• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Uyuyordum tabiki o saatte bendeniz tavuk gibi erkenden yatıyorum 😂

Sorma ya şeytan diyor git mezun ol sonra cozutursun başladığın yere geri dönersin otur loturduğun yerde diyor bı yanımda b😂

Boyun kaç canım
Ah keşke bende erken yatsam bu aralar geç yatıp erken kalkıyorum ama sersem gibi geziniyorum sonra uykuyu düzenlersem iyi olacak benim için mezun olmayız bizde canım sadece kilocuklar gitsin😥😅😅

Yarın kilom nasıl olur hiç bilmiyorum tartı pili yeni olmasına rağmen farklı tartti demin bir kaç defa artı gelmeyeyim ne olur 😔😔

Öyle tabii canım ramazanın etkisindende kurtulamadım bazen sahura kalkacaz zannediyorum sonradan geliyor aklıma gerçi tutmadıgım günlerde var onlarında tutacam şu günüm gelip geçsinde hele nasip olursa artık
Bende istiyorum ya havalarda hazır guzelken inşallah kalkabilirim baya zor geliyor ramazan dışında ya

Ay o şeyi ben icemiyom yaaa aslında faydası da var ama 😂 yarın büyük gün 🥳
Aksine banada çok güzel geliyor tadı 😂 ishal edecek birşeyler yemem lazım diye düşünüyordum iyi oldu ama kurtarirmi bilmem o_O
Yemeğim pişerken acligimi bastırsin diye kahve içiyorum:kahve:
Menüde neler var benim kabak malum 😂 bide ilk defa taze bezelye ( öyle deniyor herhalde) yapacağım ucundan az yerim siz nasıl yapıyorsunuz kızlar

Back