• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah canım inş kısa sürede kavuşursun sabret canım bir girdimi gitmiyor baş ağrısıda berbat bişey migren değildir inş
İnşallah canım bayramda çok buruk oldu ya böyle 😔
Çok tehlikeli 😁 bnmde eşim almış gelirken yarın bı dilim yerim hepten CNm çekmesin bayram sonucta 😁

Sağol kuzum sen napiyosun
İyiyim bende ne olsun canım
Aman kızlar o kadar sıkmayın yiyin gitsin bir dilim bayram zaten buruk 😂 yeterince geçerli bir neden bence yemek için 😂

İnşallah canım bayramda çok buruk oldu ya böyle 😔

İyiyim bende ne olsun canım
Aman kızlar o kadar sıkmayın yiyin gitsin bir dilim bayram zaten buruk 😂 yeterince geçerli bir neden bence yemek için 😂
Ahahahah 😂😂 bncede 1 dilim yiyebiliriz 😂 ben önceden her gitttifim yerde yerdim baklava. Ben baklavaları eşim satmaları yiyodu 😂😂

Selam canlar
Sabah haşlanmış yumurta yeşillik peynir zeytin salatalık domates bir dilim ekmek
Ara çilek
Öğlen haşlanmış brokoli karnabahar üstüne yoğurt
Ara bir avuç kuruyemiş
Akşam menemen iki dilim kızarmış ekmek
Spor 30 dk pump su 2 lt

Kızlar menümü yazayım kaynanamlardayim spor yok
Sabah vay bı dilim ekmek bir yukurta teryagi reçel beş zeytin
Öğlen ara gibi oldu bie tane meyve ve 5 tsne küçük bademli lokum
Akşam tsrhana csotbasi üç kepçe iki kaşık pilav ince dilim bı tane ekmek
Ara öğün yedi gibi çay Trabzon kurabiyesi iki tane tanesi 45 kalori baktım 😁😁😁 çubuk kraker

Herkese hayırlı bayramlar kızlar 🌻🌻🌸🌸❤️❤️💝💝
Ben bugün menüyü yazmayayım... Ama Leslie yaptım 3 mil ve 30 gün fit yaptım. Yarın menüyü muhakkak yazacağım ama söz.

images (2).jpeg
Hayirli bayramlar kizlar :KK68: :KK68:

20200522_202344.jpg

20200523_020705.jpg

20200523_200209.jpg

20200524_110142.jpg

20200524_194155.jpg

20200525_120903.jpg

20200525_192240.jpg

Bayramın ilk günü 1 dilim ev yapımı baklava bir top hurmalı dondurma günlük 2 litre su yarım saat yürüyüş ara sıra 15 dakikalık cardio

Back