- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.641
Ben buradayım bakıp bakıp çıkıyorum kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram diye dicem ama hepimizde evdeyizBen buradayım bakıp bakıp çıkıyorum kimse yok
Evet bende anlamadım ayrıca diyet miyet hak getireBayram diye dicem ama hepimizde evdeyiz
Bn baklavalari yiyince baya dikkat ettim 2 gündür almadım da şimdilik görünürde bişey yok yaniEvet bende anlamadım ayrıca diyet miyet hak getire
Başladımı canım hadi gözün aydın olsunEşim işe başlar ve ben rahatlariiiimmmnapiyosunuz kizlarrr
Kızlar anca oturdum sayılır dışarda olsam daha çok vaktim olurdu bu nedir yahuAaaa kimsecikler yokkkkkk nedeeeennn
Evde olunca daha kötü canım ya kendime vakit ayıramadım hiç birşey yapamadan akşam oluyorBayram diye dicem ama hepimizde evdeyiz
Diyete devam canım benim için sporlar aksadı düzenli yapamıyorum en düzenli yaptığım temizlik oda spordan sayılırsaEvet bende anlamadım ayrıca diyet miyet hak getire
Pazartesi eksideydim ama bilmiyorum dün oğlumun doğum günuydu malum pastalar falan bilmiyorum ya canım çok sıkkın ama yarın çok sıkı başlamam lazımBn baklavalari yiyince baya dikkat ettim 2 gündür almadım da şimdilik görünürde bişey yok yani
Başladı kuzum 10 gün oluyo ama baran iznindeydilerBaşladımı canım hadi gözün aydın olsun
Herkes evdeyken öyle cidden ama ben tek kalınca çok mutlu oluyorum işlerim bitiyo oğlumla.vakit geçiriyorum flnEvde olunca daha kötü canım ya kendime vakit ayıramadım hiç birşey yapamadan akşam oluyor
Olsun uzun zamandır diyetteyiz arada olcak tabiki pes etmek yok ödül say kendi e iyiki doğmuş yakışıklı oglusunda Rabbim onurunu bahtını güzel eylesinPazartesi eksideydim ama bilmiyorum dün oğlumun doğum günuydu malum pastalar falan bilmiyorum ya canım çok sıkkın ama yarın çok sıkı başlamam lazım
Ayyy başkasının evinde o kadar uzun zaman zor olur yaaaaMerhaba kizlar bsyrami bı ben dışarda geçiriyorum sanırım kaynanamlardayim yediklerime dikkat ediyorum ama elime telefonu alalmiyoeum hemen laf söz oluyor elime telfonu alınca bı evime gitsem de rahatlasam
Malesef bir an önce eve gitmek istiyorum bir an önce evr gdip sporumu yapayım güzel güzel kilolar vereyimBaşladı kuzum 10 gün oluyo ama baran iznindeydiler
Herkes evdeyken öyle cidden ama ben tek kalınca çok mutlu oluyorum işlerim bitiyo oğlumla.vakit geçiriyorum fln
Olsun uzun zamandır diyetteyiz arada olcak tabiki pes etmek yok ödül say kendi e iyiki doğmuş yakışıklı oglusunda ❤ Rabbim onurunu bahtını güzel eylesin
Ayyy başkasının evinde o kadar uzun zaman zor olur yaaaa
Amin inşallah Allah razı olsun canım benimBaşladı kuzum 10 gün oluyo ama baran iznindeydiler
Herkes evdeyken öyle cidden ama ben tek kalınca çok mutlu oluyorum işlerim bitiyo oğlumla.vakit geçiriyorum fln
Olsun uzun zamandır diyetteyiz arada olcak tabiki pes etmek yok ödül say kendi e iyiki doğmuş yakışıklı oglusunda ❤ Rabbim onurunu bahtını güzel eylesin
Ayyy başkasının evinde o kadar uzun zaman zor olur yaaaa
İnşallah ay sabah sabah çok üzüldüm 20yas altı izini biraz daha bekletcekmisler bugün de hava kötü cikamicaz keyfim kaçtı resmen yürüyüş yaparız diyodumMalesef bir an önce eve gitmek istiyorum bir an önce evr gdip sporumu yapayım güzel güzel kilolar vereyim
Erken kalkan yol alır demişler bende bitirdim oturuyorum yarım saattir spor yapayım bariGünaydın kizlaarr sabahın köründe uyandık kahvaltı yaptık ortalığı topladım bulaşıkları hallettim daha saat 10
Bnde yapayım bari napayımErken kalkan yol alır demişler bende bitirdim oturuyorum yarım saattir spor yapayım bari
Yap yapBnde yapayım bari napayım