- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.661
Jillian 30 day shred var onu dene bide istersen zamanla alışırsın canım pes etme pilates bile olsa 3-5 sonraki günlerde daha iyi yaptığını göreceksin zatenSelamlar kızlar
Annem bugün fırın ketesi yaptı, kadını tutamıyorum ya
Yemedim tabi ki
27 Mayıs
Kahvaltı : 5 zeytin 1 kk beyaz peynir yarım simit 1 dilim salam
Ara : 1 sütlü filtre kahve
1 çokoprens
Akşam: 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek /4 yemek kaşığı yoğurt
1 tabak salata
Kızlar ben bugün pilatese başlayayım dedim, ecece diye bir kanal var youtube da pilates seansları var. Sıkıntı hareketleri tam yapamıyorum. Canım yanıyor hemen. Leslieden de sıkıldım. Siz neler yapıyorsunuz spor olarak?
Doğum günü kutlu olsun oğlunun canımPazartesi eksideydim ama bilmiyorum dün oğlumun doğum günuydu malum pastalar falan bilmiyorum ya canım çok sıkkın ama yarın çok sıkı başlamam lazım
Bütün gün onu bunu yap görmezler 2 dakika telefonu al batar canım sabredecen artık eve gidene kadarMerhaba kizlar bsyrami bı ben dışarda geçiriyorum sanırım kaynanamlardayim yediklerime dikkat ediyorum ama elime telefonu alalmiyoeum hemen laf söz oluyor elime telfonu alınca bı evime gitsem de rahatlasam
Ay bu ne hız canım maşallahGünaydın kizlaarr sabahın köründe uyandık kahvaltı yaptık ortalığı topladım bulaşıkları hallettim daha saat 10
Afiyet olsun canım yavaş yavaş vücüdun açıldıktan kolaylıkla yaparsın canım ama biraz süreklilik gerekiyor instagramda mustafa keskinin videoları var ebru şallı ebru karadumanında videolarına bakabilirsin canımSelamlar kızlar
Annem bugün fırın ketesi yaptı, kadını tutamıyorum ya
Yemedim tabi ki
27 Mayıs
Kahvaltı : 5 zeytin 1 kk beyaz peynir yarım simit 1 dilim salam
Ara : 1 sütlü filtre kahve
1 çokoprens
Akşam: 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek /4 yemek kaşığı yoğurt
1 tabak salata
Kızlar ben bugün pilatese başlayayım dedim, ecece diye bir kanal var youtube da pilates seansları var. Sıkıntı hareketleri tam yapamıyorum. Canım yanıyor hemen. Leslieden de sıkıldım. Siz neler yapıyorsunuz spor olarak?
He kız sonra uyuduk ama bayaAy bu ne hız canım maşallah
Sağol canım benimDoğum günü kutlu olsun oğlunun canımözel bir gün sonuçta verirsin sıkma canını
Alisirsin tabiki kilonda o kadar çok değil sen yeterki pes etmeLuluuu94 M mochachocolate sağolun kızlar deneyeceğim. Asıl olay düzenli yapmak şimdi zorlanıyorum ama inşallah alışırım... Ya videolarda maşallah çekirge gibiler, ben kendimi pelte gibi hissediyorum. Alışırım inşallah
Çok sağol Allah razı olsun ❤ pes etmemem lazım kesinlikle artık şu 5 6 kiloyu da verip yoluma bakmak istiyorumAlisirsin tabiki kilonda o kadar çok değil sen yeterki pes etme
Hep beraber vereceğiz inşallah ah şu son 5 kilo yokmuÇok sağol Allah razı olsun ❤ pes etmemem lazım kesinlikle artık şu 5 6 kiloyu da verip yoluma bakmak istiyorum
Tv ye bakınıyorum canım sen napıyonNapıyorsunuz kızlar
Zamanla alışırsın canımLuluuu94 M mochachocolate sağolun kızlar deneyeceğim. Asıl olay düzenli yapmak şimdi zorlanıyorum ama inşallah alışırım... Ya videolarda maşallah çekirge gibiler, ben kendimi pelte gibi hissediyorum. Alışırım inşallah
Ay inş lulu verelim de kurtulalım artık son kilolar ne inatçıymış öyleHep beraber vereceğiz inşallah ah şu son 5 kilo yokmu
Aslında 10 vermek istiyorum ama 5 diyorum gözüm korkmasın diyeHep beraber vereceğiz inşallah ah şu son 5 kilo yokmu
İnşaAllah öyle olur çok teşekkür ederim destekleriniz içinZamanla alışırsın canım
Uyuyordum tabiki o saatte bendeniz tavuk gibi erkenden yatıyorumTv ye bakınıyorum canım sen napıyon
Sorma ya şeytan diyor git mezun ol sonra cozutursun başladığın yere geri dönersin otur oturduğun yerde diyor bı yanımda bAy inş lulu verelim de kurtulalım artık son kilolar ne inatçıymış öyle
Boyun kaç canımAslında 10 vermek istiyorum ama 5 diyorum gözüm korkmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?