- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.701
Şükür evime geldim aynen öyle canım aynenBütün gün onu bunu yap görmezler 2 dakika telefonu al batar canım sabredecen artık eve gidene kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür evime geldim aynen öyle canım aynenBütün gün onu bunu yap görmezler 2 dakika telefonu al batar canım sabredecen artık eve gidene kadar
Ya su kabağı nasi yiyosunuz bende 2 köfte yedim azda yoğurt saalataAksine banada çok güzel geliyor tadı ishal edecek birşeyler yemem lazım diye düşünüyordum iyi oldu ama kurtarirmi bilmem
Yemeğim pişerken acligimi bastırsin diye kahve içiyorum
Menüde neler var benim kabak malum bide ilk defa taze bezelye ( öyle deniyor herhalde) yapacağım ucundan az yerim siz nasıl yapıyorsunuz kızlar
Hoşgeldin kaptan yemek falan derken bende anca girebildim şimdide oturuyom kahve yapacam kalkabilirsem inşBen geldiimmm Bartu gece uyumadı geç uyandı temizlik fln anca gelebildim napiyosunuz kizlar
Yuppi ev gibisi yok vallaŞükür evime geldim aynen öyle canım aynen
Bu sefer az yağda soteledim ve yoğurtlu yedim normalde yumurtalı yerim amaYa su kabağı nasi yiyosunuz bende 2 köfte yedim azda yoğurt saalata
Gözün aydın kuzuuuummŞükür evimdeyim insanın kendi evi gibisi yok
Sevmiyorumama pirinçli yemeğini severimBu sefer az yağda soteledim ve yoğurtlu yedim normalde yumurtalı yerim ama
Hiç yemeğini yapmadım bı denemek lazım pirinç olmazsa bulgur olur diyette çareler tükenmezSevmiyorumama pirinçli yemeğini severim
Evet bulgurla da oluyo naneli karabiberi yaz yemeği hemde hızlı pisiyo tam tembel işiHiç yemeğini yapmadım bı denemek lazım pirinç olmazsa bulgur olur diyette çareler tükenmez
Nanedemi giriyorEvet bulgurla da oluyo naneli karabiberi yaz yemeği hemde hızlı pisiyo tam tembel işi
Ay ben kahve içmedim buguuunnnnn ama bu saatte de içmem çay demledimHoşgeldin kaptan yemek falan derken bende anca girebildim şimdide oturuyom kahve yapacam kalkabilirsem inş
Evet kabak aşı der ananem bizde ondan öğrendikNanedemi giriyor
164/165 gibiUyuyordum tabiki o saatte bendeniz tavuk gibi erkenden yatıyorum
Sorma ya şeytan diyor git mezun ol sonra cozutursun başladığın yere geri dönersin otur oturduğun yerde diyor bı yanımda b
Boyun kaç canım
Deneyeceğim inşallah bugün yogurtlusunuda ekleyecektim name unutmuşumAy ben kahve içmedim buguuunnnnn ama bu saatte de içmem çay demledim
Evet kabak aşı der ananem bizde ondan öğrendik
Gayet iyisin aslında şimdide 59 yazıyor öyle dimj164/165 gibi
59 60 civarı çıkıyorum bayram da geçti ya biraz korkuyorum bakalım yarın kaç gelecekGayet iyisin aslında şimdide 59 yazıyor öyle dimj
Ölçülerin nasıl neden 10 kilo vermek istiyorsun 5 daha versen süper olur59 60 civarı çıkıyorum bayram da geçti ya biraz korkuyorum bakalım yarın kaç gelecek
Canım benim fiziğim çok kötü, pelte gibi hantal. Epeydir 60ın altına düşmemiştim zaten 8 senedir filan 60 ın üstündeyim, hayatımda hiç spor filan da yoktu. Hiç genç hissetmiyorum kendimi 68 lerden inmeme rağmen hala tam beğenmiyorum. Göbeğim çooook aşırı fazla aynaya bakıyorum sanki 6 aylık hamile göbeği varÖlçülerin nasıl neden 10 kilo vermek istiyorsun 5 daha versen süper olur
Bnmde öyleydi bı ara 2 kat göbek yaptiydim yaşlı teyzeler gibi gogusle beraber 3 kat oluyodumCanım benim fiziğim çok kötü, pelte gibi hantal. Epeydir 60ın altına düşmemiştim zaten 8 senedir filan 60 ın üstündeyim, hayatımda hiç spor filan da yoktu. Hiç genç hissetmiyorum kendimi 68 lerden inmeme rağmen hala tam beğenmiyorum. Göbeğim çooook aşırı fazla aynaya bakıyorum sanki 6 aylık hamile göbeği var
Sanki 10 kilo versem anca gider gibi. Hatta ona bile emin değilim.ergenlik hatta çocukluk yıllarımdan beri benimle göbeğim...
Ölçülerim : 93/75(bel kısmı 75, alt karın 90(() /95
Anladım canım yağ oranın fazla o zaman spora ağırlık vermen ve protein ağırlıklı beslenmen lazımCanım benim fiziğim çok kötü, pelte gibi hantal. Epeydir 60ın altına düşmemiştim zaten 8 senedir filan 60 ın üstündeyim, hayatımda hiç spor filan da yoktu. Hiç genç hissetmiyorum kendimi 68 lerden inmeme rağmen hala tam beğenmiyorum. Göbeğim çooook aşırı fazla aynaya bakıyorum sanki 6 aylık hamile göbeği var
Sanki 10 kilo versem anca gider gibi. Hatta ona bile emin değilim.ergenlik hatta çocukluk yıllarımdan beri benimle göbeğim...
Ölçülerim : 93/75(bel kısmı 75, alt karın 90(() /95
Hahah sonra ne oldu peki, mutlu sonla bitti dimi?Bnmde öyleydi bı ara 2 kat göbek yaptiydim yaşlı teyzeler gibi gogusle beraber 3 kat oluyodum