Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

26 Mayıs menü
Sabah 1 kk peynir 1 karışık tost domates salatalık
Ara 2 tane Erik
Ara 2 tane bayram çikolatası

Akşam : 1 tabak fasulye yemeği, 2 kaşık kısır 4 kaşık yoğurt
kahve

SSpor olarak da Leslie yaptım 3 mil.

Bn baklavalari yiyince baya dikkat ettim 2 gündür almadım da şimdilik görünürde bişey yok yani
Pazartesi eksideydim ama bilmiyorum dün oğlumun doğum günuydu malum pastalar falan bilmiyorum ya canım çok sıkkın ama yarın çok sıkı başlamam lazım

Başladımı canım hadi gözün aydın olsun
Başladı kuzum 10 gün oluyo ama baran iznindeydiler
Evde olunca daha kötü canım ya kendime vakit ayıramadım hiç birşey yapamadan akşam oluyor
Herkes evdeyken öyle cidden ama ben tek kalınca çok mutlu oluyorum işlerim bitiyo oğlumla.vakit geçiriyorum fln
Pazartesi eksideydim ama bilmiyorum dün oğlumun doğum günuydu malum pastalar falan bilmiyorum ya canım çok sıkkın ama yarın çok sıkı başlamam lazım
Olsun uzun zamandır diyetteyiz arada olcak tabiki pes etmek yok ödül say kendi e iyiki doğmuş yakışıklı oglusunda Rabbim onurunu bahtını güzel eylesin
Merhaba kizlar bsyrami bı ben dışarda geçiriyorum sanırım kaynanamlardayim yediklerime dikkat ediyorum ama elime telefonu alalmiyoeum hemen laf söz oluyor elime telfonu alınca bı evime gitsem de rahatlasam
Ayyy başkasının evinde o kadar uzun zaman zor olur yaaaa

Malesef bir an önce eve gitmek istiyorum bir an önce evr gdip sporumu yapayım güzel güzel kilolar vereyim

Amin inşallah Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…