- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.681
Günaydın kızlar
Geldi çok önemli perşembe kabaklar hazırmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah keşke bende erken yatsam bu aralar geç yatıp erken kalkıyorum ama sersem gibi geziniyorum sonra uykuyu düzenlersem iyi olacak benim için mezun olmayız bizde canım sadece kilocuklar gitsinUyuyordum tabiki o saatte bendeniz tavuk gibi erkenden yatıyorum
Sorma ya şeytan diyor git mezun ol sonra cozutursun başladığın yere geri dönersin otur loturduğun yerde diyor bı yanımda b
Boyun kaç canım
Uyku düzeni de önemli kilo vermede tabikiAh keşke bende erken yatsam bu aralar geç yatıp erken kalkıyorum ama sersem gibi geziniyor sonra uykuyu düzenlersem iyi olacak benim için mezun olmayız bizde canım sadece kilocuklar gitsin
Tünaydın canım valla hiç denemedim bu gidişle bende deneyecem yarından hiç umudum yok her yerim şiş sişGünaydın kızlar
Bu hafta takım olarak bitigizTünaydın canım valla hiç denemedim bu gidişle bende deneyecem yarından hiç umudum yok her yerim şiş siş
Öyle tabii canım ramazanın etkisindende kurtulamadım bazen sahura kalkacaz zannediyorum sonradan geliyor aklıma gerçi tutmadıgım günlerde var onlarında tutacam şu günüm gelip geçsinde hele nasip olursa artıkUyku düzeni de önemli kilo vermede tabiki
Sabah ki kilon önemli canım su içsek yarıyor ondandır yarın ola hayrolaYarın kilom nasıl olur hiç bilmiyorum tartı pili yeni olmasına rağmen farklı tartti demin bir kaç defa artı gelmeyeyim ne olur
Valla yattı balık yan gidiyoz takımcaBu hafta takım olarak bitigiz
Herkes iş güç daldı yine akşam gelirler kızlarTakım neden bu kadar sessiz
Bende istiyorum ya havalarda hazır guzelken inşallah kalkabilirim baya zor geliyor ramazan dışında yaÖyle tabii canım ramazanın etkisindende kurtulamadım bazen sahura kalkacaz zannediyorum sonradan geliyor aklıma gerçi tutmadıgım günlerde var onlarında tutacam şu günüm gelip geçsinde hele nasip olursa artık
Aynen canım bu ay tutayımda hem aradan çıksın hemde unutup kalmasın diyorum kaldımı kalıyor dime ramazanda tutulması daha kolay oluyorBende istiyorum ya havalarda hazır guzelken inşallah kalkabilirim baya zor geliyor ramazan dışında ya
Evet ya normal zamanlarda hep uyuyup kalıyorumAynen canım bu ay tutayımda hem aradan çıksın hemde unutup kalmasın diyorum kaldımı kalıyor dime ramazanda tutulması daha kolay oluyor
Oturuyorum öylece işteBen geldiimmm Bartu gece uyumadı geç uyandı temizlik fln anca gelebildim napiyosunuz kizlar
Kalk spor yap ben bartuyu uyuttum spor yaptım yemek yapcm şimdiEvet ya normal zamanlarda hep uyuyup kalıyorum
Oturuyorum öylece işte
Sporu öğlen yaptım canım artı çıkarım korkusuna su bile içemiyorum sabah Dukan birası yaptım içtim içimde ne var ne yok bağırsaklar temizlendi bende yemek yapacam işteKalk spor yap ben bartuyu uyuttum spor yaptım yemek yapcm şimdi
Ay o şeyi ben icemiyom yaaa aslında faydası da var ama yarın büyük günSporu öğlen yaptım canım artı çıkarım korkusuna su bile içemiyorum sabah Dukan birası yaptım içtim içimde ne var ne yok bağırsaklar temizlendi bende yemek yapacam işte
Aksine banada çok güzel geliyor tadı ishal edecek birşeyler yemem lazım diye düşünüyordum iyi oldu ama kurtarirmi bilmemAy o şeyi ben icemiyom yaaa aslında faydası da var ama yarın büyük gün