Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar kızlar
Annem bugün fırın ketesi yaptı, kadını tutamıyorum ya
Yemedim tabi ki

27 Mayıs
Kahvaltı : 5 zeytin 1 kk beyaz peynir yarım simit 1 dilim salam
Ara : 1 sütlü filtre kahve
1 çokoprens
Akşam: 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek /4 yemek kaşığı yoğurt
1 tabak salata

Kızlar ben bugün pilatese başlayayım dedim, ecece diye bir kanal var youtube da pilates seansları var. Sıkıntı hareketleri tam yapamıyorum. Canım yanıyor hemen. Leslieden de sıkıldım. Siz neler yapıyorsunuz spor olarak?

Jillian 30 day shred var onu dene bide istersen zamanla alışırsın canım pes etme pilates bile olsa 3-5 sonraki günlerde daha iyi yaptığını göreceksin zaten
Bide ergin kırbaç var onun videolarını da yapıyorum ben acaip terletiyor

Dün
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Domates
Ceviz badem
Elma
Marul
Çay

Akşam
2 tane ev yapımı lahmacun
1 tane pide
Acıezme
Salata
Ayran

Bugün
Sabah
Yumurta
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz
Muz
Öğlen
5 tane badem 5 tane erik

Akşam
Tavuk kızartması
Salata
Acı ezme
Ayran

Merhaba kizlar bsyrami bı ben dışarda geçiriyorum sanırım kaynanamlardayim yediklerime dikkat ediyorum ama elime telefonu alalmiyoeum hemen laf söz oluyor elime telfonu alınca bı evime gitsem de rahatlasam
Bütün gün onu bunu yap görmezler 2 dakika telefonu al batar canım sabredecen artık eve gidene kadar

Afiyet olsun canım yavaş yavaş vücüdun açıldıktan kolaylıkla yaparsın canım ama biraz süreklilik gerekiyor instagramda mustafa keskinin videoları var ebru şallı ebru karadumanında videolarına bakabilirsin canım

Alisirsin tabiki kilonda o kadar çok değil sen yeterki pes etme

Tv ye bakınıyorum canım sen napıyon
Uyuyordum tabiki o saatte bendeniz tavuk gibi erkenden yatıyorum
Ay inş lulu verelim de kurtulalım artık son kilolar ne inatçıymış öyle
Sorma ya şeytan diyor git mezun ol sonra cozutursun başladığın yere geri dönersin otur oturduğun yerde diyor bı yanımda b
Aslında 10 vermek istiyorum ama 5 diyorum gözüm korkmasın diye
Boyun kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…