• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aksine banada çok güzel geliyor tadı 😂 ishal edecek birşeyler yemem lazım diye düşünüyordum iyi oldu ama kurtarirmi bilmem o_O
Yemeğim pişerken acligimi bastırsin diye kahve içiyorum:kahve:
Menüde neler var benim kabak malum 😂 bide ilk defa taze bezelye ( öyle deniyor herhalde) yapacağım ucundan az yerim siz nasıl yapıyorsunuz kızlar
Ya su kabağı nasi yiyosunuz😂😂😂😂 bende 2 köfte yedim azda yoğurt saalata

Ölçülerin nasıl neden 10 kilo vermek istiyorsun 5 daha versen süper olur
Canım benim fiziğim çok kötü, pelte gibi hantal. Epeydir 60ın altına düşmemiştim zaten 8 senedir filan 60 ın üstündeyim, hayatımda hiç spor filan da yoktu. Hiç genç hissetmiyorum kendimi 68 lerden inmeme rağmen hala tam beğenmiyorum. Göbeğim çooook aşırı fazla aynaya bakıyorum sanki 6 aylık hamile göbeği var:rolleyes::KK70:
Sanki 10 kilo versem anca gider gibi. Hatta ona bile emin değilim.ergenlik hatta çocukluk yıllarımdan beri benimle göbeğim...
Ölçülerim : 93/75(bel kısmı 75, alt karın 90:KK43:(() /95

Canım benim fiziğim çok kötü, pelte gibi hantal. Epeydir 60ın altına düşmemiştim zaten 8 senedir filan 60 ın üstündeyim, hayatımda hiç spor filan da yoktu. Hiç genç hissetmiyorum kendimi 68 lerden inmeme rağmen hala tam beğenmiyorum. Göbeğim çooook aşırı fazla aynaya bakıyorum sanki 6 aylık hamile göbeği var:rolleyes::KK70:
Sanki 10 kilo versem anca gider gibi. Hatta ona bile emin değilim.ergenlik hatta çocukluk yıllarımdan beri benimle göbeğim...
Bnmde öyleydi bı ara 😂😂 2 kat göbek yaptiydim yaşlı teyzeler gibi gogusle beraber 3 kat oluyodum 😂😂😂😂

Anladım canım yağ oranın fazla o zaman spora ağırlık vermen ve protein ağırlıklı beslenmen lazım

Back