen girmiceksin listeye bu kadar basitBayağı oyalayıcıymışbizim takım nasıl gidiyor acaba?
Amin insallah canimTebrikler kizlar boyle devam ederiz insallah
Tesekkur ediyorumm
Tesekurler canim ❤
Bende Eutyrox 150mg kullaniyorumBen 150 mg levotran kullanıyorum.
Normal birine göre kilo vermek biraz daha zor oluyor ama yedikçede içinden çıkılmaz bir hal alıyoruz.
Sen kaç mg kullanıyorsun?
Kusura bakmayin, gorunce yazmak istedim annemdede hasimato var oda sizin gibi kafasina gore ilaci birakti bize soylemedi biraktigini sonra annem cok hastalandi ve doktora goturduk meger tsh hormonu cok asiri yukselmis ilac kullanmadigi icin sizde doktora gidip baktirin bence o ilaclar oyle kafaniza gore birakacaginiz ilac degilAllah yavrularınıza sağlık versin inşallah. Çok çok geçmiş olsun.
İnisülin direnci + pco + haşimato vardı bende de. Bu seneye kadar ilaç kullanıyordum tiroid için. Kafama göre bıraktım. Değerlerim de normaldi ama tahlil yaptırmam gerek yine. İnisülin için ara ara ilaç kullandım. Değerim sınırın bir tık üzerinde. Pco için hiç ilaç kullanmadım, doktor kendi halime bıraktı.
Boyunuz varmış. Kilonuz da çok değil aslında. Tabii dediğiniz gibi yaş ilerledikçe zorlaşıyor kilo vermek. Ama bu sene sonuna kadar 70li kilolara düşersiniz bence.
[/QUOTE]***14.TAKİM 687.Etap***
Pamukprncess(60.80/ sabit
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)bildirimde bulunmadi
bircocuklu (60.8///%) 2.kez bildirimde bulunmadi diskalifiye oldu
almora34 (66.2/65.2/1/%1.51)
Mirjam (77.5/76.4/1.1/%1.42)
14.Takım Ortalamasi :
Bende çok şey denedim banada en çok uyanı Karatay bide ben Canan Hocanın fikirlerini çok begeniyorum.Bende Eutyrox 150mg kullaniyorumaynen yaa azcik biraksam kendimi 3-5 kilo birden geliyor vermekse gercekten cok zor daha once denemedigim diyet kalmadi hic biriyle bu kadar guzel kilo veremiyodum karatay sagolsun tam bana gore birde su yuzum gozum cokmese tam olacak
165.Amin hepimizin evladını bagışlasın.
Rabbim olmayanlarada tez zamanda nasip etsin inşallah.
Canım o ilaç kafana göre bırakılacak bir ilaç değil çok önemli vucüdun için saçların dökülmesinden, tırnakların kırılmasına, kabızlık, zeka geriliğine, depresyona,vucutta kıllanma, reglde döngüsü de bozulma...
Bence en yakın zamanda bi kan verip hormonlarına baktırmalısın.
Senin boyun kaç?
Birlikte veririz inşallah
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :) ilacı evet kafama göre bıraktım ancak 6 ay önce tahlil yaptırdığımda doktorum kullanmama gerek olmadığını ve 6 ay sonra tahlil yaptırmam gerektiğini söyledi. Randevu alabilirsem gidip tahlil yaptıracağım.Kusura bakmayin, gorunce yazmak istedim annemdede hasimato var oda sizin gibi kafasina gore ilaci birakti bize soylemedi biraktigini sonra annem cok hastalandi ve doktora goturduk meger tsh hormonu cok asiri yukselmis ilac kullanmadigi icin sizde doktora gidip baktirin bence o ilaclar oyle kafaniza gore birakacaginiz ilac degil
Tm cnm bu hafta da gecti ama 3.ye ayni sey olursa otomatik disklifiye oluyosun cok zorda biraktin takimi bu sekilde yapmn dogru olmdi simdi benn 4 hafta liste hazirlamak zorunda kalcamKaptanım ben yoldayım akşam 8-9 gibi evde olacağim.Eve varır varmaz tartilip bildirimde bulunacağım.Lutfen beni diskalifiye etmeyin.
Haftaya kadar aldigin kilolari vermen yeterliMerhaba gerçekten benim yüzümden madur oldugunuz için özür dilerim. Şimdi tartildim 63.5 kg çıktım. Yeni yemek yedik ama kilo aldığım kesin. Bu saatte gelnetecektik normalde eşim halama ugrayalim yolda dedi geciktik. Geçen hafta da adadaydik şehir merkezine mesai saatlerinde ulaşamadık. Şimdi durumu düzeltmek için ne yapabilirim bilmiyorum. Listeleri ben hazirlayabilir veya beni diskalifiye edebilirsin.
Boyun iyiymiş canım165.
İlacı kafama göre bıraktım ama 6 ay önce tahlil yaptırdığımda değerlerim normaldi. Yine yaptırmam gerek.
Ya liste nasıl yapılıyor anlatırsan yaparım bu hafta çok ciddi bir diyet yapmam gerekHer hafta muhakkak bi kisi bildirimde bulunmuyo bu sekilde 4 5 haftadir takimlsr arasi sonuncu oluyoruz ve sonunda ceza aldik ve ben cuma cumartesi gunleri gercekten cok yogun oluyorum pazara gidiyorum vs 1 ay cok zorlanicam yanivee ne yazik ki hic biriniz liste hazirlamaui bilmiyorsunuz ki size yikayim bu isi neyse saglik olsun ama bu bildirirm yapmama isini tekrar etmezseniz cok sevinirim kizlar artik hep beraber takimi dereceye sokalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?